RatZ 0 Posted December 8, 2009 sinoc mi se desila stvar nejasna skroz, sa seoske ceste sam se htio ukljuciti na magistralu i auto pomaknio metar nakon sto sam propustio vozilo koje je islo magistralom i auto samo stade ko da sam rucno povukao , na maloj je nizbrdici to cak, ja provjerio rucnu spustena , auto radi normalno , mjenjac salta normalno, ugasim auto,opet upalim josuvijek auto ne mice , prvo mi je palo napamet da nije rucna blokirala ili pakne zapekle izadjem van opipam felge hladne skroz ,povirim ispod auta ulje lije u svi sesnaest oko getribe (mrak je pa nisam tocno mogao vidit),prvo mi je palo napamet da je u getribi nesto puklo, ili lamela il nesto , pokusam auto da izguram jer sam jedno metar vec zagazio na magistralu ali nema sanse maknit prednji kotaci totalno blokirani, uto naleti policija stane pita sta je da moram maknit auto sa ceste , i oni pokusali da ga maknu ali nema sanse ni milimetra, stvarno na korektnije policajce u zivotu nisam naisao, stali nasred ceste sa rotaciom preusmjeravali promet , ja htio zvat prijatelja pa da nsailu odslepamo auto s ceste , kaze mi policajac bolje ne da moze napravit jos vise stete, i oni meni zovnu covjeka sa slepom i mi auto na slepu gore i odvukli mehanicaru u dvoriste i ostavili jer je bilo vec kasno (3 ujutro) , mehanicar je u guzvi pa ga nije stigao ni pogledat jos , mene zanima sta je moglo otic da autu pogonski kotaci tako blokiraju da ga slepa dok ga je navlacila nisu okrenuli uopce samo ga je vukla po asfaltu, nadam da je mozda puklo neko kociono crijevo ali zar nebi onda pustila klijesta ? konfuzno mi to skroz, getriba mislim da nije jer auto u sve brzine upada bez ikakvog otpora i dok motor radi i bori se kao da bi krenio ali nemoze ... zna li ko sta bi moglo bit i zasto? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 8, 2009 Baš ono šta misliš da nije....getriba....bar je tako meni bilo nekidan Share this post Link to post Share on other sites
Žac 0 Posted December 8, 2009 Kao što veli Roko rasuo ti se mjenjac,odnosno nekaj se desilo sa diferencijalom. Share this post Link to post Share on other sites
RatZ 0 Posted December 8, 2009 tek sada mi nije nista jasno ,zvao me mehanciar kaze da mu nije jasno sta je autu , da ga je upalio i provozao sve normalno, da nisu blokirani kotaci uopce da ce sutra ga na kanal stavit pa probat naci sta je , sad mi nista nije jasno... moze li bit da ga je drljanje navlacenje i svlacenje sa slepe odblokiralo... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 8, 2009 Ako ti je curilo ulje iz getribe,po nekoj normalnoj logici je za pretpstavit da je nešto u njoj puklo,probilo zvono i ulje je iscurilo.....dobar ti je mehaničar Meni je isto tako puklo i ulje je iscurilo a auto se moglo provozat ali to je kratkog vijeka,znači ti možeš provozat auto malo naprid nazad ,ali getriba je kaput Share this post Link to post Share on other sites
RatZ 0 Posted December 8, 2009 neznam jeli ulje iz getribe curilo ulje bio je mrak i nezgodno je stajalo auto za vidit, ali tu negdje oko getribe je uglavnom, a vidit ce mehanicar sutra sta je posrijedi tocno ,nadam se da nije getriba , moze li nekako blokirat kocnice abs iako je iscurilo ulje van? i da opet pusti kada iscuri van svo ulje? Share this post Link to post Share on other sites
Žac 0 Posted December 8, 2009 Ne želim ti zlo prijatelju,al dam se kladiti da je mijenjac u pitanju. Sigurno u zvonu mjenjaca ima poveca rupa,zato je iscurilo ulje.Nisi ti ni prvi ni zadnji kojem se to desilo. Share this post Link to post Share on other sites
Marks 0 Posted December 8, 2009 ukopavanje u mjestu i spricanje ulja?? oooo daaaaa ,getribaaaa... Share this post Link to post Share on other sites
RatZ 0 Posted December 8, 2009 a jebiga , sta je tu je ... sranje se desi kad najmanje nadas ,to je jedino pravilo, nadat cu se da nije doo getribe (tj tjesit se heh) a ako jest onda cu negdje zbaqvit getribu polovnu od golfa mk3 i opet dobro , barem golfova ima svudje ,vjeruejm da nece bit problem nac getribu... Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted December 8, 2009 šta ako bi se vozio nekih 150kmh i onda da se to desi - e sad, jel bi se slomilo sve i auto nastavio kretat ili bi se uspjeli blokirat kotači!!! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 9, 2009 Sve bi polomilo i auto bi se nastavia kretat Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted December 9, 2009 Sve bi polomilo i auto bi se nastavia kretat ajd , fala bogu!!! Share this post Link to post Share on other sites
spiro 0 Posted December 9, 2009 ja se dam kladit da ti je otišo deferencijal, i vjerojatno kad su ga dizali na slepu auto nije imao opterecenja i njemu su se odblokirali kotači Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted December 9, 2009 ajd , fala bogu!!! Share this post Link to post Share on other sites
RatZ 0 Posted December 9, 2009 nikakv zvuk nisam cuo kad je se to desilo , nikakvo lomljenje ,ma ni šuma cak mi je i radio bio ugasen , samo traktorski rad motora , i nece poc , volio bi da je diferencijal to je manji kvar nego getriba... i ja sam se pitao sta bi bilo da sam vozio i da se to desilo , moguce cak da bi blokirali kotaci u zavoju i hop da bi me izvrnilo na krov, i da vam mozda nebi pisao ovdje o ovoj veseloj zgodi... jos sam i dobro prosao kako je moglo bit... Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted December 9, 2009 U principu...da.Sva sreća da nije bila veća brzina Možda se nije čulo drobljenje jer nije bila velika brzina pa su se odma zupčanici blokirali. Po meni bi to bila neka logika. Share this post Link to post Share on other sites
RatZ 0 Posted December 9, 2009 nije bila nikakva brzina stao sam na raskrizju i htio krenut , pomaknio se niti metar i stade brzina niti 2 kmh ito nisam cak ni naglo startao , nego skroz lagano... Share this post Link to post Share on other sites
Vlajs 0 Posted December 9, 2009 nikakv zvuk nisam cuo kad je se to desilo , nikakvo lomljenje ,ma ni šuma cak mi je i radio bio ugasen , samo traktorski rad motora , i nece poc , volio bi da je diferencijal to je manji kvar nego getriba... i ja sam se pitao sta bi bilo da sam vozio i da se to desilo , moguce cak da bi blokirali kotaci u zavoju i hop da bi me izvrnilo na krov, i da vam mozda nebi pisao ovdje o ovoj veseloj zgodi... jos sam i dobro prosao kako je moglo bit... Koliko se ja kuzim u to, isto ti je dal se reaspao diferencijal ili mjenjac jer ti je sve u istom kucistu i u istom ulju, pa kad bilo sta od toga rikne polomi i ostalo za sobom. Share this post Link to post Share on other sites
RatZ 0 Posted December 11, 2009 ipak je mjenjac prdnio u rosu bili ste u pravu, samo sad me zanima ako je otisao mjenjac jeli znaci da moram mjenajt i diferencijal taj? a korpa lamela i druk lezaj jeli to moglo ostat citavo ili je i to platilo sve? i jos jedno malo ludo pitanje mozda , zasto seto desilo , nikad ne kopam po mjenjacu , bas njezno idem (navika iz fiata jer ako neces njezno neces nikako usaltat), i sve regularno sa njim pa mi nije jasno kako se tako nesto desi tako bez ikakava razloga... ? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 11, 2009 Diferencijal ti je u getribi Zašto je pukla? Godine,kilometri......dešava se,ni prva ni zadnja getriba koja je crkla.Meni je na 6N2 Polu crkla na 27tkm Nabavi drugu getribu ili tu svoju servisiraj ako se nije baš rasula u papar Korpu,lamelu,druk češ vidit kad rastaviš,vjerovatno su ok Share this post Link to post Share on other sites
TheCar 0 Posted December 12, 2009 tako je na mojem Toledu 1.9 TDi , 96 god. bilo , puko dif ko suha grančica samo ja sam se mogao voziti nije blokirao , druga getriba i ajmo dalje Share this post Link to post Share on other sites
RatZ 0 Posted December 12, 2009 ni mehanicaru nije jasno kako je prije par dana kad je probao vozio auto, a jucer kad je probao samo je lomilo i van izbacilo dva zupcanika i komad neke osovine na cestu i stoji sada , koliko love bi se dala nac getriba cijela , ovu nema smisla popravljat kad je probilo zvono i rasulo ju u komadice... kako cujem od golfa mk3 19. tdi pase getriba na saraf... Share this post Link to post Share on other sites
Veki-os 3 Posted December 12, 2009 Đisus,stvarno promjeni majstora čovječa Dođeš mu i kažeš šta je kvar i on se ide vozikat s polomljenom getribom/difom OMG Pa šta nije prvo rastavio pa pogledao,možda se i moglo popraviti,sad se rasulo sve. Share this post Link to post Share on other sites
RatZ 0 Posted December 12, 2009 ma nisam mu ja rekao sta je kvar samo sam mu rekao sta mi se desilo , i on je isao probat , i eto sranja , vjerovatno sam ju ja sjebao , a on dokrajcio jbg... u svakom slucaju se mjenja getriba i nema druge nego pitanje za Veki-os-a mozes li mi sa svojeg golfa napisat one brojeve koji se nalaze na getribi da usporedim sa ovim svojima da vidim pase li getriba sa trice na toleda... Share this post Link to post Share on other sites
RatZ 0 Posted December 12, 2009 ili ubiti ovamo na mojoj pise ovako ASD 04 046 I ISPOD PISE 37 0341 , pa ako netko moze da mi usporedi sa svojom getribom pa javi ovdje bio bih vrlo zahvalan... Share this post Link to post Share on other sites