Guest JuraMk4 Posted October 15, 2006 Joj neeeeeeeeeee, danas sam cistio pola jer ga sutra mjenjam za nesto bolji i vjerovali ili ne izvadio sam kazic (VW gamma) i sad nece nista, pise sam kad ga upalim SAFE. ? ta sam mu radio????? Please trebam pomoc, kak cu sad covjeku dati auto a kazic sjeban. Sam sam ga iskopco i vratio ponovo. Kak ga otkljucat? Ka??e lega da moram neki kod upisat, gdje to kad uvjek pi??e SAFE. Pooommmmmooooocccccccccccc! ? ta sam ga uopce cistio Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted October 15, 2006 imas li knjigu od radija? ili onu karticu sa kodom? savjet: ako topic nazoves nekako SMISLENO veca je vjerojtnost da ce ga procitati netko tko ti moze pomoci Share this post Link to post Share on other sites
Guest JuraMk4 Posted October 15, 2006 imas li knjigu od radija? ili onu karticu sa kodom? savjet: ako topic nazoves nekako SMISLENO veca je vjerojtnost da ce ga procitati netko tko ti moze pomoci nemam to, uz auto sam dobio sam servisnu knji??icu fak ??ta sad da radim Postoji li ne??t da ga upalim. Koji sam ja amater : Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted October 15, 2006 tak je meni bilo kad sam imo golfa 4, mora?? imat kod radija ( 4 znamenke) kad to ima??, mora?? u isto vrijeme dr??ati tipke tp i jo?? jedna, sad se ne sjećam, mora?? ih dr??ati dok se ne poka??u četiri 0, onda upi??e?? svoj kod i opet dr??i?? te tipke i ugasi?? ga i ponovno upali?? i to je to... Share this post Link to post Share on other sites
Guest JuraMk4 Posted October 15, 2006 tak je meni bilo kad sam imo golfa 4, mora?? imat kod radija ( 4 znamenke) kad to ima??, mora?? u isto vrijeme dr??ati tipke tp i jo?? jedna, sad se ne sjećam, mora?? ih dr??ati dok se ne poka??u četiri 0, onda upi??e?? svoj kod i opet dr??i?? te tipke i ugasi?? ga i ponovno upali?? i to je to... idem isprobat, hvala...joj ??ta mi je to trebalo : koja fjaka Share this post Link to post Share on other sites
Guest JuraMk4 Posted October 15, 2006 Ma nista sve sam istisko tp,cd,1,2,3,4,5,6, a kazic je ovaj nikad ga nisam mjenjao... Share this post Link to post Share on other sites
Guest JuraMk4 Posted October 15, 2006 evo uspjeo sam....za sve one koji budu imali problema s tim ide ovak. 1- upali?? radio ispi??e ti SAFE 2- dr??i?? tipku tp i ta u isto vrijeme negdje oko 3 sek pusti?? ih obje 3- pojave se 4 znamenke 0 4- upi??e?? broj koji ima?? na kartici npr. 3521 tipku 1 stisne?? 3 puta, tipku 2 stisne?? 5 puta, tipku 3 stisne?? 2 puta i tipku 4 stisne?? 1 5- opet dr??i?? tp i ta 3 ili vi??e sek zajedno pusti?? ih ugasi?? radio 6- upali?? ispi??e ti LEARN i valja, thanks svima sve sam istipkao moguce kombinacije Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted October 15, 2006 evo uspjeo sam....za sve one koji budu imali problema s tim ide ovak. 1- upali?? radio ispi??e ti SAFE 2- dr??i?? tipku tp i ta u isto vrijeme negdje oko 3 sek pusti?? ih obje 3- pojave se 4 znamenke 0 4- upi??e?? broj koji ima?? na kartici npr. 3521 tipku 1 stisne?? 3 puta, tipku 2 stisne?? 5 puta, tipku 3 stisne?? 2 puta i tipku 4 stisne?? 1 5- opet dr??i?? tp i ta 3 ili vi??e sek zajedno pusti?? ih ugasi?? radio 6- upali?? ispi??e ti LEARN i valja, thanks svima sve sam istipkao moguce kombinacije kao ??to sam rekao.. bravo... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted October 15, 2006 He he he, evo, ne??t smo i naučili! Share this post Link to post Share on other sites
Guest scap Posted October 26, 2006 a sta kad nemam cod? Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 27, 2006 Dosta cest slucaj prilikom skidanja klema. Postupak je odlicno objasnjen ali samo ako imas kod. A ako ga nemas onda se kontaktira VW diler koji kontaktira svabe a sve to pomocu tvog broja sasije i eventualno nekog broja na radiu. Imali smo neugodno iskustvo kad je nakon jednog pokusaja otkodiranja tog radija iz jednog golfa IV.. nakon 45min je stigla policija Radio je bio ukraden negdje u BiH i ocito se nekako osposobio da radi u ovom golfu al ovaj put corak : Share this post Link to post Share on other sites
Guest scap Posted October 27, 2006 da, znam da se po broju sasije moze naci code, ali fora je u tome kaj je ovaj golf preprodan nekoliko puta, i vise se ne zna di je... tak da se ne zna niti broj sasije Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 30, 2006 Ako je u hr... mislim da bi ga se moglo naci. Nemoze tek tako nestat osim ako... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ruby Posted October 31, 2006 odkodirati radio ti mogu većina koji odkodiravaju mobitele i sl. odnese?? mu radio i on će ti ga odkodirati i dati ti novi cod tu kod nas dođe ta usluga 120kn! Share this post Link to post Share on other sites
GTI-VR6-R32 37 Posted March 26, 2020 (edited) Raja kupio povoljno MCD radio treba ga dekodirati,imali neki online program ili moras se obratiti u ovlasteni? ocu caletu u passata 5 da stavim Edited March 26, 2020 by GTI-VR6-R32 Share this post Link to post Share on other sites
derba 3 Posted March 27, 2020 https://www.facebook.com/Kodovizaautoradio/ Share this post Link to post Share on other sites
GTI-VR6-R32 37 Posted March 27, 2020 Jeftiniji ovlasteni nego ovaj lik preko facebuka Share this post Link to post Share on other sites
derba 3 Posted March 28, 2020 14 hours ago, GTI-VR6-R32 said: Jeftiniji ovlasteni nego ovaj lik preko facebuka Probaj otic u ovlašteni pa ceš vidjet, prošao sam to sve. Share this post Link to post Share on other sites
GTI-VR6-R32 37 Posted April 28, 2020 Odkodirao sam radio,da li mi moze neko reci jeli moze da se pusta muzika na njega,ja ubacivao ovu nasu narodnu muziku i radi sve,ali kad narezem neke pjesme na cd nece da se pusti. Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 246 Posted April 28, 2020 Prljav laser, imao isti problem sa čitačem CD ROM na MFD. Otvori ga i nađi laser pa ga štapićem za uši i medicinskim alkoholom očisti. Proradiće sigurno. I nemoj da režeš MP3/Data CD, nego samo Audio CD. Share this post Link to post Share on other sites
GTI-VR6-R32 37 Posted April 28, 2020 Vidis to mi nije palo na pamet,moram ocistiti laser Kkako rezes na Audio CD,kod mene pise AAC file Share this post Link to post Share on other sites
Shen 7 Posted April 28, 2020 Ne smije biti AAC ili MP3, mora bas biti Audio CD. Mislim da je to PCM kodek (dvokanalni LPCM, 16 bit, 44.1 kHz). Stane ti 74 minute audio materijala na jedan CD, pa ako si stavio vise od tog, znaci da nije dobro :D. Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 246 Posted April 28, 2020 Nije bitno koji je izvorni fajl. Instaliraj CDBurnerXP program i na njega odaberi opciju Audio CDDodaj muziku koju želiš, u prosjeku staje oko 20 numera. Sprži CD i eto. Probaj onda. Share this post Link to post Share on other sites
GTI-VR6-R32 37 Posted April 29, 2020 Cistio laser na kraju,sad radi sve Share this post Link to post Share on other sites