0
bezimeni

novi polo

Recommended Posts

bok ljudi mislim si kupit polo 1.6 tdi 105 ks ovaj novi 2009

pa sta vi kazete za taj auto

vasa misljenja i tako i jeste li culi sta negativno za njega

na forumu je tek jedan novi polo,koji je 1.4,prelistaj malo testove...ja sam čuo rječi hvale i sam bi uzeo taj motor,al to sam samo ja ;)

predivan auto, čujem samo pohvale ali još je rano za neke loše vijesti ako ih uopće bude...

Guest voda-os

definitivno je to novina, i kao što je rečeno nema zasad loših vijesti, a nebi bilo ni poželjno da ih bude, mlada je to mašinerija tak da teško možemo reći nešto više osim tehničkih podataka, jedino ti može netko tko ga ima reći kakav je motor u stvarnosti

ima premalo mjesta za vozaca, a auto mi je super, skoro ga i kupio...

da to je i meni malo taj prostor

ali auto mi je predobar stavrno je ljep a i vw je :)

a jel znate mozda ko ga ima sa foruma

Mislim da nećeš pogriješiti,gdje uzimaš u Carmotu i za koju lovu ga dobivaš?

a iskreno gledam izmedu opel astre gtc 1.6 115ks samo sto ima seriski spoilere i spustena je 18 colne gume crno bjela iz vana jako atraktivan auto ali iz unutra ja neznam katastrofa meni, bas su je skrto napravili

a polo je bas ljep iz vana i iz unutra uzeo bi 105 ks TDI sad kakvog bi ja uzeo takvog nema na lageru i moro bi ga cekat do 3 mj a to mi je puno jer bi ga dobio vozio 20 dana i poceo radit a tad gaskoro nebi vidio do kraja ljeta a ima jedan polo na lageru samo sto dode 20000 eur ali sa skoro svom opremom njega bi mogo dobit odmah

pa u pon ili uto idem vidjet sta cu. da u carmoto, ljudima sve pohvale jako susretljivi oce sve objasniti ono stvarno svaka cast a ne dodem u opel zenska se nije digla od stolice da mi pokaze malo auto nije mi ni rekla kako se zove auto ono bas katastrofa

znam da se opel i vw nemogu usporedivat

sta vi mislite 1.6 105 ks TDI to mora ici stvarno dobro sta ne???

oni su mi rekli da mogu stavit jos chip bas za vw na 130 ks i super sprint auspuh da cu dobit jos snage

a znam da je vw za klasu sigurno bolji od opela ali budem vidio jos

nije malo dat 20000eur za tako mali auto

a viditi mozda dal negdje dalje ima takav polo kakav tebi treba?

u zg, st, os i slicno..

?

frend ima novi polo, doduše ne tu mašinu, ali mi se jaaako sviđa..jedino zbog masivnog središnjeg grebena mi je malo tijesno-imam osjećaj da je ovaj prijašnji prostraniji...e kolega kak si ti došel do cifre od 20000eura za Polo?gledam cijene za highline opremu i dsg mjenjač i ta varijanta je oko 128t kn...

ma nema taj polo neznam di je negdje u hr

oni su umrezeni svi i vide na netu sve sto imaju na lageru i ko za k je taj polo jedini od 105 ks a imaju sa slabijim motorima 75ks i najslabiom opremom a to necu bolje vec kad dam pare da budem zadovoljan

ma ja sam mislio uzet esp za njega a kaze u 98% to niko ne uzima

a nsiam ti ja doso do te cifre tako su mir rekli u salonu

a nije tesko doc do te cifre koza ti je samo negdje 1000 i nesto eur 17 colne felge 650 eur + svakakve gluposti sto su oni stavili u njega to ti je to

0