0
AUTOFREAK

kombinejšn 9A with KR-PL

Recommended Posts

ti pomazes ili si se samo javio da ismijes kompletan postav ovdje

Edited by dvojka

Guest kimi1.8t
ti pomazes ili si se samo javio da ismijes kompletan postav ovdje

A sta ti mislis glasnogovornik?

Ja sam covjeku pomogao na PM.

Sta je pitao, ja sam mu rekao.

Ili mozda ti imas vise iskustva sto se toga tice od mene, pa se zato javljas?

Slobodno napisi, mozda cu se i tebi nasmijati.

Edited by kimi1.8t

A sta ti mislis glasnogovornik?

Ja sam covjeku pomogao na PM.

Sta je pitao, ja sam mu rekao.

Ili mozda ti imas vise iskustva sto se toga tice od mene, pa se zato javljas?

Slobodno napisi, mozda cu se i tebi nasmijati.

a bas si zrel vidim, pa ti uopce necu soliti pamet, a o mehanici ne, a ti kad meni budes tako pisao u mojim temama gdje ja mogu reci vise od tebe nebudem te sigurno "spustao" mislim mene to ne dira, samo ne volim takve koji se ponasaju kao ti, mozda si van foruma dobricina i sve, ali ruka i tekst koji proizlazi iza tebe je onako :palacd

Guest kimi1.8t
a bas si zrel vidim, pa ti uopce necu soliti pamet, a o mehanici ne, a ti kad meni budes tako pisao u mojim temama gdje ja mogu reci vise od tebe nebudem te sigurno "spustao" mislim mene to ne dira, samo ne volim takve koji se ponasaju kao ti, mozda si van foruma dobricina i sve, ali ruka i tekst koji proizlazi iza tebe je onako :palacd

Ja se ne javljam u temama o kojima neznam sta bi napisao kao ti svojim postom

Pisati postove samo da bi nesto napisao je glupo, kao i tvoj prvi post nakon mog.

A, ako te ne dira sta si se onda javio?

Da mene prozivas zbog mog posta u kojem ja nevidim nista sto nisam potkrijepio cinjenicom uz malo smajlica?

A za to kog ti volis a kog nevolis, stvarno me zabole .....

Guest kimi1.8t

to : dvojka

Zaboravih te pitati sta ti je to:

"motek - k-jet i gotova prica, monty sa sto manje struje"

motek????

monty????

to : dvojka

Zaboravih te pitati sta ti je to:

"motek - k-jet i gotova prica, monty sa sto manje struje"

motek????

monty????

Takva i slična pitanja raspravite preko PM-a,hvala

Djoka thnx! Sumljam da bi isao na 11 kompresiju al sad bar znam kome se javit kad se bude radio motor.

Imam samo 9A blok bez ikakve struje zato i trazim savjete-prijedloge kakva je kombinacija sa KR-PL motorom i pripadajucim K-JET sistemom ubrizgavanja.

kimija sam kontaktirao(znam da čovjek zna mnogo toga) prije postavljanja ove teme al nisam ga htjeo dalje peglat jer to nemislim radit sutra/prekosutra a ovak preko foruma ce i netko drugi dobit zanimljivih informacija.

Roko..razočarao si me.... al mozda i bolje... jer taj motor nije za corrado-a--- njemu bas pristaje VR.

Sad mozes isbrisat off topic :)

Citam, i razmisljam koliko "pametnih" komentara. Kao da je vrijeme stalo. Isti tuning kao prije 25 godina, uz sva moguca nova rjesenja, jos se uvijek vodi prica o K-jetronicu ( od 1974. godine - znaci 35 godina starom) i KE -jetronicu u svrhu tuninga. Za one koji neznaju - zivimo u 2009.

"Stavis jos jednu ispusnu umjesto usisne, malo dignes gorivo, malo podesis paljenje i malo se poigras s K-jetom ili KE-jetom i evo te na ni manje ni vise nego 40 konja vise" :lol::lol::lol::lol:

Jos malo i evo Golfa uz rame sa BMW-om M3 iz 1990 koji je iz 2000ccm uz sve prave stvari na motoru i 6900 o/min izvuko 192 "konja" i isao skoro 250 km/h, i to sve Golf sa standardnim dijelovima. :smijeh

Jbt kako se ti konji mnoze, to se zove pravi sex ! :)

ja nekuzim u cemu je problem, ako nevjerujes da auto sa k-jetronicom moze ic, onda se sjeti da oettinger ima 2.8 16v motor u mercedesu sa 250+KS uskoro ce se upaliti jedan 2.0 16v sa OEM + dijelovima, bas me zanima koliko ce biti konja mislim da nece previse kaskat za tvojih 200...

jos jedna stvar koju ljudi moraju shvatiti da nemaju svi ITB-e i standalone struju pod krevetom pa da ju mogu sloziti na auto, zele proci sto jeftinije sa sto vise konja, tu dolazi sve ono sto je DJOKA napisao, oem+ dijelovi sa malim preradama mogu igrati jako lijepo i jako dugo...

i EDIT:

m3 e30 je imao 2300ccm i 192KS

pa onda ide EVO model sa 215KS

i zadnji tvornicki je 2.5L 238KS

Edited by LamaMk1

Guest kimi1.8t
ja nekuzim u cemu je problem, ako nevjerujes da auto sa k-jetronicom moze ic, onda se sjeti da oettinger ima 2.8 16v motor u mercedesu sa 250+KS uskoro ce se upaliti jedan 2.0 16v sa OEM + dijelovima, bas me zanima koliko ce biti konja mislim da nece previse kaskat za tvojih 200...

jos jedna stvar koju ljudi moraju shvatiti da nemaju svi ITB-e i standalone struju pod krevetom pa da ju mogu sloziti na auto, zele proci sto jeftinije sa sto vise konja, tu dolazi sve ono sto je DJOKA napisao, oem+ dijelovi sa malim preradama mogu igrati jako lijepo i jako dugo...

i EDIT:

m3 e30 je imao 2300ccm i 192KS

pa onda ide EVO model sa 215KS

i zadnji tvornicki je 2.5L 238KS

Sta bi ja sad tebe trebao educirati ili sta?

Ali evo, da nesto naucis - BMW je radio S14 M3 za talijansko trziste i bio je 2000ccm ( ne 2300 ) i nosio je oznaku 320is, pa proguglaj malo.

Kad slozite te svoje ljute masine od 200KS, dodjite da vam Miki pokaze koliko ste u zabludi.

Jel to s moje strane OK, ili vam treba jos nesto?

A sto se tice konja koje si spomenuo - bedacima i krumpiri na asfaltu rastu, zasto tebi nebi konji?

I, ........o kojoj to standalone elektronici ispod kreveta pricas?

Djoka - simpatican decko, ali jos mora puno, puno uciti.

Edited by kimi1.8t

jedno pitanje..koliko je debel dihtung glave na 16V motorima,ima li kakve razlike u dimenzijama izmedju 9A ABF.a KR.a i PL.a?Koliko sam uspio naci to je 1.3mm ispravite me ako grijesim.

Da ne idem u trgovinu pitati..pa tko zna neka kaže.hvala.

Guest kimi1.8t
jedno pitanje..koliko je debel dihtung glave na 16V motorima,ima li kakve razlike u dimenzijama izmedju 9A ABF.a KR.a i PL.a?Koliko sam uspio naci to je 1.3mm ispravite me ako grijesim.

Da ne idem u trgovinu pitati..pa tko zna neka kaže.hvala.

1,55mm stisnut.

1,55mm stisnut.

ima li razlike izmedju debljine dihtunga kod tih pojedinih vrsta motora?

hvala

Pa tko se još vozi na k-jetu ihh :lol:

Nekada dobra stvar, danas totalno zastarijela, ali dobro...tko se voli igrat nek se igra s time.

Frik, i ja sam nekada imao u planu ovaj 9A sistem ali stavivši računicu na papir i uloženo-dobiveno pokazalo se jeftinijim i pouzdanijim uzeti kompletan ABF ili možda G60 pa se igrati s time poslje - više izvučeš i veselije ti je oko srca poslje :) ...ovo je onako - ako imaš viška tih dijelova i ne znaš šta bi s njima...puno para, a malo muzike na kraju :palacg

Roko..razočarao si me.... al mozda i bolje... jer taj motor nije za corrado-a--- njemu bas pristaje VR.

Ima karoserija za popravni :grrr

Guest kimi1.8t
ima li razlike izmedju debljine dihtunga kod tih pojedinih vrsta motora?

hvala

Neznatnih, znaci - zanemarivih.

Pa hajd vec kad znas dost toga daj i svoje mišljenje o toj kombinaciji.... :palacg

Guest kimi1.8t
Pa hajd vec kad znas dost toga daj i svoje mišljenje o toj kombinaciji.... :palacg

9A + Kr-glava sa bilo cim osim sa K ili KE-Jetronicom.

Idealno (najisplativije)-staviti ABF-a s chipom

Ako je jos u kombinaciji s drugim bregastama i auspuhom, sreci nema kraja.

Sta bi ja sad tebe trebao educirati ili sta?

Ali evo, da nesto naucis - BMW je radio S14 M3 za talijansko trziste i bio je 2000ccm ( ne 2300 ) i nosio je oznaku 320is, pa proguglaj malo.

Kad slozite te svoje ljute masine od 200KS, dodjite da vam Miki pokaze koliko ste u zabludi.

Jel to s moje strane OK, ili vam treba jos nesto?

A sto se tice konja koje si spomenuo - bedacima i krumpiri na asfaltu rastu, zasto tebi nebi konji?

I, ........o kojoj to standalone elektronici ispod kreveta pricas?

Djoka - simpatican decko, ali jos mora puno, puno uciti.

kimi kad cemo vec o ljutim masinama!budem ja dosao sa golfom!nikakav problem tko zadnji placa pice! :bravo

9A + Kr-glava sa bilo cim osim sa K ili KE-Jetronicom.

Idealno (najisplativije)-staviti ABF-a s chipom

Zbog problema samog k-jeta il ?

Zbog problema samog k-jeta il ?

vw je generacijama poboljšavao motor, pa je naravno ABF već serijki bolji (da tak nazovem) od KR, PL, 9A...

BTW - bio nekad u Međimurju kec s 9A motorom od 182 na kotačima :) (nadam se da nisam puno fulao, postoje papiri... sam ih trebam nać...:S)

kimi kad cemo vec o ljutim masinama!budem ja dosao sa golfom!nikakav problem tko zadnji placa pice! :bravo

Onda pripremi novčanik :)

2 Autofreak - sve ovo u startu uvijek izgleda kao budget projekt, ali na kraju ispadne sve samo ne budget.

Nakopavanje atmosferca je skupo , a i komplicirano radi nesretnog k-jeta kojeg je teško naći potpuno ispravnog.

Uzmi odmah ABF ili G60 pa nakopavaj. ABF je dosta jeftiniji u startu

Citam, i razmisljam koliko "pametnih" komentara. Kao da je vrijeme stalo. Isti tuning kao prije 25 godina, uz sva moguca nova rjesenja, jos se uvijek vodi prica o K-jetronicu ( od 1974. godine - znaci 35 godina starom) i KE -jetronicu u svrhu tuninga. Za one koji neznaju - zivimo u 2009.

"Stavis jos jednu ispusnu umjesto usisne, malo dignes gorivo, malo podesis paljenje i malo se poigras s K-jetom ili KE-jetom i evo te na ni manje ni vise nego 40 konja vise" :lol::lol::lol::lol:

Jos malo i evo Golfa uz rame sa BMW-om M3 iz 1990 koji je iz 2000ccm uz sve prave stvari na motoru i 6900 o/min izvuko 192 "konja" i isao skoro 250 km/h, i to sve Golf sa standardnim dijelovima. :smijeh

Jbt kako se ti konji mnoze, to se zove pravi sex ! :)

ja imam dokaz da moze, a imas li ti da nemoze?

Guest kimi1.8t

Kad god zelis, ali ne u pice!

samo oldschool složiti... staviti frge na to i 30l zakon...nema k-jet-a, goriva ima i previše i gass, dođete na prvenstvo hrvatske u brdu i pogledate kako ide i to je to :palci

0