2 2
TheFog

VW Xmas party 2009

Recommended Posts

pada mi kolokvij taj dan, zao mi je znan da je gore savrseno, zato ekipa uzivajte! :zivio

Edited by rogy

ljudi kad se kreće s bille?Jel u 7 dosta da se krene,tako da se mi znamo organitirat u koliko iz Dugog Sela krenut...

Funky cajt Flax i ja dolazimo sa x-mas vozilom.cujem da je ove godine konkurencija za šankom jaka! :grrr

A nesto se i Dario prijetio da ima kapacitet.....

dečeci nedoživljavate me baš haaaaaaaa :plac

kad planirate polazak s bille?

Funky cajt Flax i ja dolazimo sa x-mas vozilom.cujem da je ove godine konkurencija za šankom jaka! :grrr

A nesto se i Dario prijetio da ima kapacitet.....

dario je prosle godine svoje napravio :fakjea

Mi splicani smo jako slabi sa zimskom opremom pa se nadam da nas nece uhvatit mecava auto putem do Karlovca, zovu ruzno vrime za vikend brrrrr, samo da ne bude zatvorena A1....

E i odlucite ko sve ide 100% iz ST da se dogovorimo na vrime o smjestaju, polasku i tim sitnicama... :palacg

Mi splicani smo jako slabi sa zimskom opremom pa se nadam da nas nece uhvatit mecava auto putem do Karlovca, zovu ruzno vrime za vikend brrrrr, samo da ne bude zatvorena A1....

E i odlucite ko sve ide 100% iz ST da se dogovorimo na vrime o smjestaju, polasku i tim sitnicama... :palacg

Mogli bi mi ostat na ulazu u Sveti Rok pa tamo napravit iksmas party i nazad doma :zivio nije snig i zima za nas,prehladit ćemo se jadni a i neznamo vozit po tin smrznutim cestama

u karlovcu je vec sada dosta snijega, ceste nisu savrseno ciste, a icekuje se jos snijega i dodatno zahladjenje. posto je put (preko gorskog kotra ili like) svakako jos gori, mislite prije svega na sigurnost, pa se probajte organizirat da idete samo autima sa zimskom opremom

kako stvari stoje tesko da cu doc,jedino ko mi splicani iznajmimo avion...he he

cesta je preriskantna za vozit.

zasad kako stvari stoje jug je odsječen od sjevera totalno... ako i popusti ovih dana u subotu opet najavljuju snjeg... hmmm

a probit ćemo se valjda nekako,u najgorem slučaju će lada niva u pogon :lol2 što je najgore gume su joj katastrofa a u zg me čekaju glancih nove zimnjače za nju :rolleyes: samo treba doć do njih... ma tasovka to MOŽE tasovka to HOĆE pa se nadam da se vidimo ;)

eee a svima je pasao taj 12.12. pa kud baš 19og :rolleyes::angry:

Tko želi doći, nači će način, tko ne želi, naći će izliku! :bleh

:zivio

dečki srijeda je a zagrebčanci šute...jel se kreće grupno il ne?kaj još 100puta moram pitat :angry:

:bleh:ne2 :ne2 :ne2

Aj sredite taj snig tamo

Ja san zadnje zimske gume vidia prije 3 godine na jednin felgama šta san proda tako da neznan kako se dogurat do iksmaspartije :D

lopatajte do subote

Ja san zadnje zimske gume vidia prije 3 godine na jednin felgama šta san proda

:rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl

A PREDNJE ?????????????

:rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl :rotfl

A PREDNJE ?????????????

koji car :rotfl

ima rroco u auto antonia znat ce ti ive bolje reci :lol2

Mene shebala 2dana bez struje tako da radim subotu al vidim vrijeme Vam se nije naklonilo pa eto nemam jedini taj peh :(

Popijte koju i za mene... čieers

:(

Guest
This topic is now closed to further replies.
2 2