StGTI 0 Posted November 28, 2009 pozdrav kolege najvjerovatnije i ja idem,pa eto ako neko zeli ic a nema prijevozno sredstvo,može sa menon pa da lipo podilimo troskove putovanja...javite se na pm...lijepi pozdrav Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted November 28, 2009 O šta ste navrli.. Nište dečki, onda vi samo uživajte..ja ću se igrati da nemam pojma! Joj baš sad razmišljam kak nesmijem pit i vozit - dakle nesmijem vozit pa me BAŠ ZANIMA HOĆE MOŽDA NEKIM SLUČAJEM FOG VOZIT!!!! Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted November 29, 2009 Joj baš sad razmišljam kak nesmijem pit i vozit - dakle nesmijem vozit pa me BAŠ ZANIMA HOĆE MOŽDA NEKIM SLUČAJEM FOG VOZIT!!!! nema problema, vozim svaki dan pa nevidim zasto nebi mogao i taj samo me brine oce vam stat instrumenti u moj auto Share this post Link to post Share on other sites
Tomek 0 Posted November 29, 2009 Dolazim naravno pa makar morao ponovo ja vozit, iako se nadam da cu ove godine konacno biti vožen da se može i popit see ya! Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted November 29, 2009 samo me brine oce vam stat instrumenti u moj auto Joj šta opet..kako bi petar reko - "NE ŽELIN!" Ma lako za svirku, to je već organizirano za karlovac meet iduće godine, šta ne? Share this post Link to post Share on other sites
Junior 0 Posted November 29, 2009 Dolazim naravno pa makar morao ponovo ja vozit, iako se nadam da cu ove godine konacno biti vožen da se može i popit see ya! meni je prvi put ove godine pa cu ja imat tu cas ta vas pijane vozim kuzi posto ja ne pijem... Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted November 29, 2009 Ko bi mene popeljal jer mi je daleko Vec Cico....sambady!!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted November 29, 2009 Ko bi mene popeljal jer mi je daleko Vec Cico....sambady!!!!!! pa uzmes 'rrada ili Pola avta,nacugas se i spavanje u autu ... ja cu u gepeku Share this post Link to post Share on other sites
audidriver 0 Posted November 29, 2009 A kod frenda mog spavate..hebeno.. Btw ona "konobarica di su sobe" je od mladog šace žena tak da niš od toga.. A i ja naravno se priključujem party-u! znači to je neki milfić ??? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted November 29, 2009 roko, jel mislis dolazis s airbrusherom i jel planiras u shoping poslije??? jer ja vise nemam onu garazu tako da nista od... a ove neke diskusije su mi vise nego smijesne Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 29, 2009 Shopping obavezno Airbrusher ne želi doć,uvridili ste ga u zadru tako da je ljut na vas,ono a i ne šlepa mi se po zagrebu opet Garaža meet je bia vrhunski provod,osiguraj neku lokaciju za 'servis' i druženje,pokvarit ču ja auto s kojim dođem,ne brini Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted November 29, 2009 ako rrocu ne bude triba konop za slepu , tribat ce nama isprid stare hize Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 29, 2009 Molim ponude za smjestaj. Mozda only ja a mozda bolje da uzmem za 2osobe... tko zna Jedna dolazi ako joj je za vjerovat Drake...eto računajte na mene.. ako nista nem aveze..produzujem do Šibenika, to mi je litra ulja više al who cares Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted November 29, 2009 Vidimo se...ali ostajem trijezan...ne smijem primirisat alkohola Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 29, 2009 Ja 18.12 bi trebao kod sestre u VŽ ali ako mi to propadne se prikopcam sa rijecanima ako nemaju nista protiv Ima da dolazis sa nama na party to se ne propusta Vidit cete me (jer ja necu bit u stanju) :) VWidimo se!! a mislis da ce ostali biti Fogiću oce biti sta opet soba kod onog di smo bili prosle godine ili tako nesto Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted November 30, 2009 ja necu popit ni kap alkohola ove godine NOT Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted November 30, 2009 ako rrocu ne bude triba konop za slepu , tribat ce nama isprid stare hize ahahhahahahaha nebi onaj strah proso vise nikad :boji frice, ne vjeruj nikome ko krvari 5 dana i ostane ziv speedy, za sobe tu su opet nasi dobri stari prijatelji.... http://www.vwtuningshow.com/rooms.htm Share this post Link to post Share on other sites
prka_st 1 Posted November 30, 2009 ekipa dolazim i ja s novim vozilom, moram ga malo izvest u setnju na duge staze.idem sam iz splita pa ako ko oce moze s menom pa da podilimo troškove. dog na preko pm-a ili mob:095-892-0691 Share this post Link to post Share on other sites
miro 5 Posted November 30, 2009 rooms iliti smještaj... Hotel Carlstadt*** :: www.carlstadt.hr/ Hotel Europa *** :: www.hotel-europa.com.hr/ Hotel Korana**** :: www.hotelkorana.hr/ Hotel Frankopan*** :: www.duga-resa.com/frankopan/ privatno: +385 47 641 179, +385 91 782 5906, Jelaši 61, Karlovac +385 47 654 428, Mostanje 7, Karlovac +385 47 654 435, Mostanje 19, Karlovac +385 98 583 494, Mostanje 119, Karlovac +385 47 641 516, Logorište 5, Karlovac +385 47 641 515, Logorište 3, Karlovac +385 98 188 6989, Turanj 55, Karlovac Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted November 30, 2009 Thnx Marino, ako budem isao, cut cemo se pa se nadjemo sa rijecanima na grobniku Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted November 30, 2009 Što niko neče u stari hotel Korana besplatni smještaj u neograničenom broju Share this post Link to post Share on other sites
miro 5 Posted November 30, 2009 Što niko neče u stari hotel Korana besplatni smještaj u neograničenom broju ..pitao sam, ali nije im dugo bila čistačica Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted November 30, 2009 Aj sad sitnice gledat... To je hotel s tisuču zvijezda i bez prozora Ja si idem rezervirat dok još ima mjesta jer obično preko blagdana nastane gužva! Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted November 30, 2009 Aj sad sitnice gledat... To je hotel s tisuču zvijezda i bez prozora Ja si idem rezervirat dok još ima mjesta jer obično preko blagdana nastane gužva! ha ha ha ha ... u podrumu nema propuha tamo je afterparty sta se tice tog hotela ne fala ni pod utjecajem bilo cega da idem gore negdje ... kolega je propao i pao kat ispod fala bogu ostao ziv sa par polomljenih kostiju ... i woodoo jel na kraju buraz vozi il' spavas u autu? Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted November 30, 2009 Ajmo redom : Fog, Vojo, Roko, Petar, Medo, i ostali - u Hiži vam više ne svira Golik tak da se neće ponovit prošla godina.. A mislim, ono ionak nećemo ić, jelda?? Share this post Link to post Share on other sites