dvojka 1 Posted December 21, 2009 (edited) ajmo ovako; posto je nas Sparky (jure) ljudina i zbilja mi je zao da se sprdaju ovako od njega, ja bi mu donirao haubu za keca dalje moze na PM ako on na to pristaje, vrijeme je darivanja, mene niko rodjen nece al ne mogu pratit ovo sta se radi pod zadnje, pa ko cigani corave kobile podvaljuju jedni drugima Edited December 21, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
amilo1538 0 Posted December 21, 2009 ajmo ovako; posto je nas Sparky (jure) ljudina i zbilja mi je zao da se sprdaju ovako od njega, ja bi mu donirao haubu za keca dalje moze na PM ako on na to pristaje, vrijeme je darivanja, mene niko rodjen nece al ne mogu pratit ovo sta se radi pod zadnje, pa ko cigani corave kobile podvaljuju jedni drugima Svaka čast dvojka! Share this post Link to post Share on other sites
Sparky 0 Posted December 21, 2009 hvala dvojka...ljudina si ali hauba vec obojana ali cijenim pokusaj... mada zelim napomenuti da nisam ovaj topic stavio da kukam i placem :plac nego da ljudi vide situaciju na forumu... hvala ti stari kao da si mi ju poklonio Share this post Link to post Share on other sites
Troni 0 Posted December 22, 2009 dvojka svaka cst.. pravi si deda mraz.. donesi meni gewinde..hehhe daj zatvarajte ovaj topic pa frajer vise ni nije na forumu..i ak je promjenio je nick.. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted December 22, 2009 dvojka svaka cst.. pravi si deda mraz.. donesi meni gewinde..hehhe daj zatvarajte ovaj topic pa frajer vise ni nije na forumu..i ak je promjenio je nick.. citam i vidim "gajbu pive" a ono malo trijeznije pogleda, ti bi gewinde, moze, bum srezo neke stare federe i stare amortizere i vozi, mozda zavrsim u topicu Share this post Link to post Share on other sites
Troni 0 Posted December 22, 2009 citam i vidim "gajbu pive" a ono malo trijeznije pogleda, ti bi gewinde, moze, bum srezo neke stare federe i stare amortizere i vozi, mozda zavrsim u topicu :lol2 :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted December 22, 2009 alo, velim nije to njegov auto, slike s neta, frajer forsira, voli pozive jebo majku vidi sad koristi i moje slike http://www.auti.hr/dijelovi_oprema/automobili/oglas-580718/ e sad cu ga zvat i pitat ak su to sicevi ti sa slike da dolazim odma po njih, i pun caddy natrpat tog sa slike i namlatit ga jos, ak nema vise od 50kg Joj vidio taj oglas.. Velim ja gle, dvojka prodaje svoje sice.. A zast.. Hm, ali to nije dvojkin mobitel Share this post Link to post Share on other sites
Durandal 0 Posted December 23, 2009 ivo, odi ti radije po onaj relej Pokupio, hvala na poklonu, pravi si djedica mraz Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted December 23, 2009 posto je ovo vec debeli OT mogu kljucat... Share this post Link to post Share on other sites