vwg 1.9tdi 0 Posted December 22, 2009 šta reć osim LUDO I NEZABORAVNO ekipa nego tomzg kakva je bila mala a ??????????????? :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted December 22, 2009 mala je boooomba :D a drake jel sam ti reko da mi ne diras mob, dobro da nisi skinuo ostale slike Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted December 22, 2009 Evo i zadnji clanovi VWC Splita su kasno sinoc dosli doma posto su ostali na produzenom odmoru u Zg-u, party je bio odlican i jedva cekam slijedeci, evo link sa slikama pa ako se kome sta svidi... http://www.facebook.com/#/album.php?aid=20...p;id=1523871443 toliko za sada, lijep pozdrav! evo malo i moih slika http://www.facebook.com/photo.php?pid=3047...p;id=1173553329 Nemaju svi facebook! A i nije neka fora stavljati link sa nekog XY portala na VW club Croatia! Samo bez hard feelings, nema nikakve loše primjedbe u napisanom Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2009 Ajmo krenit.....nakon šta san skoro tragično okonča putovanje,sad san doša malo sebi pa da ubacin koju slikicu i komentarić Unatoč snježnom nevremenu i svemu šta ide uz to ipak se našlo par luđaka koji su dogurali do KA..... ekipi koja je bila,zakon ste/smo,teško mi je izdvojit pojedince,jednostavno 'evribadi rulate' Iksmas ko iksmas.....preheben i nenadmašiv i bezgrešan(u organizacijskom smislu naravno),sve pohvale ekipi koja je sve organizirala i omogučila da se zgazimo i izludujemo HVALA ekipi koja mi je poremetila planove za mirovinu pa sad i dalje moran nastavit obilazit meetove i slikavat i uploadat tonu slika ....bla bla bla Iznenadili ste me i zatekli s poklonom,s novom Sonjom........šta reć nego da ču se trudit opravdat ukazano povjerenje sa što većim brojem slika s meetova I evo ih par s iksmasa....... Prvo idu slike Prije Krista(sa starim fotićem) Ekipa se skupila na autoputu,uvjeti fenomenomenalni vozimo slalom između ralica Passat mobile je pravi winter vwagen Došli smo na odredište,slika je malo jer štedim,nemam puno memorije,zasad Ekipa se lagano okuplja,svak u svom stilu Tu je i Fogov frend Splićani vole šank Imali smo i spize Kažem imali 'e Roko kako si me za*ebo' Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2009 Zvijezda večeri,undercover project crveni yu....ovaj polo mk1 Lazo odma upada i pali pilu ali pila ne pali Amo nazad,vani je mazi i tu negdje završava era prije krista(čitaj Sonje) Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2009 Uručena mi je Sonja i počinje nova era,poslije krista Al ne snalazin se još s ovako modernim aparatom pa su neke slike neprilagođene Hrpa zahvalnica.....ko če to uručit sve Samo je jedan čovik da otkaz da dođe na meet I redom se prepoznajte.....hvala vam svima obavljen ovaj trijezni dio,sad može počet pijani Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2009 Ne upire valjda u mene Jel predsjednik ili nije gayluk Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2009 Iznenađenje za jetru za tonight dosta.....sutra nastavak,ludilo tek počinje Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted December 23, 2009 zao mi je što nisam došo ,al popravit cemo to na int. susretu Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted December 23, 2009 Iznenađenje za jetruuuuuu :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2009 Evo šta Foga veseli......isssss al ozbiljno Ne mene Roko,ne ne A vani zimaaaaaaa ....evo onaj moderator šta dijeli warnove....e sad češ naj.... Vidi Voju s 4 ruke....e da mu ih je koliko i cilindara,jer 6 puta je uvijek bolje nego 4 Jel moga netko drugi ovo osvojit ajmo Mata Ni kune nemam....sve ošlo na fotić Al lik je luuuuuuuuddd Ovdje dotični nagovaraju dj-a da pusti malo žarulje i to Ovaj put ni kune nisu pomogle Lik je gay a šatro kao ima curu,ono,da ne posumnjamo oko didia uvik neke žene Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2009 Do većeras ču uspit sve uploadat king is alive merry new year haha,nemaš fejsbuk neke ptice nikad ne polete A pošto su već osvojene pa da ih i testiramo kako stoje mrak Da san ovo ja napravia ili bilo ko od muških,bilo bi ovakav-onakav....a njima je to kao dobar dan Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2009 .....i volin sve bilo,volin bili cvit,živim za njega,živim za split...... khm khm khhhhhm malo mi bliještite das tas autogram Ja kao dalmatinac naviknut pišat u more našao sam se u nezgodnoj situaciji bez mora okružen snijegom pa san mora improvizirat,nije bilo više da napravin i vw znak,jbg Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2009 EVO TI TVOJ AUTO tu smo se opili ovaj lik se svugdi gura Je da je malo naopak raspored al sendvič je sendvič ----i opet se gura i napokon pogađa sredinu Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2009 kao ja nevidim,ono,alo čiji puž je bolji Roko ti je peder,ja znan da on ima te čelične "15-ice al ti ne ne želi prodat,viruj meni i bi svijetlo grrrrrrrr ......poljubi zemlju....... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2009 ajde moj brzi ma nečeš se više s Rokom slikavat i amen,ajde DA vidim ruke di su Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2009 u njega su pare,kunem se ajme meni nije mi dobro Jel me moš dignit Kako da ne bi,w12 i sad još 1 G Šta ste ugledali šije šete party over.....malo apartman šaco ugođaja Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2009 the one and only isti lik tu je i potpis pušenje ubija,beck's opija spavam spavam,ništa ne slutim a u k.... u krivi krevet san se uvuka pa jel meni to triba,uvik se njemu uguram,al ne nemoj palit svitlo,ne,sljedeći put reflektore palim o dragi *eba me pas ako ti nije ovoliki bia noćas daj da ja sad tebe pusti me da spavan,nisan ti ja lijeni dalmoš Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2009 Rastanak od Šace obilježili smo teritorij Rastanak uz kavicu ovako to predsjednik rola Ovdje san ja 'poljubia zemlju' Evo dede bubaša.....kad sam ja to vozia,e al ovi novi vw-i mi nisu baš Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2009 Kakav bi to iksmas meet bia da ne završi u nečijoj garaži vwcs meets west gate isti moj golf samo je ovaj crvene boje hm hm daleko nam kuća Evo jedna za remXa Malo s puta....ovde san još mobilan Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2009 Stali smo u macole temp iz snova Malo se grudali.....ja pobijedio I na kraju katastrofalan završetak,umalo tragičan.......promrznut i smrznut na -24 san dočeka kak.......niko sritniji od mene,a nevolje tek počinju,ali najgore je prošlo Toliko od mene šta se slika tiče.....ima filmić ili 2,uskoro,ćao đaci Jedva čekan next meet Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted December 23, 2009 Se tu nekaj zbiva ili samo ja ne vidim više rocove fotke? Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted December 23, 2009 Meni se sve vidi, al neke bolje da nisam vidio Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted December 23, 2009 a zašto je na kraju passat završio na vučnoj? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2009 Baljo meni sve ok sa slikama......malo te još drži od subote izgleda a zašto je na kraju passat završio na vučnoj? Osta u kvaru,ne želiš znat.....misliš da može proć koji vw party da moj vw ne rikne Share this post Link to post Share on other sites