mali_vw-ovac 0 Posted November 28, 2009 Novi clan kluba sam (tj nisam jos kad me Miro spalio,uzeo pare i nestao ), pa bi bilo u redu da Vas sve upoznam,tako da....dolazim i ja Share this post Link to post Share on other sites
audidriver 0 Posted November 28, 2009 p.s. Nek se jave dobrovoljci za dovest moj auto nakon party-a do sobe kod naseg Šace u Mostanjama milicu mogu ja?????? naravno da se dolazin oduzet, to je nesto sta se ne propusta jos ona onobarica di su sobe khm khm a da vi nju dopeljate na party ??? Share this post Link to post Share on other sites
Flax 0 Posted November 28, 2009 Peraja će se razvaliti!!! Kad nemam vozačku nek me voze Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted November 28, 2009 dolazim i ja s irenom,ako ce kome još trebat prijevoz ima mjesta,a to se dogovorimo na pwt il u topicu polazak iz zg kad se otvori! Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted November 28, 2009 naravno da se dolazin oduzet, to je nesto sta se ne propusta jos ona onobarica di su sobe khm khm Udaraj me dok san na podu..... Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-ED30 0 Posted November 28, 2009 (edited) Udaraj me dok san na podu..... a ti onda aj snama.bice ti lipo,malo saco malo palma malo venera ili stara hiza Edited November 28, 2009 by Ivan-ED30 Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted November 28, 2009 he,he dan prije rodendana!! ja ne pijem tak daa vas mogu vozit! Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted November 28, 2009 dolazim....bojka vozis me ? Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted November 28, 2009 dolazim....bojka vozis me ? di treba ribice!? :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted November 28, 2009 di treba ribice!? :rotfl ribica pije ko smuk pa ono ljudi vwidimo se... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 28, 2009 A šta da van kažen...... dolazin ne pijem ne slikajem ........ onda bolje da i ne dođen Share this post Link to post Share on other sites
malena---VW 0 Posted November 28, 2009 (edited) To se ne propušta !!! :bravo Slavimo duplo, Denis slavi ročkas Edited November 28, 2009 by malena---VW Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted November 28, 2009 Ja 18.12 bi trebao kod sestre u VŽ ali ako mi to propadne se prikopcam sa rijecanima ako nemaju nista protiv Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted November 28, 2009 ribica pije ko smuk pa ono ljudi vwidimo se... sam ga podigni ak planiras da te ja vozim!! :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted November 28, 2009 Vidit cete me (jer ja necu bit u stanju) :) VWidimo se!! Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted November 28, 2009 p.s. Nek se jave dobrovoljci za dovest moj auto nakon party-a do sobe kod naseg Šace u Mostanjama milicu mogu ja?????? naravno da se dolazin oduzet, to je nesto sta se ne propusta jos ona onobarica di su sobe khm khm A kod frenda mog spavate..hebeno.. Btw ona "konobarica di su sobe" je od mladog šace žena tak da niš od toga.. A i ja naravno se priključujem party-u! Share this post Link to post Share on other sites
speedburn 0 Posted November 28, 2009 mislim da bi mogao i ja doci, hvala bogu ubit se od alkohola..... Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted November 28, 2009 joooooooooj ja opet moram vozit jer ovi klosari nemogu bez alkohola tako da dolazim i ja Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted November 28, 2009 Ja 18.12 bi trebao kod sestre u VŽ ali ako mi to propadne se prikopcam sa rijecanima ako nemaju nista protiv Ako budem ja išao možeš i samnom. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 28, 2009 Btw ona "konobarica di su sobe" je od mladog šace žena tak da niš od toga.. Smoki ne kvari ima maštu.....pa oni žive za tu noć-dvi šta tamo spavaju Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted November 28, 2009 ukrao mi text sad ce spavati negdi drugdi Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted November 28, 2009 Evo zahvaljujuci smoki mi ne dolazimo Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted November 28, 2009 Ja 18.12 bi trebao kod sestre u VŽ ali ako mi to propadne se prikopcam sa rijecanima ako nemaju nista protiv Ako budem ja išao možeš i samnom. Čim čim više, tim tim bolje Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-ED30 0 Posted November 28, 2009 ma znamo da je to sacina al ima i sanja tamo hehe Share this post Link to post Share on other sites