d@llygti 1 Posted December 11, 2009 Ljudi moramo znati da je svijet mali. Mislio sam da ovakve stvari u Hrvatskoj ne postoje. Najiskrenije vam kazem. (BiH je druga prica) Ja sam poslovao sa mnogima iz Cro i sa foruma (Vice, vwbubi, ghostrider...itd) i nikad problema, cak mi je decko iz Rijeke uplatio 50 kuna vise za uslugu. Al evo uvjerio sam se da se i kod vas desava. Ruzno bas. Neko radi nekoliko dana da mu cisto ostane 250 kn. Share this post Link to post Share on other sites
green devil 0 Posted December 11, 2009 a mene drug green devil malo zavlaci uzeo je kod mene lampu od scirocco mk1 i nije kvaka u 200 kn nego je kvaka sta sam mu poslao postom uz otkupninu i ocekujem postara, no mjesec i mozda malo vise dana nista, on kaze da je podigao, trazim da mi uslika lampu no ono ni rijeci a kamoli slike, mislim nisam toliko bedast da ne znam, odem na postu i oni znaju o cem je rijec, ja se samo nadam da ce odradit svoj dio posla ka dovo procita jer da nebi meni moja lampa se vracala doma i jos je budem sam od sebe kupovao sad ti iz sprdancije neču poslati sliku!! dat ću trojanu štop ako ga želiš nazad uz povrat mog novca!! za ovu uricu sam ti več rekao!ali nema veze neču duljit priču o tome... što se tiče kupovine i prodaje dosta dijelova sam kupio i prodao! sve je bilo ok!jako mi je drago što postoji ovaj forum zbog dosta ljudi koje sam upoznao!! ali inače to što se po ovom forumu događa je neznam kojom pogrdnom riječi bi se izrazio! Share this post Link to post Share on other sites
darac mk1 0 Posted December 11, 2009 a mene drug green devil malo zavlaci uzeo je kod mene lampu od scirocco mk1 i nije kvaka u 200 kn nego je kvaka sta sam mu poslao postom uz otkupninu i ocekujem postara, no mjesec i mozda malo vise dana nista, on kaze da je podigao, trazim da mi uslika lampu no ono ni rijeci a kamoli slike, mislim nisam toliko bedast da ne znam, odem na postu i oni znaju o cem je rijec, ja se samo nadam da ce odradit svoj dio posla ka dovo procita jer da nebi meni moja lampa se vracala doma i jos je budem sam od sebe kupovao ja poslovao sa devilom i nikad problema Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted December 12, 2009 (edited) sad ti iz sprdancije neču poslati sliku!! dat ću trojanu štop ako ga želiš nazad uz povrat mog novca!! za ovu uricu sam ti več rekao!ali nema veze neču duljit priču o tome... što se tiče kupovine i prodaje dosta dijelova sam kupio i prodao! sve je bilo ok!jako mi je drago što postoji ovaj forum zbog dosta ljudi koje sam upoznao!! ali inače to što se po ovom forumu događa je neznam kojom pogrdnom riječi bi se izrazio! a nemoj ti meni iz sprdancije nista, nego daj objavi sliku stopa da si podigao na posti, i ne znam o kakvom povratu tvog novca pricas, ja uredno papire vodim i znam sta meni postar donese a sta ne, objavi sliku! poslao sam ti par PM-a da mi das sliku kao dokaz jer nisam ja JAZAVAC, ja farbam, tako da me nemaju drugi potrebe. samo napravi tak oi bit ce ti sve regularno oprosteno uz ispriku ako si u pravu a ako si rekao da si podigao, onda si podigao Edited December 12, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted December 12, 2009 sad ti iz sprdancije neču poslati sliku!! dat ću trojanu štop ako ga želiš nazad uz povrat mog novca!! za ovu uricu sam ti več rekao!ali nema veze neču duljit priču o tome... što se tiče kupovine i prodaje dosta dijelova sam kupio i prodao! sve je bilo ok!jako mi je drago što postoji ovaj forum zbog dosta ljudi koje sam upoznao!! ali inače to što se po ovom forumu događa je neznam kojom pogrdnom riječi bi se izrazio! Zašto se moje ime spominje i kakve ja veze sa vama imam? Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted December 12, 2009 (edited) Zašto se moje ime spominje i kakve ja veze sa vama imam? neam pojma ja molim lijepo GREEN-a da mi samo isporuci sliku moje lampe da je podigao i sve 5, nemam bas dobra iskustva sa dostavama pa ne sumnjam u nikog i smiren sam, al nisam balavander pa da me moze iko trenirat u skokovima Edited December 12, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
Caby 0 Posted December 12, 2009 Imam ja prijedlog ovak za ekipu koja mulja sa dijelovima - TRI KORNERA - PENAL!!!! i Zdravo! Ove spike sa sramotama, vamo tamo su uzaludne - ko zajebe familiju ide van iz nje!!! To je moj prijedlog, je drastičan, ali očito samo takav način kod nas funkcionira. Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted December 12, 2009 pametno Krešo,ovom treba stat na kraj,al vidiš kak riješit problem s dostavom nekad i oni zeznu Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted December 12, 2009 (edited) jbt. ja ovo ne kuzim, optuze covjeka da je napisao krivo ime i lupe mu BAN... a tu lik zavalja ljude za pare i nikome nista.... pa ja bi mu lupio dozivotni BAN i zbogom... i sto je najluđe tamo se čovjek brani... a ovoga boli k**** i vi se jos tu s njim zajebavate... BAN i amen edit: ne branim nikoga, al nema logike Edited December 12, 2009 by Mario91 Share this post Link to post Share on other sites
Sparky 0 Posted December 12, 2009 Stvarno jadno deane Pa vrati covjeku pare..Bolan,nije neka velika lova,ako si ga vec zajebaoo.. ali meni vise ta lova netreba,ja sad hocu komad koji je bio dogovoren...jer i ja svoj obraz moram osvjetlat radi njega Share this post Link to post Share on other sites
amilo1538 0 Posted December 12, 2009 Imam ja prijedlog ovak za ekipu koja mulja sa dijelovima - TRI KORNERA - PENAL!!!! i Zdravo! Ove spike sa sramotama, vamo tamo su uzaludne - ko zajebe familiju ide van iz nje!!! To je moj prijedlog, je drastičan, ali očito samo takav način kod nas funkcionira. Slažem se sa prijedlogom, al nema koristi kad se opet mogu registrirati pod drugim nickom i imenom... Share this post Link to post Share on other sites
green devil 0 Posted December 12, 2009 neam pojma ja molim lijepo GREEN-a da mi samo isporuci sliku moje lampe da je podigao i sve 5, nemam bas dobra iskustva sa dostavama pa ne sumnjam u nikog i smiren sam, al nisam balavander pa da me moze iko trenirat u skokovima Evo, ako bas zelis...dvojka je to bas lijepo upakirao i pazio da se ne osteti... Sad zasto ti nisi dobio nista od poste ja se nebum stel mesati va to... Nadam se da mozes ovo vidjeti: http://img10.imageshack.us/g/1212091715.jpg/ Share this post Link to post Share on other sites
wicked hitrec 0 Posted December 12, 2009 ja sam trgovao sa devilom, i nikada hnikakvih problema, uzeo je getribu za 550 kn, nije se nit cjenkao, uzeo je masinu za 1000 eura, devil dosao, probao, istocio pare i sve ok,nit kune ostao duzan, eto, tek toliko malo covjeku u obranu Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted December 12, 2009 kako sam rekao, molio vise puta da imam dokaz da onda barem tu postu vise zdrmam pa ubijaju me vise u mozak devil nadam se da ce sad lova doci u pon,utorak Share this post Link to post Share on other sites
Robiii 0 Posted December 12, 2009 (edited) 4 deanzg koja šuga od covjeka fujj, treba ti gavu otkinut i posrat ti se u pluca!, za nista drugo ni nisi, kvazi veliki svercer, a obicna levatina, sigurno su te tupom sjekirom mlatili dok si bio mali! ma daaaaj, podivljo sam! Edited December 12, 2009 by Robiii Share this post Link to post Share on other sites
green devil 0 Posted December 12, 2009 4 deanzg koja šuga od covjeka fujj, treba ti gavu otkinut i posrat ti se u pluca!, za nista drugo ni nisi, kvazi veliki svercer, a obicna levatina, sigurno su te tupom sjekirom mlatili dok si bio mali! ma daaaaj, podivljo sam! reci to čovjeku u oči!nemoj se spuštat na njegov nivo!! hvala hitrec!! trebao bi malo do tebe na zimske radosti!! meni je žao zbog svega i sretno svima sa nastalim nesuglasicama! Share this post Link to post Share on other sites
wicked hitrec 0 Posted December 12, 2009 hvala hitrec!! trebao bi malo do tebe na zimske radosti!! cekaj jos do 1. mjeseca da napada kako spada, ovo sto sada pada to traje na asfaltu niti par sati... al svejedno mozemo otic na Share this post Link to post Share on other sites
green devil 0 Posted December 12, 2009 cekaj jos do 1. mjeseca da napada kako spada, ovo sto sada pada to traje na asfaltu niti par sati... al svejedno mozemo otic na si prodao šasiju? Share this post Link to post Share on other sites
Caby 0 Posted December 13, 2009 Slažem se sa prijedlogom, al nema koristi kad se opet mogu registrirati pod drugim nickom i imenom... Ma sam nek se on registrira, al više neće nikome ništa prodati Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted December 13, 2009 Ma sam nek se on registrira, al više neće nikome ništa prodati ma prodat ce prodat ce vjeruj, da stavi bbs rm a 200e popusit ce neko, ima na auti.hr neki lik, pise se na lokaciju koprivnica, ima masu oglasa medju njima i dvicu gti (a oglas je fejk, na slikama g60 sa bbs 8,5j) i kao prodaje auto za 1000e i naveo i bbs rm sa rubovima i to, i ima jos takvih kao par oglasa njegovih sve neke pile sredjene a slike s neta i neke niske cijene, ma ja bi ga izdovaco a onda tek pustio na njega petra imocanca, sta farba narod, krenuo i ja zvat vec Share this post Link to post Share on other sites
Robiii 0 Posted December 13, 2009 reci to čovjeku u oči!nemoj se spuštat na njegov nivo!! uvjek, nikada nije bio problem!, a i decko nije covjek a nema ni nivo! o&o Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted December 13, 2009 ma prodat ce prodat ce vjeruj, da stavi bbs rm a 200e popusit ce neko, ima na auti.hr neki lik, pise se na lokaciju koprivnica, ima masu oglasa medju njima i dvicu gti (a oglas je fejk, na slikama g60 sa bbs 8,5j) i kao prodaje auto za 1000e i naveo i bbs rm sa rubovima i to, i ima jos takvih kao par oglasa njegovih sve neke pile sredjene a slike s neta i neke niske cijene, ma ja bi ga izdovaco a onda tek pustio na njega petra imocanca, sta farba narod, krenuo i ja zvat vec frend je skoro pao na taj jebeni oglas,i na kraju odeš u Koprivnicu gledat na vuru Share this post Link to post Share on other sites
boby 1 Posted December 13, 2009 frend je skoro pao na taj jebeni oglas,i na kraju odeš u Koprivnicu gledat na vuru i ja isto išel u koprivnicu na razgledavanje , prek telefona sve ko novo a kad sam došel onda sam skoro još popušil batine jer su kotači bili svi zdrapani i nisam pristal na zamjenu. onda je frajer navalil na mene da kaj sad pizdim da se to sve da popravit a ne ka odma dižem galamu. oču reči ljudi bježte od takvih oglasa i kupovina, ak nema jasne slike i mogučnosti za vidjet "gonite sve to" Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted December 13, 2009 i kažeš felge sjebane cijele,a kakav je auto? Share this post Link to post Share on other sites