ivwan19 0 Posted December 26, 2009 aj bar netko da je fuko!! :respekt Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted December 26, 2009 (edited) ma nisam... P.S. To je od TomZg-a cura Edited December 26, 2009 by audicabrio Share this post Link to post Share on other sites
darac mk1 0 Posted December 26, 2009 ma nisam... P.S. To je od TomZg-a cura ja mislim da je kiki trebao upasti u ulozi pimp-a na xmas http://www.youtube.com/watch?v=_yDMIxSLfn0...feature=related Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted December 26, 2009 dečki nemojte pa šta će ljudi mislit o meni? ccc Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 26, 2009 Triba ukinit slikavanje na partyima Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 26, 2009 zanimljive slike pik... svega ima... Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted December 26, 2009 zanimljive slike pik... svega ima... Trudio sam se dočarat atmosferu onima koji nisu mogli doć Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 26, 2009 Trudio sam se dočarat atmosferu onima koji nisu mogli doć Drugi put se manje trudi a više pij Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted December 26, 2009 Drugi put se manje trudi a više pij E da se nesmi pušit opet u lokalima ima bi prijevoz, ovako nisam mogao mojoj trudnici dopustit da boravi u takvom prostoru i da me vozi doma. Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted December 26, 2009 :wow :wow :wow :wow :wow Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 26, 2009 na svakoj slici neka guzve oko te cure.... Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted December 26, 2009 romana napravi pomutnju di god doce!! :D audicabrio: priznaj kujo!! :P svi znamo da jesi! Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted December 26, 2009 sta mi curu dirate? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 26, 2009 sta mi curu dirate? Ma to oni sad tipkaju....tako su najhrabriji uživo neznaju ni guknit Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted December 26, 2009 Ma to oni sad tipkaju....tako su najhrabriji uživo neznaju ni guknit :zivio Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted December 26, 2009 TOM, dobru si našao... ovo sam ja slikao dok je još nisi upoznao i mislim da je ovo bio prvi i zadnji party za mene na koji nisam došao zbog vremenskih uvjeta... Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted December 26, 2009 TOM, dobru si našao... ovo sam ja slikao dok je još nisi upoznao i mislim da je ovo bio prvi i zadnji party za mene na koji nisam došao zbog vremenskih uvjeta... One su kao nešto sudile na KarloVWac ShoVW-u. Sad sam pregledavao službene fotke i to su te cePi. Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted December 26, 2009 imam još par slika, ali neki dečki sa opečenim facama kvare slike... ne sjećam se što su točno radile Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted December 27, 2009 Dam si đoku rezat da je ovdje sviralo ovo ... :respekt Share this post Link to post Share on other sites