stipe edition 0 Posted December 13, 2009 (edited) DAME i gospodo Duboko razocaran poslje danasnjeg tel.poziva doslo mi tako da se zapitam KOJI je od vas nasao se pametan i isao postenom čovjeku prodavat zrezane opruge za golf MK2 za par krugova sa flleksericom i pospricane sa crvenim sprejem RENCO i to za 600 kuna, I TO SA ovog FORUMA ,sramota,FUJ. Zasad se nezna tko, ja sam mislil da ovde sve puca od postenja, ovo je cista pljacka, bezobrazluk, klosarstvo, ciganstvo da pojasnim malo. danas me nazove jedan covjek kojem je moj prijatelj DRAGAN iz otoka slavonskog dao broj telefona. I tako zove on mene i trazi neke stvari i dotaknemo se teme amortizera kad ono momak totalo se slomi prek telefona, vidno uzrujan skoro sam mislil da bu ga infarkt opizdil kak se covjek uzrujal.sve mi ga bilo zal. Veli on meni kak mu je netko sa foruma uvaljal normalne zrezane opruge za par kruga za 600kuna. nezna tko samo zna da ima neku cudnu trojku golfa i KR tablice. Zove on Njega ALI OD ovog NI TRAGA NI glasa Nece MU SE VIŠE JAVIT. PREVARENI čovek je iz zagraba, Ozbiljan ima oko 40god, slaze si dujicu Jer mu je vec Godinama u srcu ali ne kuzi se bas u tunerske stvari i fore, itd.covjek uredno Plati 600kn i ide na montazu kod frendova majstora kad oni njemu Vele kaj si to donesel,kaj su ti to uvalili i prodali da su za bacit.da su iste ko ove originalne kaj ima gore samo su zrazane i pofarbane. covjek je Stolar i tu je gazda KAJ on zna kak treba izgledati sportski Feder, da si mu od ficeka uvalil on bi mislil da je to to.covjek je isel na postenje. I tako TRAZI SE Dotični GOSPODIN DA SE BAR JAVI čovjeku PA DA SE RIJESE MIRNIM putem. OVO SHVATITE KAO IZ USLUGE neznam dal sam pogrijesil kaj sam to tu stavil, ak tome tu nije mesto obrisite: Edited December 14, 2009 by stipe edition Share this post Link to post Share on other sites
Caby 0 Posted December 13, 2009 Nabavi broj mobitela/telefona, stavi ovdje, pa će se već naći dotični... Share this post Link to post Share on other sites
TheCar 0 Posted December 13, 2009 svašta , ima nas svakakvih , jedan je lijek za to :palica Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted December 13, 2009 Da, broj moba ili bilo što još bi pomoglo! Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted December 13, 2009 kompa oči su mi ispale dok sam pročitao to... daj malo više koristi interpunkcijske znakove i neki pravopis jer ovo je odkofiravanje. A kaj se tiče teme, stavi tu broj, naći će se... Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted December 13, 2009 na linč, na linč!!!!!!!!! a lik čita ovo i misli već kak će broj promjenit.... Share this post Link to post Share on other sites
stipe edition 0 Posted December 14, 2009 DECKI KAK SE UREDIVA NAKNADNO TEKST,VIDIM DA IMAM DOST GRESKI, sorry Share this post Link to post Share on other sites
manni 0 Posted December 14, 2009 odeš na svoj post i dolje u desnom uglu ti je -EDIT- Share this post Link to post Share on other sites
stipe edition 0 Posted December 14, 2009 HVALA, ZA sada se samo zna da doticni ima golfa 3 sa KR tablicama i veli da golf nekak cudno izgleda i mislim da je rekel da nema kvake. e sad ima tih trojki kolko oces meni ni jedna ne pada na pamet a znam ih dosta. tel.broj neznam al bude mi covek poslal ak ga nade u mobitelu. Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted December 14, 2009 Crni golf? Tekst me asocira na nedavnootvoren topic,nebih volio da je istina Kuda ide ovaj svijet... ??? Share this post Link to post Share on other sites
Maki 0 Posted December 14, 2009 Koma da, no kako nam je stanje u naciji, izgleda da smo dosta dugo na forumu i opstali, barem što se poštenja tiće. Kostolomac će opet imat posla vidim. Malo je glupo da je čovjek išao sam u kupovinu nečega u što se ne razumije barem malo, no što je tu je. Mislim da je tip čak i tražio pomoć danas na forumu. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 14, 2009 Pa prema onome šta piše u tom topicu vjerujem da če se problem riješit u pozitivnom smislu,jer i sam autor kaže kako mu nije namjera nikog zahebat nego ispast pošten do kraja Ako se radi o toj osobi i tom topicu Share this post Link to post Share on other sites
TOMMY-535i 0 Posted December 14, 2009 Pa dajte ljudi toga je bilo i biti ce...tko je kriv liku sto je isao kupovat nesto ako se nerazumije u to...uostalom i sam si napisao da je mogao uzet i od fiće a da nebi znao da nisu za golfa...pa zar treba za svaku takvu prevaru otvarat novu temu...zar ce se forum svodit na teme o prevarama i muljazama...uostalom nije lik sa foruma pa da se zali na kolegu...svi smo mi svjesni da svaki dan bude neko za.jeban ili iskoristen... A ovaj sto je prodao moze bit sretan sto je prodao to...i molit Boga da se ne sazna koji je njegov identitet... ...a kupac....sam pao sam se ubio.... NHF Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted December 14, 2009 Vidim tj.pretpostavljam da se cijelo vrijeme aludira na Wilda.. Neznam,al mislim da je glupo sudit i napadat nekoga koga mislim da vecina ni ne poznaje! Nema sanse da je on to svjesno napravio..Da je i sam skuzio o cemu se radi vjerujem da bi on napomenuo i stavio cijenu od 200kn a nekoga isao valjat! Just my 2cents stipe- daj se malo potrudi oko pisanja..nece topic pobjec Share this post Link to post Share on other sites
stipe edition 0 Posted December 14, 2009 Neznam dal se radi o WILDU ili ne.Sumnjam da je on. Ak je WILD sorry onda,nisam znal on mi je takoreci sused udaljen od mene 7km nebi pljuval po zagorcu.KRV nije voda. Neznam kakava je tema vec danas otvarana o tome valjda sam nekaj propustil. MISLIM mene bas briga, ja sam topic otvoril iz toga razloga jer ima takvih primjera kolko oces i ovo me danas uzrujalo. ja jesam mozda ovakvi il onakvi al nikog u zivotu nisam ovak prevaril ma jel bilo namjerno ili ne. A da sam i slucajno zajebal onda bi se drugi dan coveku javil kad me zove. Neznam zakaj sluzi forum ak se nesmiju otvarati topici ovo nisu djecje igre sa slicicama iz zivotinjskog carstva, ovdje se radi o postenju,casti i prevarama. Treba i dalje ukazivat na ovakve stvari jer jedino se tako moze stati tome na kraj i zastitit one koji kupuju a ne razumiju se u to.Lako je nama koji se kuzimo u to. Ovo moze biti poucno za sve trgovce a bogami i kupce. JA se necu mirit sa time kak je svaki dan neko prevaren i kak je to normalno a bogami suosjecam sa wildom i on je siromak prevaren pa vec je pola auta izmjenjal kaj je kupil. OCISTIMO HRVATSKU OD KLOSARENJA Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted December 14, 2009 (edited) znam ja STOLARA o kojem se govori, nije mi ostavio dojam bas neki, trgovali smo nesto, poslije vratio, ja njemu pare takodjer, i kasnije me zvao opet isto trazio i predstavljao se drukcije Edited December 14, 2009 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
Ogy 0 Posted December 14, 2009 Ovdje se radi o Wildu i čovjek je sa šublerom mjeril opruge, mene zove stalno i ima neke divlje ideje... popljuval dvojku da mu prodal pokvarenu robu i da ga htio tuči bla bla... meni se čovjek ne čini baš čist... Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted December 14, 2009 (edited) Koliko ja znam te opruge su original i nisu farbane.... ako je riječ o wildD-u.... ja mogu garantirat da dečko nebi nikog zajebo namjerno, a vjerujem da to može svako ko ga zna potvrdit... Edited December 14, 2009 by joke Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted December 14, 2009 Koliko ja znam te opruge su original i nisu farbane.... ako je riješ o wildD-u.... ja mogu garantirat da dečko nebi nikog zajebo namjerno, a vjerujem da to može svako ko ga zna potvrdit... potpis... Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted December 14, 2009 Ma nije valjda da su Robija opet zavaljali za neki kura.!?!?!?!!? To je sigurno Robi, stolar sa Bukovca!!!! Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted December 14, 2009 Možda je onaj zlatno crni s tablicom ukoso,gringomagla,ili kako već...A opet,može biti bilo tko... Share this post Link to post Share on other sites
Ogy 0 Posted December 14, 2009 nije bilo tko nego Wild, napisao sam vam već, čitajte... Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted December 14, 2009 I mislio sam da je on,al ne vjerujem sad baš da je pilane opruge išao prodavat,kolko znam radi se o FK oprugama i sad je pitanje kao jesu li za dizela ili benzinca... mislim čak da se FK radi isto za sve i nema tipiziranih opruga po vrsti motora i težini vozila... Uloliko se ne radi o pilanim oprugama mislim da je wild zaslužio ispriku za ovaj topic jer očito i kupac nije baš načisto s tim trgovanjima Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted December 14, 2009 da eto očito se radi o omeni,iako ovaj prvi tekst kojeg je stipe edition napisao totalno neistinit situacija je ovakva,prije nekih 10-ak dana sam prodao tom čovjeku opruge jer mu je jedan frend dao moj broj,ok,pričali smo 20min na mobitel,dan ankon toga se našli,gospodin je pogledao robu i rekao sam ukoliko nekaj ne bude štimalo neka me nazove,on je to učinio i zvao me,samo je rekel da sam mu ja prodao opruge od benzinca i kad bi se mogli naći da to razriješimo,rekel sam da mu se budem javio kroz dan-dva,na nesreću mobitel sa njegovim brojem mi je preko vikenda ostao na poslu pa mu se nisam mogao javiti,danas ujutro smo se dogovorili da se bumo sutra našli u 12h,tako da nitko nije prevaren osim mene,jer opruge nisu rezane to je prva stvar,a on ih nije niti stavil na auto nego je rekel da su on i neki mehaničar mjerili pomičnim mjerilom opruge,a ja bome ne znam kaj točno su oni mjerili i nije me briga,zato sam i postavio topic sa pitanjem oko opruga u podforumu tehnički kutak,eto toliko od mene,a ovo da se traži prevarant i takve pizdarije napisane u prvom postu ne trpim i ne podnosim...zanima me samo tko je izmislio takvo sranje od priče Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted December 14, 2009 ovo sad sve mjenja Share this post Link to post Share on other sites