Mario91 0 Posted December 9, 2009 (edited) Pričaj šta oćeš, 250 kn bi iz guzice izvukao, samo da me se ovako javno ne blati. pa bas to, al neki ocito nemaju ni stida ni srama od mene nitko nije nista kupio vec ohoho.... pa i nije za čuditi Edited December 9, 2009 by srki Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 9, 2009 takodjer potpis na trojana... nemozes potrositi novce od prodaje dok kupac ne preuzme robu i bude zadovoljan... Share this post Link to post Share on other sites
Sparky 0 Posted December 9, 2009 E vidis..jer ju je on htio za 150 kn i ciganio se za 50 kn... a spoky ja mislim je doso po nju dao 200 kn i bez pogovora otiso doma s osmjehom od uha do uha kako sam se ciganio,kad sam ti platio 250kn?? p.s ako je je spoky kupio za 200 kn zasto onda meni nisi vratio tu lovu? sta sam ja falio sta sam te ovako prozvao? pa covjece 4 mj to konstantno zovem,na mob na p,m sta sam trebao cekat jos 4mj...ja kupio komad u tebe,rekao ti treba mi to i sad sam ja kriv sta ti to nemas u kuci ili sl? nije bitno...dat cu mu jos 101 priliku,dakle evo javno ti kazem dobit ces sve potrebne info,rjesi sta imas i do kraja iduceg tjedna mi posalji sve sta smo se dogovorili,i kad ja to provjerim(tj budem imao u rukama i vidim da je sve o.k) tema zatvorena... posteno? p.s. nebrini ja cu lovu uplatit onaj dan kad mi komad dodje...nisam nikog zajebo,necu ni tebe Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted December 9, 2009 (edited) kako sam se ciganio,kad sam ti platio 250kn?? p.s ako je je spoky kupio za 200 kn zasto onda meni nisi vratio tu lovu? sta sam ja falio sta sam te ovako prozvao? pa covjece 4 mj to konstantno zovem,na mob na p,m sta sam trebao cekat jos 4mj...ja kupio komad u tebe,rekao ti treba mi to i sad sam ja kriv sta ti to nemas u kuci ili sl? nije bitno...dat cu mu jos 101 priliku,dakle evo javno ti kazem dobit ces sve potrebne info,rjesi sta imas i do kraja iduceg tjedna mi posalji sve sta smo se dogovorili,i kad ja to provjerim(tj budem imao u rukama i vidim da je sve o.k) tema zatvorena... posteno? p.s. nebrini ja cu lovu uplatit onaj dan kad mi komad dodje...nisam nikog zajebo,necu ni tebe e sparky da nebi bilo zabune ovo je meni odgovorio na moj komentar tice se ovoga: daljnje detalje ne znam njihove trgovine uglavnom nasao sam kod deana sapku tablu od gti i sapko rece da su se dogovorili 200 kn da mu posalje i zivkao ga poslat cu poslat cu i nikad nije dobio covjek se pomirio da nist od toga kad nisi sapku sa foruma koji te molio nekoliko puta htio stavit na postu tablu od gti i poslat il ti se nije dalo, kako bi ista i prodao, sav mi je bio 2 mjeseca jadan, a covjek jadan bez nogu u krevetu da izvine, bilo mi ga zao, jos sam ti PMove slao Edited December 9, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted December 9, 2009 E Deane,mlad si a vec muljavis..Nisi ni jedan pravi razlog i opravdanje dao za svoj postupak!! Ako nakon 20-30 prodanih stvari imas vec 2-3 ljudi koji se zale na tebe nema se tu sta puno rec.Klosar si i vrati covijeku novce i poklopi se usima! Srest ces se vec sa nekima od nas.. Nema s kim nisam poslovao sa ovog foruma i nema nikoga ko je bio nezadovoljan.Moja rijec vrijedi i vise od slike! Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted December 9, 2009 Nema s kim nisam poslovao sa ovog foruma i nema nikoga ko je bio nezadovoljan. dobro ajde , o ovome bi se dalo razgovarati haha , šala naravno Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted December 9, 2009 ajd da konačno nakon svega rješiš to,priznaš da si zajebo jer si lijen ili neodgovoran...ali ovako još kažeš gledaj za pare sam ti reko da nemam.. ne kužim kako nemaš,imaš njegove pare i haubu koja ti je doma još uvjek,ja bi rekao da ti ciganiš ovako za tih par sto kuna,a cijenkat se svako ima pravo... Share this post Link to post Share on other sites
Aleksandar3 0 Posted December 10, 2009 (edited) A bio sam ubjeđen da toga na ovom forumu nema!!!! Dajte ljudi dogovorite se pa glupo je i jadno da valjamo jedni druge tu preko foruma, mislim kako neko može imati obraza zavrniti nekog člana na forumu i sutra doći opet na taj isti forum!?!?! To mi se stvarno gadi Edited December 11, 2009 by Aleksandar3 Share this post Link to post Share on other sites
MEDOVŽ1.8GTDUJA 0 Posted December 10, 2009 Živa istina sve što ljudi govore....Sad tek vidim da si i mene valjao za auto....Kao,kupio bi auto,slagao iz njega čuda,a nemaš 250 kuna......Ne vidim kojeg imaš zadovoljstva ljudima lagati tu i muljati....Nije sramota ne imati,ali je sramota muljati druge..... Share this post Link to post Share on other sites
Ogy 0 Posted December 11, 2009 Ja bi došao u ZG, premlatio ga za tih 250 kn, uzeo 250 i natočio gorivo za natrag... to je jedini način sa ovakim bahatim pristupom... Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted December 11, 2009 Ja bi došao u ZG, premlatio ga za tih 250 kn, uzeo 250 i natočio gorivo za natrag... to je jedini način sa ovakim bahatim pristupom... ja mislim da drugog nacina nema Share this post Link to post Share on other sites
markec 0 Posted December 11, 2009 kaj se toučete, nemojte se touč mislim da je smisao kupoprodaje ne samo tu nego općenito- nekom lova, a nekom ono što je platio.... tak da je svejasno... il nek dotični vrati pare ili preda dio koji je dužan (il mu je očito hauba prirasla srcu zbog sentimentalne vrijednosti pa ju neda) Share this post Link to post Share on other sites
Mario_Zg 0 Posted December 11, 2009 E Deane,mlad si a vec muljavis..Nisi ni jedan pravi razlog i opravdanje dao za svoj postupak!! Ako nakon 20-30 prodanih stvari imas vec 2-3 ljudi koji se zale na tebe nema se tu sta puno rec.Klosar si i vrati covijeku novce i poklopi se usima! Srest ces se vec sa nekima od nas.. Nema s kim nisam poslovao sa ovog foruma i nema nikoga ko je bio nezadovoljan.Moja rijec vrijedi i vise od slike! Potpis na SVE Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted December 11, 2009 U danasnje vrijeme postoji opcija placanje pouzecem kad primis u ruke platis i to je to a ove lakokruhe geliptere treba sto vise izolirati tak da mozda jednog dana skuze da nije sve u novcima i zajebima Ja se sekiram sto covjeku nisam isporucio na vrijeme (zbog opravdanih razloga) a ovaj se ne sekira ni sto je tudje pare spisko Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted December 11, 2009 a mene drug green devil malo zavlaci uzeo je kod mene lampu od scirocco mk1 i nije kvaka u 200 kn nego je kvaka sta sam mu poslao postom uz otkupninu i ocekujem postara, no mjesec i mozda malo vise dana nista, on kaze da je podigao, trazim da mi uslika lampu no ono ni rijeci a kamoli slike, mislim nisam toliko bedast da ne znam, odem na postu i oni znaju o cem je rijec, ja se samo nadam da ce odradit svoj dio posla ka dovo procita jer da nebi meni moja lampa se vracala doma i jos je budem sam od sebe kupovao Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted December 11, 2009 Neki ljudi su očito rođeni bez imalo savjesti Share this post Link to post Share on other sites
acovw 0 Posted December 11, 2009 a mene drug green devil malo zavlaci uzeo je kod mene lampu od scirocco mk1 i nije kvaka u 200 kn nego je kvaka sta sam mu poslao postom uz otkupninu i ocekujem postara, no mjesec i mozda malo vise dana nista, on kaze da je podigao, trazim da mi uslika lampu no ono ni rijeci a kamoli slike, mislim nisam toliko bedast da ne znam, odem na postu i oni znaju o cem je rijec, ja se samo nadam da ce odradit svoj dio posla ka dovo procita jer da nebi meni moja lampa se vracala doma i jos je budem sam od sebe kupovao meni se od njega vratio paket, 300kn je bila otkupnina...nije podigao, samo sam ja platio 70-etak kn poštarinu.. 50tam hp ex, + još 20kn povratna... ugl ukoliko u roku par dana ak si hp ex-om slao ne podigne vrate ti paket... Share this post Link to post Share on other sites
pepo1 0 Posted December 11, 2009 nisu bez savjesti nego su namjerno tako bezobrazni kome upali upalilo Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted December 11, 2009 ja još uvijek čekam branike šta mi je dvojka poslao City Expressom.... za druge smo se našli u Bjelovaru! Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted December 11, 2009 ja još uvijek čekam branike šta mi je dvojka poslao City Expressom.... za druge smo se našli u Bjelovaru! a to neznam ni sam nego da ti dadem druge, ja zbilja vise strijepim od ikakvog trgovanja, pogotovo preko posrednika, u dvoriste kad covjek dodje po to najbolje Share this post Link to post Share on other sites
AXEL051 0 Posted December 11, 2009 ja još uvijek čekam branike šta mi je dvojka poslao City Expressom.... za druge smo se našli u Bjelovaru! Mene zaje... za 600 kn covjek koji radi u cityexpressu u zagrebu,naso ga,narkomancina i lopov,sad je na odvikavanju i nitko mu nemoze nista,doma ga se odrekli.......i nemas kome sjest za vrat......! Ostetio je ljude za 10 - etke tkn i nikome nista ! Uglavnom nebi nikad slao nista preko tih city....... samo hp - sa njima nikad nisam imao problem a poslo sam paketa........ ! Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted December 11, 2009 Stvarno jadno deane Pa vrati covjeku pare..Bolan,nije neka velika lova,ako si ga vec zajebaoo.. Share this post Link to post Share on other sites
Troni 0 Posted December 11, 2009 jadno je muljat ekipu s kojom tu stalno šuruješ.. pogotovo za tak smjesne pare..znam da je puno ak nemas nist al na to si trebo mislit prije neg si spalio pare.. potpis na ono od laze,moja rijec vrijedi vise od slike.. Share this post Link to post Share on other sites
tomo gti 0 Posted December 11, 2009 Ovo natezanje postaje tragikomicno.Frajer ga je zavalio za 250 kn i sta sad,ni prvi ni zadnji. Vec par dana trosite vrijeme i zivce te se nemozete cudu nacuditi kako je to mogao napraviti. Mislim da je to sto ga se javno prozvalo naravno uz to sto vise nitko nece kupovati nista od njega sasvim dovoljna kazna za to sto je napravio. Sad nek sam procjeni dali to vrijedi 250 kn.Hauba mozda obraz mislim da ne.pozz Share this post Link to post Share on other sites
mikaaa 0 Posted December 11, 2009 Ovo natezanje postaje tragikomicno.Frajer ga je zavalio za 250 kn i sta sad,ni prvi ni zadnji. Vec par dana trosite vrijeme i zivce te se nemozete cudu nacuditi kako je to mogao napraviti. Mislim da je to sto ga se javno prozvalo naravno uz to sto vise nitko nece kupovati nista od njega sasvim dovoljna kazna za to sto je napravio. Sad nek sam procjeni dali to vrijedi 250 kn.Hauba mozda obraz mislim da ne.pozz ako tebi nije stalo do 250 kn vecini je. Nije on duzan davati njemu pare, nije mu roditelj, tako da bi bio red da mu vrati njegove pare. Share this post Link to post Share on other sites