kico-ratstyle 0 Posted December 23, 2009 roco kazit ces me zbog mahanja prstom,.... joj,joj,hvala..... Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted December 23, 2009 Baljo meni sve ok sa slikama......malo te još drži od subote izgleda Osta u kvaru,ne želiš znat.....misliš da može proć koji vw party da moj vw ne rikne Sad sve slike vidim...kao što Trojan reče "bolje neke da nisam vidio"... Share this post Link to post Share on other sites
Boki 0 Posted December 23, 2009 VIDIM DA VAM JE BILO SUPER..ZAO MI STO NISAM MOGO..SAD LUUUD!!!!! Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted December 23, 2009 a zašto pašo na šlepi?? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2009 a zašto pašo na šlepi?? Bloka termostat.....puklo crijevo od vode,na autoputu,nepopravljivo.....2 ipo sata na -24 stupnja san čeka fakin kak da dođu po mene,neprocjenjivo Share this post Link to post Share on other sites
green devil 0 Posted December 23, 2009 (edited) ajde moj brzi e moj brzi!!riječani reklamiraju vwsplit... ovo ti nečemo oprostiti. Edited December 23, 2009 by green devil Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2009 e moj brzi!!riječani reklamiraju vwsplit... ovo ti nečemo oprostiti. A ono kao nisi ti iza zastave nemoj brzoga,dobar je on nama......nego kako zadnji branik Share this post Link to post Share on other sites
green devil 0 Posted December 23, 2009 A ono kao nisi ti iza zastave nemoj brzoga,dobar je on nama......nego kako zadnji branik dragi moj napisao sam u množini!! na braniku piše vw x-mas poslikam ti! ali nije to vrhunac... stradao je i prednji i zadnja felga!hmhm iste večeri!! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2009 ali nije to vrhunac... stradao je i prednji i zadnja felga!hmhm iste večeri!! Prednji je ionako bia neka mat crna boja Kakav si bia dobro si i proša Sve je to za ljude Share this post Link to post Share on other sites
green devil 0 Posted December 24, 2009 (edited) Prednji je ionako bia neka mat crna boja Kakav si bia dobro si i proša Sve je to za ljude baš mi dolazi iz splita prednji orig. od audia branik! ona vaza će dobiti posebno ime.... a čekat vučnu na -25 bolno zvuči...strava! ko nije bio na x-mass partiu ne može shvatiti što je to,zaista!! posebna atmosfera! posebna ekipa! u životu se nisam tako napio! ps: i sa večom količinom alkohola! upoznao sam bolji dio ekipe koji se udostojio doći usprkos svim nedaćama!!>secesija i snijeg< hvala bogu...ljudi smo! Edited December 24, 2009 by green devil Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted December 24, 2009 rocco čije je ovo vozilo ??? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 25, 2009 Jel to neka šala ili.......nek se sam javi čije je da je Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted December 25, 2009 tehnicar, pitas jer bi kupio bizerbu ili ...? Vozilo je vlasnistvo Hypo Alpe Adria Leasinga, međutim koristim ga ja i to iskljucivo samo za poslovne potrebe mog poslodavca Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted December 25, 2009 tehnicar, pitas jer bi kupio bizerbu ili ...? Vozilo je vlasnistvo Hypo Alpe Adria Leasinga, međutim koristim ga ja i to iskljucivo samo za poslovne potrebe mog poslodavca cek ta firma je iz zagreba? dal ste možda radili kolnu vagu u kerestincu? sorry na off-u Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted December 25, 2009 firma je iz zagreba, u principu ne radimo kolne vage (jedino pokazivace za njih) pa tako nismo ni tu u kerestincu, a i pm je za takve stvari Share this post Link to post Share on other sites
mali_vw-ovac 0 Posted December 25, 2009 Sad mi je zao sto nisam isao.Bio se cuo sa Mirom.Trebao sam ic,al vrijeme je bilo takvo da nisam smjeo riskirat sa ljetnim gumama.Dosao bi iz Dubrave do Bille,al dalje jako tesko.Da nije roknuo takav snijeg....jbg Share this post Link to post Share on other sites
darac mk1 0 Posted December 25, 2009 (edited) evo jucer bio na cugi sa green devilom i njegovom dragom posto se nismo vidjeli u karlovcu na xmas partyu pa smo na kraju odlucili napraviti novi party tu u gorici kod mene da to nadoknadimo badnje vecer: Edited December 25, 2009 by darac mk1 Share this post Link to post Share on other sites
green devil 0 Posted December 25, 2009 evo jucer bio na cugi sa green devilom i njegovom dragom posto se nismo vidjeli u karlovcu na xmas partyu pa smo na kraju odlucili napraviti novi party tu u gorici kod mene da to nadoknadimo badnje vecer: bilo je super!! ima svega... bit će još!! Share this post Link to post Share on other sites
tehničar 0 Posted December 25, 2009 tehnicar, pitas jer bi kupio bizerbu ili ...? Vozilo je vlasnistvo Hypo Alpe Adria Leasinga, međutim koristim ga ja i to iskljucivo samo za poslovne potrebe mog poslodavca pitam jel se i firma di ja radim bavi tim poslom,pa sam zato pita čije je vozilo- emos ili ? Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted December 25, 2009 :plac :plac :plac :plac Moj keeeeeec.... Hvala ekipica na sliki... Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted December 25, 2009 :plac :plac :plac :plac Moj keeeeeec.... Hvala ekipica na sliki... ...dio ekipe VWC Split-a koja se u nehumanim uvjetima probila na X-mass party, fale jos Medo, njegova djevojka, Vojo, i Roko koji je ujedno i autor slike. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 26, 2009 :plac :plac :plac :plac Moj keeeeeec.... Hvala ekipica na sliki... Posli j**anja nema kajanja Ne plači sad nego radi tu jettu Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted December 26, 2009 TOM - dobar ulov ;) nhf ali drake prijateljac pa kojim kalibrom se lovi takva divljac vidim niko nema slika za situacija "posli" palme (srecom) pa cu vas pozdraviti u stilu Caby-a za moju anu koja nam je puno punooo falila Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted December 26, 2009 Evo i mojih slika napokon Share this post Link to post Share on other sites