0
Niksa-IM

kupujem golf mk3 gt-tdi

Recommended Posts

Kupujem golfa mk3 gt tdi 90ks,klima + punooo opreme,tip-top stanje......

sva pomoć dobrodošla :rolleyes::zivio:respekt

unaprid zahvaljivam

ajde ti meni ovdje reci koliko si ti spreman gute izdvojiti za GIII gt iz 97. 90hp, RECARO sjedala, el. retrovizori, el.podizaci, grijanje sjedala, maglenke, zadnji nasloni za glavu, klima, savrseno ocuvan u apsolutno originalnom stanju, sportsko podvozje 60/40-utegnut jebena muzika, BORBET BS 8X15 sa novim toyo proxes i 15" BBS original sa novim GY UG7 zimuljama...ajde bas me zanima!?, nemores mi PM slati, pukni ovdje koliko bi dao!

LP

Edited by Robiii

ajde ti meni ovdje reci koliko si ti spreman gute izdvojiti za GIII gt iz 97. 90hp, RECARO sjedala, el. retrovizori, el.podizaci, grijanje sjedala, maglenke, zadnji nasloni za glavu, klima, savrseno ocuvan u apsolutno originalnom stanju, sportsko podvozje 60/40-utegnut jebena muzika, BORBET BS 8X15 sa novim toyo proxes i 15" BBS original sa novim GY UG7 zimuljama...ajde bas me zanima!?, nemores mi PM slati, pukni ovdje koliko bi dao!

LP

a da ti jednostavno napises za koliko si se ti voljan rastat od golfa 3 gt tdi bilo bi jednostavnije :palacg

a da ti jednostavno napises za koliko si se ti voljan rastat od golfa 3 gt tdi bilo bi jednostavnije :palacg

sorry frende ali nije jer kakva su vremena dosla svi su neki veliki kupci a nitko nema 5 kn u đepu pa me zanima koliko je decko spreman izdvojiti, ziher 2500 E!

EDIT:

imam i board computer, 2 airbaga, tempomat.....

Nikša : Stavi neku okvirnu cijenu koju si spreman izdvojit za auto tako da se znaju ljudi ravnat šta ti ponudit

evo ovako za Robia...prijatelju nemoj nikoga podcjenjivati,jer ti to nije lipo!!! :palacd :palacd :palacd

dečko radi i zarađiva i ne moli nikoga milostinju... :vozi

ako sam ja napisa da trazim auto u dobrom stanju onda znaci da sam spreman i platiti to dosta novca cirka 4000-4500eura,a ako je karamboliran naravno manje!!!

uvik sam mislio sve najbolje o ljudima sa ovoga foruma a nadam se da ću takvo mišljenje imati i nadalje :zivio

ako neko zna di ima neko slično auto neka se javi!!!! :palci :palci :palci

:respekt

Edited by Niksa-IM

daj vidi kod clana "stipe edition" valjd on jos ima

vidi ga, ma frende nije mi bila ni najmanja namjera podcjenjivati te, sta ti je, kaj ste svi u zadnje vrijeme cangrizavi i nadrkani! mislio sam da si jos jedan od onih kvazi kupaca koji bi kupili ok auto za dva soma eura jer takav je svaki drugi "potencijalni" kupac pa sam samo zelio vidjeti jesi li ozbiljan ili netko tko kupuje i tko ce kupiti. ako baratas cifrom od 4000-4500 vjerujem i nadam se da ces naci nesto dobro i time biti zadovoljan!, ja konkretno imam to sto ti trazis ali za sada nije na prodaju, no posto imam i Civica i GTa a trebaju mi pare, nikad se ne zna!

malo smo ti otrovali topič, jbg

LP

http://www.auti.hr/automobili/oglas-600514/

http://www.auti.hr/automobili/oglas-588727/

http://www.auti.hr/automobili/oglas-570762/

Edited by Robiii

Guest
This topic is now closed to further replies.
0