1 1
Sparky

Sramota

Recommended Posts

i kažeš felge sjebane cijele,a kakav je auto?

alo, velim nije to njegov auto, slike s neta, frajer forsira, voli pozive

jebo majku vidi sad koristi i moje slike

http://www.auti.hr/dijelovi_oprema/automobili/oglas-580718/

e sad cu ga zvat i pitat ak su to sicevi ti sa slike da dolazim odma po njih, i pun caddy natrpat tog sa slike i namlatit ga jos, ak nema vise od 50kg :lol:

Edited by dvojka

Ja bi se ograničio sa svojim izjavama samo na članove foruma, jer se tu više-manje svi poznajemo, a za razno razne oglasnike.....to je lutrija..

Ja bi se ograničio sa svojim izjavama samo na članove foruma, jer se tu više-manje svi poznajemo, a za razno razne oglasnike.....to je lutrija..

ma dobro, ovo smo zbilja malo otisli o OFF tako da ... al sta je-je, takvi nas ljudi zavaljuju

OT OFF

treba ga zvat u noci, ili kasno navecer, i reci da smo u koprivnici, daj jel mozete on izac van, tu sam negdje. Malo penetrirati u njegovu lijepu glavicu.

Stvarno je sramota što sve ljudi rade.

Kod ovakvih situacija nisi pametan što napravit.

Dali liku promjenit lični opis,ili sve zaboravit i izjedat sam sebe.

Dosad nisam niti s jednim članom imao problema kod kupnje,a nadam se da će tako i ostat.

Valjda to treba sam procjenit što je u ova današnja vremena jako teško.

I ovim putem se kolegi Lazu ispričavam za onaj spojler. (nikad više ne naručujem za drugog bez kapare)

Lazo soory! :palacg

I ovim putem se kolegi Lazu ispričavam za onaj spojler. (nikad više ne naručujem za drugog bez kapare)

Lazo soory! :palacg

Nema brige,ti si pogrijesio i pokusao to nadoknadit sto je jako lijepo,a ja sam shvatio situaciju i bez ikakve ljutnje.Eto ima znaci svakakvih primjera al ako su na obje strane normalni ljudi sve se da rijesit

Baš tako Lazo. Dogovor,kompromis i normalni ljudi. :palacg

e tam u drugoj temi se spominjem ja sa bodykitom kao zavaljao STOLARA kojeg je I WILD navodno zavaljao za opeuge, ma ista prica, tip ima neku komisiju koja zna sve na pogled, cim dobiju u ruke nije od golfa to ili kao ne valja, a da ne kazem koliko me puta kroz 2 mjeseca tada nazivkavao, pricali po sat vremena, a tek koliko je sirov u gledanju na svo to sarafanje i koliko se kuzi, cak znam da ima i necaka na ovom forumu a puno njih ga znamo al ja ga necu spominjati jer mi se decko cini velika suprotnost

i sta je najbolje lik mi pokupi bodykit, jos je bila neka jeftinija cifra, cca 800kn, i za dan dva zove, dao majstoru - to nije od golfa, to ne pase, to se uopce ne moze montirat na njegove blatobrane, reko dobro, ja sam lud, ko i decki koji su to stavljali, nista dodji po pare i donesi neosteceni komplet nazad, i tako i bilo i jos me tip zajee.. dva poklopca od pragova mi nije vratio. i da bi za par dana sa istoga svog broja zvao isti mene i trazi me neke lajsne - dio bodykita, ja kazem gospodine mi se znamo i rekoste da ne odgovara vam moj rad, on mi na to pocne muljat reko da me nikad prije nazvao nije i da je taman nasao oglas, reko ZDRAVO-DOVIDJENJA,nema dana da me nije zivkao i DAVIO, u svezisvega, 100 pitanja i problema oko auta kako sta sarafat i to, sve kao i sa filipzg.

i jos da me htio tuci, hahahahahaa upiso sam se :rotfl lazac u PM

i jos nesto, kad smo se nalazili, to mi je bilo smijesno zbilja, objasnim mu da sam s crvenim kecom gti, i lik je prosao pored mene 3 puta, ja naleto autom na njega da me primjeti i svaki put me ne skuzi, uopce ne zna kak zgleda kec a kamoli gti, PROMASEN SLUCAJ OD COVJEKA, ja bi dao njegovu sliku na forum da ga se ignorira

u wildovo postenje ne sumnjam :palacg

Edited by dvojka

u wildovo postenje ne sumnjam :palacg

samo kaj je još uvijek donji vezni lim od dvojke kod mene :rotfl :rotfl :rotfl

samo kaj je još uvijek donji vezni lim od dvojke kod mene :rotfl :rotfl :rotfl

ma dobro to stari, nije problem doc ni po njega osobno, mozda budem cak i imao vremena ovaj mjesec sve mi se cini

i jos one pive da popijemo :zivio

Jel se moze naci kakvo pametno rjesenje da se takvim stvarima stane na kraj?Nisam neki kupac ni prodavac tu ali sam jednom prilikom popusio dobre pare za put zbog netocnog opisa stanja proizvoda tu u oglasima na forumu.1500 kn troska,2 dana bacenog godisnjeg uz 1400 km putovanja za kura*.Tako da se slazem da i kupci i prodavaci odgovaraju ako nesto zakenjaju.Ban i nek se teraju u 3 P lepe materine ako nemaju neki dobar razlog za nastalu situaciju. Od ovih rasprava i toboznjih cudjenja kako ima pokvarenih likova nema nikakve koristi.

Jel se moze naci kakvo pametno rjesenje da se takvim stvarima stane na kraj?Nisam neki kupac ni prodavac tu ali sam jednom prilikom popusio dobre pare za put zbog netocnog opisa stanja proizvoda tu u oglasima na forumu.1500 kn troska,2 dana bacenog godisnjeg uz 1400 km putovanja za kura*.Tako da se slazem da i kupci i prodavaci odgovaraju ako nesto zakenjaju.Ban i nek se teraju u 3 P lepe materine ako nemaju neki dobar razlog za nastalu situaciju. Od ovih rasprava i toboznjih cudjenja kako ima pokvarenih likova nema nikakve koristi.

a nije to lako, kuzis, ima jednostavno likova koji bi kupili, kupe, pa im drugi dan nije zanimljivo pa te jebu i vrate ti

ima likova koji ti naruce i jos placu daj kad ce biti gotovo da je jucer kasno bi bilo i onda kad ti to ko konj zapnes radit adresu za poslat nece on to vise, predomisli se

nije mala stvar, pogotovo nama koji radimo i ulazemo, ne samo novac, nego i vrijeme ali i rad koji ionako nije cijenjen dovoljno

nije mala stvar, pogotovo nama koji radimo i ulazemo, ne samo novac, nego i vrijeme ali i rad koji ionako nije cijenjen dovoljno

A jel uzmeš kakvu akontaciju,barem da opravdaš troškove materijala,jer nema smisla radit i da ti poslje roba ostane.

sta ti to sve vrijedi kad vidis i citas ovo, dodje osobno po to, kupi i plati i onda kao ne pase na auto, a svima drugima pase, istit taj kit prodam dalje i sve ok ljudima

"jer ljudi su pokvarena rasa prljava i zla i tko ljude slusa taj uvjek nastrada"

evo mene opet zaj... dogovorio s covjekom kupnju nekih djelova,potrosio mobitela navodno on sve rastavio,trebao poslati i ...prodao cijelo auto...lol

p.s.a i dean zg jos nista nije rjesio i nejavlja se...a sutra je petak

Edited by Sparky

evo,prosao i taj petak,a od deana ni traga ni glasa,odlucio se vise ni ne javit na mob...pa predlazem jedan laganini ban dozivotni,i da mu se pobrisu oglasi,a ova tema moze u zaborav kao i moji djelovi...

sva sreca pa nije neki skuplji dio....nije u redu tako uzimati novce...al jbg..s ljudima je gore raditi nego sa zivotinjama....

ja isto prakticiram da se lova uplati na racun pa onda posaljem robu...nije mi cilj nikoga zahebati...tu sam radi druzenja i ucenja ....

a ovoga ce uvijek biti...zato se slazem da bi trebala biti kazna dozivotnim banom...jer ko to jednom napravi...ponovit ce opet...

E Deane,mlad si a vec muljavis..Nisi ni jedan pravi razlog i opravdanje dao za svoj postupak!!

Ako nakon 20-30 prodanih stvari imas vec 2-3 ljudi koji se zale na tebe nema se tu sta puno rec.Klosar si i vrati covijeku novce i poklopi se usima!

:rotfl

:palacg

@ dvojka, natrpaj pun caddy forumasa i pici tamo.:-D

:lol: ....hmmm

sva sreca pa nije neki skuplji dio....nije u redu tako uzimati novce...al jbg..s ljudima je gore raditi nego sa zivotinjama....

ja isto prakticiram da se lova uplati na racun pa onda posaljem robu...nije mi cilj nikoga zahebati...tu sam radi druzenja i ucenja ....

a ovoga ce uvijek biti...zato se slazem da bi trebala biti kazna dozivotnim banom...jer ko to jednom napravi...ponovit ce opet...

pa kad je u stanju za te pare zajebati sta mislis sta je u stanju napraviti za vece pare... :palacd

ali pazi lik je nesto malo napisao i to je to... :blink:

nisam pratio temu, ali se nadam da više taj lik nije tu na forumu :palacg i to je premala kazna, ali tak bar znam da nitkoga vise nece zajebati tu s foruma... i smatram da ga niti jedna isprika ne moze opravdati, zajebo je covjeka i to ne jednog i nek sad snosi posljedice.. nadam se da sustav nece zakazati :palacg

sad kad je lazo stavio link sam vidio ovo... gledaj za pare sam ti reko da nemam.. i ok ..hauba je jos uvijek ispred kuce i nek bilo tko uplati njemu pare i nek ju nosi jer stvrano samo smeta....

a sto se tice onog "komada" komad je kod mene.. papiri su kod frenda.. ja sam reko da mozemo tako trgovat i ok..ti kazes..ocu da mi uslikas papire..i sad ja trebam uhvatit frenda koji je konstantno na terenu i otic to uslikat a nikako ga uhvatit a sto se tice tehnike da mi on to uslika i posalje od toga nista.... jer nezna na mob a kamoli komp...

I ja i on se nikako pohvatat..... sad sam ga zvao i opet on nezna kad moze itd. AKO oces..... ja cu mu rec da napravi ugovor na tebe kad stigne.... i poslat ti postom "komad" i papire s ugovorom na tebe.... i jednostavno rijeseno a ne da ja njga ganjam i slikam knjizicu ko neki neznam sta...

Ako oces napravim to, posta , preporuceno s otkupninom...dode to to doma..platis postaru i mirna bosna... :mellow:

a i neda mi se ic 10 km da uslikam,pa 10 nazad..pa kad napravi ugovore opet 20.... pa jos opet u postu 20.....

Posalji pm s podatcima i mirna bosna...

kako to mislis, pa kaj ti ides u sesvete u postu???? imas ju pred nosom u luckom...da dodjes tri puta do mene u leskovac i vratis se nazad nebi napravio 20kilometara :palacd :palacd :palacd

Ban nece previse toga sprijeciti, opet se moze registrirati sa izmijenjenim podacima. Ucinkovitije mi izgleda opcija da ostane clan, ali trajno i nepromjenjivo obiljezen kao Čmar (mozda nova kategorija usera - lol) od strane admina, cisto da svi ubuduce znaju s kim imaju posla i da se opet netko ne opece.

Ban nece previse toga sprijeciti, opet se moze registrirati sa izmijenjenim podacima. Ucinkovitije mi izgleda opcija da ostane clan, ali trajno i nepromjenjivo obiljezen kao Čmar (mozda nova kategorija usera - lol) od strane admina, cisto da svi ubuduce znaju s kim imaju posla i da se opet netko ne opece.

:rotfl

ivo, odi ti radije po onaj relej

Guest
This topic is now closed to further replies.
1 1