Medo-12v-VD 0 Posted November 30, 2009 pa nismo ni bili tamo lani... daj molim te nemoj pijan pisat po forumu bedastoće,ok?? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 30, 2009 pa nismo ni bili tamo lani... daj molim te nemoj pijan pisat po forumu bedastoće,ok?? Lani smo bili na vatrogasnoj zabavi Čak se i ja sićan toga Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 30, 2009 Samo vi dajte, ja cu iskoristit mirnu i tihu noc..prepunu zvijezda na nebu..... :) Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted December 1, 2009 pa nismo ni bili tamo lani... daj molim te nemoj pijan pisat po forumu bedastoće,ok?? Krivo sam se izrazio, nisam mislio na proslu godinu nego na prosli meet - Karlovac , kad je u petak oprala kiša! Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted December 1, 2009 Meni osobno najbolji party, nažalost i drugu godinu zarednom necu moc biti prisutan... Molim ovaj put bez kalendara sa "POSVETOM" arrow pico, arrow smrade, spora kola, dug put ha?? itd... :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
A N D R I J A 0 Posted December 1, 2009 Ove godine ziher dolazim,dečki kažu da je bilo mrakić prošle godine! :cuga Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted December 2, 2009 Ove godine ziher dolazim,dečki kažu da je bilo mrakić prošle godine! :cuga ovisno kako kome ,meni je bilo mrak ali od alkohola Share this post Link to post Share on other sites
A N D R I J A 0 Posted December 2, 2009 ovisno kako kome ,meni je bilo mrak ali od alkohola Pa Dario ja nisam znao da i ti piješ ?! :lijek Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted December 2, 2009 ha ha ha ha ... u podrumu nema propuha tamo je afterparty sta se tice tog hotela ne fala ni pod utjecajem bilo cega da idem gore negdje ... kolega je propao i pao kat ispod fala bogu ostao ziv sa par polomljenih kostiju ... i woodoo jel na kraju buraz vozi il' spavas u autu? To se još nezna nedorečeno.... al bumo vidli Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted December 2, 2009 ovisno kako kome ,meni je bilo mrak ali od alkohola ma neeeeeeeee Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted December 2, 2009 Meni osobno najbolji party, nažalost i drugu godinu zarednom necu moc biti prisutan... Molim ovaj put bez kalendara sa "POSVETOM" arrow pico, arrow smrade, spora kola, dug put ha?? itd... :lol2 zakaj sad ne dolazis?? bas si slon! Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted December 2, 2009 Meni osobno najbolji party, nažalost i drugu godinu zarednom necu moc biti prisutan... Molim ovaj put bez kalendara sa "POSVETOM" arrow pico, arrow smrade, spora kola, dug put ha?? itd... :lol2 kad is pica i ovako i onako....sta ti trebamo slati kalendare Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted December 2, 2009 ma neeeeeeeee Dario pa šta si radio ovo od sebe :D Share this post Link to post Share on other sites
kreza 0 Posted December 2, 2009 Koliko se ja sicam zbog ovih naljepnica je prosa mukte kod policije Share this post Link to post Share on other sites
Sasha 0 Posted December 2, 2009 Ja sam zauzet sa cetiri "komada" Ivana-A & Ivana-K, Izabela North i Izabela South.... Moram priznat da mi je bas zao. :plac ZabaVWite se, ako je moguce, jos bolje nego lani..... Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted December 3, 2009 Koliko se ja sicam zbog ovih naljepnica je prosa mukte kod policije spasile me ,a i Vilu Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted December 3, 2009 ljudevi vwjerojatno se vwidimo Share this post Link to post Share on other sites
Guest ranjeni_veprich_zg Posted December 4, 2009 ...pozz ekipa,pošto sam novi član volio bih vam se pridružiti na party-u da se bolje upoznam sa ekipom,jel se ide organizirani ili "Kud koji mili moji"... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted December 4, 2009 Ove godine ziher dolazim,dečki kažu da je bilo mrakić prošle godine! :cuga nemoj doc, bezveze ti je to Share this post Link to post Share on other sites
priba 0 Posted December 5, 2009 najvjerojatnije ACC ekipa dolazi apsoštrumpfno ... sudeći po listi, najjači dio ekipe Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted December 7, 2009 apsoštrumpfno ... sudeći po listi, najjači dio ekipe prvo morate popit samnom ,pa onda bodujemo pojedinacno ,pošto mi petarIM ne dolazi Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted December 7, 2009 ...pozz ekipa,pošto sam novi član volio bih vam se pridružiti na party-u da se bolje upoznam sa ekipom,jel se ide organizirani ili "Kud koji mili moji"... išo budeš za nama iz sela do bille pa dalje s ekipom do ka Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted December 7, 2009 Da nam je daleko pa neznam prjevoz, gorivo stvarn neznam Share this post Link to post Share on other sites