dvojka 1 Posted December 20, 2009 ja i drug krenuli, sa caddyjem, pa se okrenuli, na cesti, pohvale Hr. cestama nisu ni takli put do autoputa! vidim bilo je super, neka, svima koji su nazocili, pozzz Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted December 20, 2009 fakat je bilo jebeno!!! Drago mi je da sam ponovo sreo neke ljude, upoznao nove... Drago mi je da sam drage nam hostesice opet "vidio" itd... Stvarno svaka čast ekipi!!! e da.. Perooo... moj je ljepši!!! Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted December 21, 2009 fog je iznenadio, dal ima vise slike tog yugica Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 21, 2009 NE MOGU VIROVAT DA SAN DOŠA KUĆI napokon......nakon 2 ipo ure čekanja kak-a na -24 stupnja u mraku i naravno bez grijanja ,nakon sat ipo krpanja motora na -6 (bezuspješno) i onda 2 sata šlaepanja sa sajlom od Posedarja do Rogoznice.......neprocjenjivo,iden leć sve ostalo sutra tj kad se dobijen Share this post Link to post Share on other sites
prka_st 1 Posted December 21, 2009 j...kenju bilo je predobro,velike pohvale organizatorima i ekipi na gostoprimstvu.bilo je predobro,ubuduce ne zelim ovako sta propustit. sve 5 bilo prehladno al se isplatilo,cudim se uopce kako mi nije sta pobiglo...he he tek sam sad dosa sebi kad sam si skuvao kavu na poslu.... pozz vwovci vwidimo se na iducem meetu... Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted December 21, 2009 Ekipa, bilo je prehebeno. Ove godine sam bio u bezalkoholnom stanju (i super se proveo?!?!?!), što se kasnije ispostavilo jaaaako dobro jel sam glatko prošao kroz policijsku kontrolu prije naplatnih kućica, što se nije moglo reći za Tonchy i Nik-a. Poozz svima Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted December 21, 2009 Pa da krenemo sa slikama Share this post Link to post Share on other sites
spoky 4 Posted December 21, 2009 (edited) To je to od mene.... Edited December 21, 2009 by spoky Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted December 21, 2009 (edited) Evo nastavak Evo šta ekipa gleda na VWCC Party-u :D Zamutilo nam se na trenutak Edited December 21, 2009 by TROJAN Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted December 21, 2009 Vidim da vam je lijepo bilo...Trojane pohvale za slike, stvarno detaljno Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted December 21, 2009 SVWAKA ČAST! Jednom ć i ja doćči... Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted December 21, 2009 (edited) Legenda Još jedna tura ima pa sam gotov Edited December 21, 2009 by TROJAN Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted December 21, 2009 Pederluk žešći Ovo mi je najdraža slika To bi bilo to od mene šta se slika tiče. Vidimo se opet uskoro Share this post Link to post Share on other sites
zihaGT 0 Posted December 21, 2009 vidim da ste se super zabavili jole i ja smo zatemperaturili i propustili xmas prvi put nakon 100 godina, hebiga! @Pikzibner: ti sve obrnuto, na boksu furaš vwcc majce, a na susretima optimist majce Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted December 21, 2009 @Pikzibner: ti sve obrnuto, na boksu furaš vwcc majce, a na susretima optimist majce To ti je marketing :D Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted December 21, 2009 (edited) Evo da i ja kazem ric-dvi o ovom vikendu... Bilo je prejebenoooo, a to mi je vise i dosadilo pisat jer na svakom meet-u je tako, s ovako dobrom, ludom, sloznom i pijanom ekipom ne moze niti biti drugacije nego JeBeNoOoOooo.... Svaka cast ekipi kojoj ni ovakve elementarne nepogode nisu bile prepreka, te nasli su volju i nacin da dodu u Palmu i provedu ludu noc VW ekipom! Bilo je dosta manje ljudi nego lani zbog vremena ali svejedno smo se odlicno zabavili! Jedan od jacih trenutaka veceri bia je upad The P.I.M.P.-a Makroa Baljuljija u Palmu, nismo mogli virovat kako je lik luuuud i kako se obuka za ovu prigodu Stari svaka cast, nema ti ravnog u klubu! A tek Prkine price u sobi kod Šace.... nek vam kaze sta mu je pobiglo E i price na povratku iz Zagreba(ispricajemo se Nini sta je jedan dio puta to morala slusati ), sve nas je bolila vilica od smijanja , a jedino Prku kljucna kost I par EPIC izjava od Prke: ''Cili si vražji, samo ti uši magareće'' ''Oči male, a uši ko sandale'' ''Jebenti kenju'' Hvala Miru i Fogu sto su usprkos jakoj konkurenciji bas ekipi iz Splita udjelili prijenosni Pehar-auspuh za najbolje organizatore VW meeta u tekućoj godini Veliki pozdrav svoj ekipi koja je bila na xmas party-u, nadam se da se vidimo uskoro Slike stavim kasnije... Edited December 21, 2009 by drake Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted December 21, 2009 Bilo je prejebenoooo, a to mi je vise i dosadilo pisat jer na svakom meet-u je tako, s ovako dobrom, ludom, sloznom i pijanom ekipom ne moze niti biti drugacije nego JeBeNoOoOooo.... Svaka cast ekipi kojoj ni ovakve elementarne nepogode nisu bile prepreka, te nasli su volju i nacin da dodu u Palmu i provedu ludu noc VW ekipom! Veliki pozdrav svoj ekipi koja je bila na xmas party-u, nadam se da se vidimo uskoro Eto da ne pišem ja bezveze, potpis Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted December 21, 2009 evo da i ja našvrljam dve tri. dakle zaputili se na za*eban put za KA. ljetne gume+VW ekipa+smrznut autoput=zimske radosti moram se ispricat ekipi zbog slabog sudjelovanja u festi,razlog je temperatura. Xmas party je bio odlican, preheben,svaka cast organizatorima,naravno nije se ni sumnjalo u njihove sposobnosti. moram se zahvalit rijeckoj i dalmatinskoj ekipi+Lazi koji su me neprestano, svake minute podsjecali (citaj prcali) na to kako sam izgubio kljuc od sobe.najjaci ste i na kraju hvala Trojanu i Speedyu na neprospavanoj noci zbog "cudnih" zvukova iz njihove sobe ekipa vidimo se na karnevwal meetu Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted December 21, 2009 i na kraju hvala Trojanu i Speedyu na neprospavanoj noci zbog "cudnih" zvukova iz njihove sobe ahaha... eto,svaka sumnja uklonjena Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted December 21, 2009 Evo i mog fotoreporta... Sluzbeno vozilo ekspedicije za Karlovac, Golf mk6 1.6 od badjine seke... Nek se zna tko smo Nikad opasnija voznja po A1 Atmosfera u autu je bila za 5, vidali smo zarulje pola puta Jedan i jedini PRkaaaaa Slikaj me, slikaj me s cvikama ''grtalice'' su nas pratile cilim putem I nakon 5 sati voznje, dosli smo pred Palmu Sagni se, ispalo ti je sjajilo Poljubac pod prisilom VW team Split + neki sminker Pun mi ku... ovog drake-a Ah te Djede Mrazice... Badjo: Slusaj mala, je li ovo kamen u mojem džepu ili sam sretan što te vidim? Share this post Link to post Share on other sites