stivic 0 Posted January 4, 2010 ovo sam zaboravio stavit 150 kn sve 100% ispravno Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 4, 2010 da nemas mozda dobre krovne lajsne za 5 vrata dvicu Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted January 4, 2010 da nemas mozda dobre krovne lajsne za 5 vrata dvicu i mene zanimaju... ajd stavi slike ovdje.... Share this post Link to post Share on other sites
stivic 0 Posted January 5, 2010 evo i krovnih lajsni...sad ova guma je odvojena sad neznam jel to takmora bit ajd to se zaljepi cijena 150kn dvojka jel ti odgovaraju sicevi..jesi prodo golfa Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 5, 2010 steta, stipo je potrgo lajsne je, siceve sam oprao i zakrpao ono ko novi su bili, slozio sisteme preklapanja i prodao golfa Share this post Link to post Share on other sites
stivic 0 Posted January 5, 2010 steta, stipo je potrgo lajsne je, siceve sam oprao i zakrpao ono ko novi su bili, slozio sisteme preklapanja i prodao golfa mog ja potražit ima kod nas par dvojki e dvojka a jes nekokg zezno...nemoj da te netko kasnije ganja po bjelovaru hehheee pa daj ljudi nije kraj svijeta pa jeste ćuli za ljepilo to dajem gratis prvom kupcu...dajem i ugradnju tko dođe po nju zar ima gdje jeftinije Share this post Link to post Share on other sites
stivic 0 Posted January 6, 2010 Motor s mjenjačem, sve kaj je pod haubom prodajem za 800 kn,nemrem ga dati jeftinije. Nedavno sam ga palio a mislim da je taj motor nepoderiv Motor 1.8 90 ks, mjenjač 5 brzina Share this post Link to post Share on other sites
stivic 0 Posted January 12, 2010 središnja konzola 150kn..ima spojenu sijalicu u pepeljari cijena nije fixsna da se dogovorit Share this post Link to post Share on other sites
stivic 0 Posted March 10, 2010 znaći limarija je u dosta dpbrom stanju tak da idu jako povljno ko stakla na vratima i stalim djelovima znaći sat 150kn 100% ispravan središnja konzola 130kn s osvjetljenjem u pepaeljari svi prekidaći zajedno 120kn sve plastike od ventilacije što se raćuna uz to 150kn prednja šajba 300kn nije fixsno zadnja stakla na vratima malu su zatamljena 400kn komplet s zadnji staklom i s stakliman na zadnjim vratima auspuh ko nov prešo 5000km 300kn ako treba poćinjem ga i rezat po potrebi Share this post Link to post Share on other sites
stivic 0 Posted June 2, 2010 bump...i dalje je sve povoljno Share this post Link to post Share on other sites
stivic 0 Posted December 3, 2010 cijena 300 kn sve što se tiće limarije i stakala je na autu Share this post Link to post Share on other sites