jare 0 Posted December 16, 2009 (edited) Auto je kupljen(zamena za mog golfa) letos u ne tako zavidnom stanju. Presao sam preko svega zato sto je prvi vlasnik bila bugarska ambasada. Ja sam trenutno treci vlasnik . Od opreme poseduje : *klimu *sva cetri el.podizaca *el. retrovizore *ABS *podesavanje sedista po visini *centralnu sa alarmom Auto ima i sekvent plin (atestiran) landirenco Zao mi je sto nemam slike kakvog sam ga kupio odma sam imao ulaganja (dva srednja lonaca uspeo sam da njadjem polovne u dobrom stanju), sutra idem da sredim kocnice pocelo da mi curi ulje angry2, koje je ustvari iz cilindra kvacila ! Bio sam kod milion majstora niko nista! (izvinjavam se sto je prljav) Prvo sam naletao na povoljne Borbert A(NOVE),Al pogresan raspon 4x108 angry2 Pa su dosli distanceri sa 4x100 na 4x108 i svi novi srafovi evo kako felne izgledale u mojoj sobi I kupljene 4 nove tigar hitris 195/50r15(mama me castila ) komentari: http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=32644 Edited December 16, 2009 by jare Share this post Link to post Share on other sites