sony_3 0 Posted December 22, 2009 uz sve ovo ima jos i syncro getriba za 1.9tdi-ja - 200€ i jos jedno 3 armature kompletne za golf 3 pumpa goriva za 1.8 benzinca 200 kuna plovci za tdi-ja syncra za 200 kuna itd. Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted December 23, 2009 oglas je iz usluge ali molim modove da se ne ljute što sam ga ovako stavio jer ću stalno editirat a tamo u topicu bi bilo nepregledno. Hvala komplet auto je za dijelove izuzevsi motora, instalacije, kompa, klime i prednjih el. podizaca tako da ako slucajno nesto nije navedeno a nekom treba neka pita. info moze ovdje, na pm ili mob: 092/2665484 Zadnji most + diskovi + čeljusti - 100 eura Prednji most + diskovi + čeljusti + glavčine + vilice - 150 eura Stupovi + amortizeri + opruge - 100 eura Felge + 195/55/15 pirelli zimulje - 150 eura Sicevi profilirani - 100 eura Armatura - 50 eura Getriba GTI - 250 eura Set lajsni - 500kn Vrata + tapecirung - 300kn, sa staklom 400kn Zadnja hauba - 100 eura, sa staklom i brisacem 150 eura Zadnji farovi original hella - 300kn Prednji kraj (prednji branik+blatobrani+farovi+hauba+ vezni lim) - 250 eura, sa kilerom 300 eura Motoric brisaca prednji - 300kn Spoiler na zadnjoj haubi – 200kn Žmigavci + blende - 150kn Maglenke - prodano sa prekidacem za svijetla Prednja šajba - 400kn Bočne šajbe – 200kn/kom Tapecirung krova - 350kn Rezervar - 300kn Zadnji branik - 50 eura ABS komplet - 50 eura Kuplung cilindar na getribi i na papučici - 300kn Sajle od mjenjaca s kutijom - 300kn Zadnja polica - 200kn Kutija od zraka + ventilator+ hladnjak od grijanja - 300kn Brava sa ključem + stup volana + vanjske bravice - 50 eura uz sve ovo ima jos i syncro getriba za 1.9tdi-ja - 200€ i jos jedno 3 armature kompletne za golf 3 pumpa goriva za 1.8 benzinca 200 kuna plovci za tdi-ja syncra za 200 kuna sutra cu detaljno poslikati i staviti da vidite o cemu se tocno radi Share this post Link to post Share on other sites
Vinski 0 Posted December 24, 2009 uz sve ovo ima jos i syncro getriba za 1.9tdi-ja - 200€ i jos jedno 3 armature kompletne za golf 3 pumpa goriva za 1.8 benzinca 200 kuna plovci za tdi-ja syncra za 200 kuna sutra cu detaljno poslikati i staviti da vidite o cemu se tocno radi pozz moze pitanje daj mi reci dali pojasevi imaju ampule i dali su u redu ako jesu kolko ampule s pojasevima u kompletu Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted December 28, 2009 evo novijih slika i jos mnogo toga drugoga Share this post Link to post Share on other sites
Alen VR6 0 Posted December 29, 2009 Trebam zadjni most,sa svime... Jel imas?? Hvalaa Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted December 29, 2009 Trebam zadjni most,sa svime... Jel imas?? Hvalaa naravno da imam Share this post Link to post Share on other sites
Alen VR6 0 Posted December 29, 2009 Daj mi molimte reci kolko bi me koštalo ovo,posalji na P.M. Mozda je jos djelova popigano pa da se dogovorimo Ali ja sam slobodan tek od 10.1. Sam da znas....Hvala Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted December 30, 2009 http://img12.imageshack.us/i/28122009314.jpg/ koliko Share this post Link to post Share on other sites
Alen VR6 0 Posted December 30, 2009 Ok, moze.... Cujemo se kad dodjem u zg... Oko 10-og. Hvala ti Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted January 2, 2010 Ok, moze.... Cujemo se kad dodjem u zg... Oko 10-og. Hvala ti pojasevi rezervirani i cini mi se i zadnji most Share this post Link to post Share on other sites
Robiii 0 Posted January 2, 2010 lajsna suvozackog praga? Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted January 2, 2010 lajsni na pragovima nema nit ih je i bilo sorry Share this post Link to post Share on other sites
BISer 0 Posted January 3, 2010 jel imaš još onaj volan trokraki i ako da mi ga pošalješ poštom? plaćam pouzećem. (molio bih malo detaljniju sliku najprije...) Share this post Link to post Share on other sites
speedburn 0 Posted January 3, 2010 plovak za tdi jel ima?? Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted January 3, 2010 jel bi isla sama brava gepeka tj mehanizam brave? ako je centralna bila? Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted January 4, 2010 jel bi isla sama brava gepeka tj mehanizam brave? ako je centralna bila? imam skinuto sa drugog auta i moze ic posebno zasto ne Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 4, 2010 jel imaš ručicu mjenjača sa kožom i ako može slika i cijena na PM Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted January 4, 2010 plovak za tdi jel ima?? im,am plovak od obinog i od syncra koji treba? Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted January 4, 2010 jel imaš još onaj volan trokraki i ako da mi ga pošalješ poštom? plaćam pouzećem. (molio bih malo detaljniju sliku najprije...) imam volan jos al nije najbolji onaj gornji dio se onak malo mice mogu ti ga poslikati nema problema pa vidi jel ti se dopada Share this post Link to post Share on other sites
gti16v 0 Posted January 4, 2010 Jel može zadnji brisač, bez motorića i osovine? Znači treba mi onaj dio što djeca lome po parkinzima. Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted January 4, 2010 imam skinuto sa drugog auta i moze ic posebno zasto ne ok, koja je cijena brave? jos jednom da naglasim, za svaki slucaj, da nebi bilo zabune, centralna je jel tako? Share this post Link to post Share on other sites
BISer 0 Posted January 4, 2010 imam volan jos al nije najbolji onaj gornji dio se onak malo mice mogu ti ga poslikati nema problema pa vidi jel ti se dopada nema veze samo da nije poderan, ajde stavi sliku kad stingeš... Share this post Link to post Share on other sites
Robiii 0 Posted January 5, 2010 lajsni na pragovima nema nit ih je i bilo sorry a suvozacki prag, u kakvom je stanju, imas li ga uopce? moze PM cijena and shit! fala Share this post Link to post Share on other sites
Alen VR6 0 Posted January 11, 2010 Kupujem zadnji most ,i ono kaj sam te pitao ak imas na p.m. Ajd javi pliz Tnx Share this post Link to post Share on other sites