drake 0 Posted December 21, 2009 Bući, bući... ove godine je bio na coca coli Malo kasnije je dobio vostanu svijecu od 25cm u... oko 2 sata potrali su nas iz Palme i mislimo se di cemo dalje... U meduvremenu Prka dobiva grudu u glavu, a Roko cili zavrsi pod snigom I nakon duge veceri zavrsavamo u sobama kod naseg Šace u Mostanjama Tamo Prka drzi propovid prije spavanja i prica nam sta mu je uteklo iz gaca Prica nije za javnost, ali Prka je rado šalje PM-om, samo mu se javite Ujutro smo svi zajedno mamurni otisli popit kavu, a kasnije krecemo put Zagreba! LAzu smo izbacili doma, a mi krecemo do nekog ducana West gate Malo je veci taj ducan izgleda... U garazi srecemo jedan poznat autic, bivsi Remx-ov kec Svi smo se slozili da je ovo prevelik ducan za nefeminizirane muskarce, nismo ni pola obisli a vec nam je bija pun k... svega Cudno, ali za rucak Roko odabire bas bistro Nina! Svi jedemo osim Olija, to se dogodi kad das curi novcanik -20 je bilo vani na povratku... zimaa Ovo je tesko objasnit, tribali ste se vozit sa nama i slusat zajebancije u autu.... Prku je bolila prema njegovim rijecima kljucna kost od smijanja That's all folks narode... Share this post Link to post Share on other sites
green devil 0 Posted December 21, 2009 Eto da ne pišem ja bezveze, potpis fora fotka skoro smo zaslinili smokija!! Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted December 21, 2009 1. = 14,00kn!!!!! Eto obećao sam sebi kad završim svoje obrazovanje ( konačno pred završetkom srednje, večernje škole) da ću češće dolaziti...naravno nisam požalio, ali drugi jesu Stvarno nikog ne želim izdvajati osim ove PSIHOPATSKE BOLESNE LEGENDE NAD LEGENDAMA!!! :care Naime tako sam ga doživljavao do subote, još da dodam doživljavao sam ga također kao lika koji ako ga krivo pogledaš kosti trga...kad ono čovjek ne može biti umiljatiji i normalniji negoli je Daj pogledajte Cabya, nije li morbidan Stvarno me ovo razveselilo ko kad Piceku daš 10kg trave pederluka gde god da si se okrenuo!!! Obratite pažnju na moju lijevu ruku koja je Ajroniquiju u guuzi Pa jezici Dva mala pristojna dečkića ...ne baš tako pristojna koliko PRISNA ...i dalje, naravno, ništa normalno ...ulet nealkoholiziranog dečkića A ova dva geja se nisu odvajala jedan od drugog reko ajd da i ja uljetim Raadujte se dečiceeee, Perica je dobil obrvice Ples sa zvijezdama!!! Tango će plesatiiiiiii .... ROOOKOOOO & BAAAAALJOOOOOO Drake hvala na komplimentu MataGti hvala i CAR si Kićo ret stajl Ma svima veeeeliki , a posebno kafiću Palma na cijeni Jacka Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted December 21, 2009 ova je bomba veceri xD :D Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted December 21, 2009 ova je bomba veceri xD :D Cura od TOMAZG Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted December 21, 2009 Cura od TOMAZG :bravo Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted December 21, 2009 (edited) i na kraju hvala Trojanu i Speedyu na neprospavanoj noci zbog "cudnih" zvukova iz njihove sobe Lijepo sam mu rekao: "Deane, zagrzi za nešto jer će ovo malo boljeti na početku." On ni manje ni više nego zagrizao radijator Al udarne sile su bile toliko jake da se na kraju desilo ovo: Morao keširat za dva nova rebra radijatora Edited December 21, 2009 by TROJAN Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted December 21, 2009 ljudeki... ekipa iz ČK nije došla... nažalost... plan je bio da se ide... al ovaj put smo se malo kasno organizirali... i s tim da je u roku od 4h zapalo cca pola metra snijega... uvjeti na autocesti nam nisu dozvoljavali da krenemo prema ZG, a starom cestom sam bio lijen ići.... eto... nadam se nekom skorijem druženju... vidim zabavili se ko i svake godine... i konačno stavili FMS Polota na cestu .... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted December 21, 2009 Ajde se vise ostavite moje guze :rotfl budale jedne Nego pokoja rijec i od mene, stvarno jedan od najboljih ako ne i najbolji party na svijetu svaka cast svima na organiziranju i uopce mi nije zao sto smo krenuli po onakvim katastrofalnim uvjetima na cesti, i svaka cast i svim drugima koji su krenuli po takvim uvjetima i nisu odustajali, samo da se podruze sa ekipom definitivno imamo najbolju ekipu veliki pozdrav svima i vidimo se na karneVWal-u Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted December 22, 2009 (edited) Cura od TOMAZG 8god. samnom u raz. u osnovnjaku Romana Edited December 22, 2009 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted December 22, 2009 Ajde se vise ostavite moje guze :rotfl budale jedne Speedy... ...a da se ja i ti malo čujemo preko PM, možda bum ti ja odgovaral? Vodim te na večeru... :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted December 22, 2009 TOM - dobar ulov ;) Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted December 22, 2009 ulovio ju NOT Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted December 22, 2009 u svakom slučaju nije vam bilo dosadno ni na partyu ni na putu... Share this post Link to post Share on other sites
drake 0 Posted December 22, 2009 TOMzg svaka cast, cura ti je bombaaa Evo jedna slika iz njene sobe, pribacija je s Tomova mobitela Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted December 22, 2009 (edited) TOMzg svaka cast, cura ti je bombaaa Evo jedna slika iz njene sobe, pribacija je s Tomova mobitela Daj drugu bez ove hebene žute krpe!!! Edited December 22, 2009 by Baljulji Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted December 22, 2009 ONO,dajte se fokusirajte na xmas Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted December 22, 2009 ONO,dajte se fokusirajte na xmas neke,neka, sve ok Share this post Link to post Share on other sites
Caby 0 Posted December 22, 2009 (edited) Stvarno nikog ne želim izdvajati osim ove PSIHOPATSKE BOLESNE LEGENDE NAD LEGENDAMA!!! Naime tako sam ga doživljavao do subote, još da dodam doživljavao sam ga također kao lika koji ako ga krivo pogledaš kosti trga...kad ono čovjek ne može biti umiljatiji i normalniji negoli je Daj pogledajte Cabya, nije li morbidan Stvarno me ovo razveselilo ko kad Piceku daš 10kg trave Hvala ti na lijepim rječima, i meni je drago da smo se upoznali, no mala digresija - naime "morbidan" je osoba koja razmišlja o smrti i živi u skladu sa istom, al ja to stvarno, majke mi, časna pijonirska - nisam, dok ostalo potpisujem pri zdravoj mi pameti i ostalome! Još jedan put- drago mi je da sam upoznao jednu od normalnijih ekipa u ovoj zemlji i mogu samo reć - i samo tako dalje!!! TOM ZG - Nadam se da si poduzeo nešto u svezi i glede!!! Edited December 22, 2009 by TheFog Share this post Link to post Share on other sites
Carlito 0 Posted December 22, 2009 znaci bilo je neponovljivo. Share this post Link to post Share on other sites
picek 0 Posted December 22, 2009 Moram pohvalit orgaizatoreeeee....................bilo je odlicno .... Ekipa je ko uvijek za pet nemam kaj drugo rec.............. Naravno moram pohvalit baljuljija i njegovu đevojku sto su me otpeljali nazad u zg u jednom komadu pijanog ko majku.................... Bilo je jebeno i nadam se da cu nagodinu opet doc da se uneredim sa nekima kao i ove godineeeeeeeee Share this post Link to post Share on other sites
toniBW 0 Posted December 22, 2009 (edited) Evo i zadnji clanovi VWC Splita su kasno sinoc dosli doma posto su ostali na produzenom odmoru u Zg-u, party je bio odlican i jedva cekam slijedeci, evo link sa slikama pa ako se kome sta svidi... http://www.facebook.com/#/album.php?aid=20...p;id=1523871443 toliko za sada, lijep pozdrav! EDIT: slike s party-a: Put iz St-a u Karlovcu jutro poslije-kava: Edited December 23, 2009 by toniBW Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-ED30 0 Posted December 22, 2009 (edited) Edited December 22, 2009 by Ivan-ED30 Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted December 22, 2009 (edited) Ajme Roko će vas zadavit edit: strah je vrag Edited December 23, 2009 by TROJAN Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted December 22, 2009 Ajme Roko će vas zadavit roko nam alergičan na facebuke kaj ste lijeni stavljat slikice,nemorate sve,bar neke...nemaju svi facebuke Share this post Link to post Share on other sites