MarinoL 0 Posted December 2, 2009 (edited) Prodaju se dva karambolirana Golfa 3. Jedan je 2.0 8v 97 godina sa svom opremom i atestiranim plinom.- cca 1500€ kompletan Drugi je 1.6 96 godina.-300€ kompletan Sva pitanja može ovdje ili na PM. Cijena nije definirana jer može auto ić kompletan ili za dijelove ,pa molim admine da to uvaže. Hvala Evo editiran oglas sa cijenama Edited December 2, 2009 by MarinoL Share this post Link to post Share on other sites
TOMMY-535i 0 Posted December 2, 2009 Prodaju se dva karambolirana Golfa 3. Jedan je 2.0 8v 97 godina sa svom opremom i atestiranim plinom. Drugi je 1.6 96 godina. Sva pitanja može ovdje ili na PM. Cijena nije definirana jer može auto ić kompletan ili za dijelove ,pa molim admine da to uvaže. Hvala Slike ovog 97 god....moze na PM,i malo vise informacija,zanima me u kompletu,hvala Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 2, 2009 Onda stavi cijenu za kompletne.....i neke okvirne cijene za dijelove.....tipa motor,trapovi,limarija.... Kako sam rekao nije točno definirana jer auta su karambolirana pa cijena će ovisit o dogovoru. Dijelovima se nemože procjenit cijena zbog oštećenja. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted December 2, 2009 jesu li karambol za popravak? regani? Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 2, 2009 Slike ovog 97 god....moze na PM,i malo vise informacija,zanima me u kompletu,hvala Čim ga poslikam šaljem slike. Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 2, 2009 jesu li karambol za popravak? regani? 2.0 gti je udaren u prednjiu lijevu stranu i malo je krov svinut. Treba mijenjat vezni lim,branik,blatubran,haubu i slaklo. Možda se to nešto da i poravnat. 1.6 je isključivo za dijelove jer je jako udaren u prednju i lijevu stranu Oba nisu registrirani. Slike za vikend Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted December 4, 2009 a jel ima 1.6 hr papire? i to je 300€ cijena? Share this post Link to post Share on other sites
Damir 2 Posted December 4, 2009 Ako mi možeš poslikat ručicu mjenjača i onu "kožu" oko nje bio bih zahvalan Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 5, 2009 a jel ima 1.6 hr papire? i to je 300€ cijena? Naravno,auto je donedavno bio registriran. Cijena je ta za komplet. Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted December 5, 2009 daj slike,ovako ovo nema smisla Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 5, 2009 Evo slike bijelog 1.6 '96 god. Share this post Link to post Share on other sites
vekyman1 0 Posted December 5, 2009 Evo slike bijelog 1.6 '96 god. ja nudim 250 eura za navedeni Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 5, 2009 Cijena je 300€ zadnja za 1.6. U dijelovima bi više čak dobio,a tu su i papiri. Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted December 5, 2009 Cjena motora iz ovog 2.0 komplet sa strujom,getribom itd i s papirima za atest?? Share this post Link to post Share on other sites
skrle 1 Posted December 6, 2009 Rezerviram bijelog cujemo se u toku dana Share this post Link to post Share on other sites
NeniGTI 0 Posted December 6, 2009 Cjena motora iz ovog 2.0 komplet sa strujom,getribom itd i s papirima za atest?? i mene zanima cijena navedenog....polo bi htel malo snage...... Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 6, 2009 Evo za sve koji su tražili slike Golfa GTI 2.0 8v Editon Auto ima cca 195.000 km. Od opreme relativno sve. Evo slika: Share this post Link to post Share on other sites
docg60 0 Posted December 6, 2009 Koliko tražiš za pojaseve od ovog Jubilarca? Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 6, 2009 Koliko tražiš za pojaseve od ovog Jubilarca? Auto će najvjerojatnije ić u kompletu,ali ako se bude raskopavao obavjestit ću te kao i sve ostale koji su me pitali. Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted December 8, 2009 (edited) Naravno,auto je donedavno bio registriran. Cijena je ta za komplet. n najvjerojatnije cu ti ja uzet ovog 1.6 daj mi samo cimni broj na pm Edited December 8, 2009 by sony_3 Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 8, 2009 Bijeli 1.6 je prodan. Share this post Link to post Share on other sites
free2entrada 0 Posted December 9, 2009 Kolega,da li je moguće kupiti samo prednja sjedala od crnog , i koja je cijena ? Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 30, 2009 Za sve koji su me pitali u vezi crnog GTI-a nažalost moram razočarat sa odgovorom. Nakon dugog razmišljanja odlučio sam auto popravit,a ne prodavat po dijelovima. Zato molim da se topic locka. Hvala. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Vice Posted December 31, 2009 Daj samo odgovori na onaj moj PM. ako su neke promjene u pitanju. hvala Share this post Link to post Share on other sites