1 1
Sparky

Sramota

Recommended Posts

ajmo ovako;

posto je nas Sparky (jure) ljudina i zbilja mi je zao da se sprdaju ovako od njega, ja bi mu donirao haubu za keca :palacg

dalje moze na PM ako on na to pristaje, vrijeme je darivanja, mene niko rodjen nece al ne mogu pratit ovo sta se radi pod zadnje, pa ko cigani corave kobile podvaljuju jedni drugima :palacd

Edited by dvojka

ajmo ovako;

posto je nas Sparky (jure) ljudina i zbilja mi je zao da se sprdaju ovako od njega, ja bi mu donirao haubu za keca :palacg

dalje moze na PM ako on na to pristaje, vrijeme je darivanja, mene niko rodjen nece al ne mogu pratit ovo sta se radi pod zadnje, pa ko cigani corave kobile podvaljuju jedni drugima :palacd

Svaka čast dvojka! :respekt:respekt:respekt:bravo:bravo

hvala dvojka...ljudina si ali hauba vec obojana :D ali cijenim pokusaj...

mada zelim napomenuti da nisam ovaj topic stavio da kukam i placem :plac nego da ljudi vide situaciju na forumu...

hvala ti stari kao da si mi ju poklonio :bravo

dvojka svaka cst.. pravi si deda mraz.. donesi meni gewinde..hehhe :palacg

daj zatvarajte ovaj topic pa frajer vise ni nije na forumu..i ak je promjenio je nick..

dvojka svaka cst.. pravi si deda mraz.. donesi meni gewinde..hehhe :palacg

daj zatvarajte ovaj topic pa frajer vise ni nije na forumu..i ak je promjenio je nick..

citam i vidim "gajbu pive" a ono malo trijeznije pogleda, ti bi gewinde, moze, bum srezo neke stare federe i stare amortizere i vozi, mozda zavrsim u topicu

citam i vidim "gajbu pive" a ono malo trijeznije pogleda, ti bi gewinde, moze, bum srezo neke stare federe i stare amortizere i vozi, mozda zavrsim u topicu

:lol2 :lol2 :lol2 :lol2

alo, velim nije to njegov auto, slike s neta, frajer forsira, voli pozive

jebo majku vidi sad koristi i moje slike

http://www.auti.hr/dijelovi_oprema/automobili/oglas-580718/

e sad cu ga zvat i pitat ak su to sicevi ti sa slike da dolazim odma po njih, i pun caddy natrpat tog sa slike i namlatit ga jos, ak nema vise od 50kg :lol:

Joj vidio taj oglas.. Velim ja gle, dvojka prodaje svoje sice.. A zast.. Hm, ali to nije dvojkin mobitel :rotfl

:rotfl

ivo, odi ti radije po onaj relej

Pokupio, hvala na poklonu, pravi si djedica mraz :fakjea

posto je ovo vec debeli OT mogu kljucat...

Guest
This topic is now closed to further replies.
1 1