1 1
Sparky

Sramota

Recommended Posts

evo da nastavimo sa "postenjem"po forumu

evo prije otprilike 4 mj narucio sam u clana dean zg haubu za keca,uredno mu je odmah platio(250kn)...i tu pocinju problemi...

nakon 3 tj hauba nije stigla,ja ga zovem,a on kaze zaboravio,nije stigao poslat itd,tako 2-3 puta...4ti put kaze poslao,ali meni idalje nista ne dolazi,nakon mjesec dana kazem mu ja ljepo ja sam kupio novu haubu,ova tvoja mi vise netreba,molim te vrati lovu,a on kaze da je njemu stigla posiljka kao vracena jer je ja nisam preuzeo,lol...i onda opet natezanje jos 2 mj evo uplatit cu ti lovu sutra i sutra i sutra...i tako vec 4.mj.

i kad sam skuzio da nema nista od toga i pomirim se da necu vidjet lovu,vidim ja da on prodaje neki komad sta mi kolegi treba, i ja mu kazem posto sam se pomirio s tim da necu vidjet lovu,ja cu tebi jos nadoplatit daj mi posalji slike tog komada,i sam komad...i onda opet natezanje 2 tj e danas cu,e sutra cu...i opet ista prica...i ja nebudi ljen dodjem u zg,a on bas taj vikend u rijeci :D ...

napomena...nije stvar u 250 kn nego u bezobraznom ponasanju,i to sta sam ja obecao covjeku taj komad i sad...pusing...ja ispao debil...

eto... sta sve ljudi rade za sugavih 250kn...i sad ti reci nekome necu ti uplatit dok ne vidim komad,on ce tebi nedam komad bez love,i kako dalje

jebga, znam da dostava nekada tako ispada da ti se jednostavno po kuriru paket vrati i jos im moras platit slanje, al ovo je nesto drugo,

Ma stvar je u 250KN pa nisi ih na cesti pokupil!

:palacd

emma nikad nije ni završilo.... :palacd

E tog u komunizmu nije bilo :lol2

a žao mi kad tak nešto pročitam

Ma da se radi o 5 kn,nije u redu. :palacd

Nikome ne padaju novci s neba.Ako si pošteno platio red je da dobiješ robu. :(

To će se odraziti na buduće poslovanje samog trgovca i na njegov ugled.

Zar nije taj član već bio umiješan u nešto slično? Ne optužujem, nego mi se čini da je on ili bio nekoga ili su njega zaje*ali...

Edited by Sushi

evo da nastavimo sa "postenjem"po forumu

evo prije otprilike 4 mj narucio sam u clana dean zg haubu za keca,uredno mu je odmah platio(250kn)...i tu pocinju problemi...

nakon 3 tj hauba nije stigla,ja ga zovem,a on kaze zaboravio,nije stigao poslat itd,tako 2-3 puta...4ti put kaze poslao,ali meni idalje nista ne dolazi,nakon mjesec dana kazem mu ja ljepo ja sam kupio novu haubu,ova tvoja mi vise netreba,molim te vrati lovu,a on kaze da je njemu stigla posiljka kao vracena jer je ja nisam preuzeo,lol...i onda opet natezanje jos 2 mj evo uplatit cu ti lovu sutra i sutra i sutra...i tako vec 4.mj.

i kad sam skuzio da nema nista od toga i pomirim se da necu vidjet lovu,vidim ja da on prodaje neki komad sta mi kolegi treba, i ja mu kazem posto sam se pomirio s tim da necu vidjet lovu,ja cu tebi jos nadoplatit daj mi posalji slike tog komada,i sam komad...i onda opet natezanje 2 tj e danas cu,e sutra cu...i opet ista prica...i ja nebudi ljen dodjem u zg,a on bas taj vikend u rijeci :D ...

napomena...nije stvar u 250 kn nego u bezobraznom ponasanju,i to sta sam ja obecao covjeku taj komad i sad...pusing...ja ispao debil...

eto... sta sve ljudi rade za sugavih 250kn...i sad ti reci nekome necu ti uplatit dok ne vidim komad,on ce tebi nedam komad bez love,i kako dalje

ma nemogu vjerovati.....a mrzim to do bola....kad te svjesno ide zajebati....ko cigan....a opcenito mislim....ma idi u k*** i covjek i njegovo postenje...uzas :palacd

Ma stvar je u 250KN pa nisi ih na cesti pokupil!

e upravo to :da

Pa bas to....stvar je u 250 kn jer nikome ne padaju pare sa neba.....stvarno ne kuzim ljude kako nemaju srama tako nesto napraviti.....strasno......

Pa ti onda znaj kome vjerovati..... :wacko:

hm..možda već ima ali nisam vidio....zašto se ne otvori tema negdje u prodaji "Dobri trgovci" kao zelena lista i "loši trgovci" ka crvena lista i tam se formiraju liste, ako je netko već na crvenoj listi naravno da nitko neće trgovat s njim i neće se zeznut...aktivan sam na jednom forumu di postoji takva lista i sve super funkcionira...mogu se ponuditi pa pomoć oko toga

Guest voda-os
hm..možda već ima ali nisam vidio....zašto se ne otvori tema negdje u prodaji "Dobri trgovci" kao zelena lista i "loši trgovci" ka crvena lista i tam se formiraju liste, ako je netko već na crvenoj listi naravno da nitko neće trgovat s njim i neće se zeznut...aktivan sam na jednom forumu di postoji takva lista i sve super funkcionira...mogu se ponuditi pa pomoć oko toga

naravno da postoji to smo uveli davno upravo zbog ovakve predodžbi : http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=21554

meni samo nije jasno kad te jednom sjebo kaj ti je trebalo kontaktirati ga radi tog drugog dijela za frenda?

i te gluposti 'nije mi za 250kn' pričaj nekome drugom , da me netko tak zajebe našel bi ga i potrgal da se radi i o 100kn jer je u današnje vrijeme svima teško...dobro onima kaj kradu nije ali svejedno lova je lova

sile...daj pronađi korisnika deanzg pa pogledaj kak se zove , a kad smo kod imena mogel bi i ti svoje pravo ime napisati

Edited by tomica88

i nek mi sad netko veli da idem kupovat nekaj na foru" naj prije uplata a onda roba" po takvome pričanju nemožeš više vjerovat u ono kaj nekome vidiš u ruci :rotfl :rotfl

A da stvarno pricekate da se cuje i optuzeni...

Guest deanzg

sad kad je lazo stavio link sam vidio ovo... gledaj za pare sam ti reko da nemam.. i ok ..hauba je jos uvijek ispred kuce i nek bilo tko uplati njemu pare i nek ju nosi jer stvrano samo smeta....

a sto se tice onog "komada" komad je kod mene.. papiri su kod frenda.. ja sam reko da mozemo tako trgovat i ok..ti kazes..ocu da mi uslikas papire..i sad ja trebam uhvatit frenda koji je konstantno na terenu i otic to uslikat a nikako ga uhvatit a sto se tice tehnike da mi on to uslika i posalje od toga nista.... jer nezna na mob a kamoli komp...

I ja i on se nikako pohvatat..... sad sam ga zvao i opet on nezna kad moze itd. AKO oces..... ja cu mu rec da napravi ugovor na tebe kad stigne.... i poslat ti postom "komad" i papire s ugovorom na tebe.... i jednostavno rijeseno a ne da ja njga ganjam i slikam knjizicu ko neki neznam sta...

Ako oces napravim to, posta , preporuceno s otkupninom...dode to to doma..platis postaru i mirna bosna... :mellow:

a i neda mi se ic 10 km da uslikam,pa 10 nazad..pa kad napravi ugovore opet 20.... pa jos opet u postu 20.....

Posalji pm s podatcima i mirna bosna...

gledaj za pare sam ti reko da nemam..

nemaš 250kn a stalno nekaj prodaješ....ak su to oglasi iz usluge onda imaš posebnu rubriku za to :palacg

Guest deanzg

od mene nitko nije nista kupio vec ohoho.... :palacg

kad nisi sapku sa foruma koji te molio nekoliko puta htio stavit na postu tablu od gti i poslat il ti se nije dalo, kako bi ista i prodao, sav mi je bio 2 mjeseca jadan, a covjek jadan bez nogu u krevetu da izvine, bilo mi ga zao, jos sam ti PMove slao

Edited by dvojka

hočeš reč da sve ovo kaj si prodaval u zadnja 2 mjeseca nisi niš prodali i da sve imaš doma

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....ult_type=topics

passati, bmw-i, astre, calibre, mobiteli....nebi se htel mešat..al ovak djeluješ ko pravi gazda a nemaš 250kn čovjeku za vratit

Guest deanzg

E vidis..jer ju je on htio za 150 kn i ciganio se za 50 kn... a spoky ja mislim je doso po nju dao 200 kn i bez pogovora otiso doma s osmjehom od uha do uha

Guest deanzg
hočeš reč da sve ovo kaj si prodaval u zadnja 2 mjeseca nisi niš prodali i da sve imaš doma

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....ult_type=topics

passati, bmw-i, astre, calibre, mobiteli....nebi se htel mešat..al ovak djeluješ ko pravi gazda a nemaš 250kn čovjeku za vratit

svaki auto od th je bio zamjenjen... ako te bas zanima... gle neda mi se raspravljat ako oce nek posalje podatke na pm i mirna bosna.. :rolleyes:

Al 250 kn si potrošio njegovih bez pardona?

Pričaj šta oćeš, 250 kn bi iz guzice izvukao, samo da me se ovako javno ne blati.

Edited by TROJAN

Guest
This topic is now closed to further replies.
1 1