0
T------D-------I

felge tomason 16

Recommended Posts

imam tricu tdi 90 ks,na njoj su felge 16 od tomasona,gume 195/45 84v,par ljudi mi je reklo da skinem to i stavi 15 zbog trapa,struganja itd,sta da uradim

čekaj tebi su neki rekli da će ti strugat,a prepostavljam da ti opće ne struže,a vidim da imaš i pravilnu dimenziju gume tak da nemoraš brinuti što ti drugi govore,

neki ovdje na trici voze i 17"

Nemoj ih slusat samo gasss !

pa gdje ti struze ? mozda je ET krivi

na tomasonkama nebi rekao da je et 30 ili manji,prije mu je neko napunio glavu glupim pričama

Edited by tihca

imam tricu tdi 90 ks,na njoj su felge 16 od tomasona,gume 195/45 84v,par ljudi mi je reklo da skinem to i stavi 15 zbog trapa,struganja itd,sta da uradim

zaboravi te ljude :palacg

struze samo malo otraga ako neko sjedne i to preko udubljenja na cesti ili neravnine nista strasno ma to su sve glupe price, nego kazu jos da bi bolje isa sa 15-icama

Išao bi bolje, al toliko da to ne bi ni osjetio, pogotovo još na dizelu koji ima momenta. Tako da ono.

Ja imam replice 17" na trici i ne struze nigdje, ni naprijed ni iza tak da...

Kako su ti decki rekli... SAMO GASSSS!!!! DAS AUTO... :P

Ja imao 18" na Ventu i nije nigdje strugalo....guma bila 225/35-18...a to sto struze preko rupa to su amortizeri krivi...stavi tvrdji ovjes i nece strugat :respekt

meni su rekli da je kec star auto, dal da prodam onda to? govore mi da gti puno trosi da ga prodam.

ma daj , govore mi mnogi ljudi, da sam rano ostario.... :rotfl:rotfl

meni su rekli da je kec star auto, dal da prodam onda to? govore mi da gti puno trosi da ga prodam.

ma daj , govore mi mnogi ljudi, da sam rano ostario.... :rotfl:rotfl

tako mlad a tako star

:rotfl:rotfl

Koji ti je ET na felgama? Jel imaš distance možda? 16 cola je u originalnu išlo na tricu tako da ne bi trebalo ništa strugati , ni pri opterećenju...

mozes li mi pojasnit sto je ET,moj mk3 je spusten sportske opruge su na njemu to nisam naveo

Samo ti pronađi koji ti je ET od felgi... poslije ti mogu objasniti što je ET...a ET (ili offset felge) bi ti trebao pisati na kutiji od felgi. Ne znam da li se te felge još proizvode , možeš pogledati negdje na internetu , na stranicama proizvođača jer je ET obično određen za tvoj model auta pa ako kupujuš primjerice OZ felge za Polo 9N kao moj onda ti je ET uvijek isti za određenu dimenziju felge.

Teško da ga možeš točno odrediti sam ovako jer se radi o milimetrima.

Daj točan model felge , dimenzije felgi i reci koliko ti je spušten auto i koje opruge imaš?

Nisi rekao jel imaš distance? Ako imaš distance onda napiše koliko su mm...

Da je sve ispravno , ne smije nikako sa 16 cola strugati ako je spušten samo par cm...

Edited by Ivan

ja sam na vr6 imal 215/40-16 + gevinde i nikad nije bilo nikakve crtice od struganja ,

samo ti to po plinu i nemoj slušat te seoske babe jer to se zove jal i zavidnost.

isti slučaj sam imal i ja kad sam stavil na svoga Toleda 18" je to ti je pre veliko, skupe gume ,strugalo bu, ovjes ti bu u banani, i sl. gluposti.

samo ti to lijepo vozi :palci :palci :palci :palci

...ili skini jednu felgu i s unutarnje strane ti baš piše ET i broj

ili slikaj pa da ti od oka ljudi vide o cem je rijec

0