0
wicked hitrec

P: MK1 1.1 76 godina

Recommended Posts

auto je 76, prva rega je 77 godine, i nije swallowtail

prednji kromani branik ostecen na krajevima, zadnji plasticni, limarija tak tak, izvana losija, a podovi i oko prihvata mosta kao nov, mulde zdrave, prednji kos doslovce kao nov, nikada karamboliran

cijena bi bila 1800 kuna za auto, slike nemam jos, budem ga poslikao sutra, auto se moze vidjeti u dubravi, sparkan mi je kod punice

inace, auto je mehanicki tip-top, pali na prvi zub, vodeni cok radi, rucna blokira na 2 zub, kocnice savrsene, saltung ko nov, uglavnom, auto se isplati slagati cisto radi stanja podova koji su ko novi

prijo, rezerva na ovo!

dok vidimo slike i sve! :palacg

prijo, rezerva na ovo!

dok vidimo slike i sve! :palacg

Ajd javi se ako Dvojka odustane da ga dođem pogledati, točnije bilježim se za 2. rezervistu :rotfl

igach nije dosao gledati auto, tako da "ko prvi, njegova djevojka"

dvojka, baljulji, napadajte

znaci ja sam taj!

rezerva!

imas PM, ako nece meni nesto odgovarat iste sekunde dajem baljuljiju

Edited by dvojka

Ja odustajem :P

e ko te...sisa,

ja cekam pikcers

bit ce slike, nisam stigao danas otic do punice ga poslikati

kad je ocito puno volis :palci

izgleda da je prodan, sutra cu znat, za sad je prodan samo na rijec, bez kapare

u redu, ja odustajem, ubuduce radije nemojte stavljat oglas nego zagrijet raju a od podataka i ostaloga nista :palacd

p.s. admin- ubuduce takve oglase odma brises i bez ljutnje jednima i drugima, internet spaja ljude i veliki kilometri su u pitanju i svi bi trebali biti u prednosti i jednaki, ako sam ja 150km od tamo i pada snijeg, radije sacekam slike kako je trebalo bit, :palacg

Edited by dvojka

care, krivo gledas na to....ko prvi njegova đana, uvijek tako bilo....

a sad ti meni reci koliko bi te tih 150 km kostalo(a nemas toliko), nekih 100 kuna, e pa jebi ga ako neces riskirat 100 kuna radi gledanja auta u zivo, a i sam znas da dodjes ovdje da bi jos djabe popio i poijeo nesto, stoga ne kenjaj ;)

a ovo, sto se podataka tice, sve pise, tako da i u vezi toga nisi u pravu...

imam 220 km tam i natrag

snijeg pada i nije problem da ne pada

isao sam prekjucer T1 gledat 100km pa ga nisam vidio

bilo bi ok predat posten oglas kompletan i temeljit, samo sam to rekao jer ovako od toga nema tu niko nista, nije da se ljutim ali glupo mi je ako dajes prednost u ovim uvjetima nekom ko ti dodje avionom jer sa autom nije bas samo tako onda se nemoj druzit s nama, malim slojem :zima

Edited by dvojka

oglas je u redu, po pravilu ali drzi se onoga sto kazes

ako si napisao da ce slike sutra onda su tada i trebale biti...

a ne ovo ono...ko hoce slikat ce, ko nece nadje izgovor

NHF ali tako je

daj me nemoj ka..t :D

a i nisam bas prodao stvar dvije preko foruma, prodalo se i autiju i pun kurac dijelova, pa nitko nikad nije imao niti jednu jedinu primjedbu na auto, robu....

tako da ako kazem da se auto isplati slagat, onda se isplati, da je trulja izvana i od ispod nebi tako napisao...

nema veze, ja sam bio full zagrijan i sad mi je krivo i sad da ide badava ne bih jer mi nije vise po ćeifu, da mogao sam doci najmanji bed, ali kako kazem radije sam sacekao slike, jer sam prekjucer letio u pakrac po najgorem neociscenom snijegu gledat T1 uzivo jer mi se nisu cekale slike, kad ono T2m tako i taj golf, mozd je ok, mozd nije za mene, slike bi pomogle :palacg

sto se mene tice nema veze, neko ce ga valjda slagat, nece ga raskupusat

Edited by dvojka

Guest
This topic is now closed to further replies.
0