0
Mexx

pravila vrijede i za admina?

Recommended Posts

u zadnje vrijeme se naveliko natezemo sa pravilima za npr avatare.

vecina to postuje ,tko en postuje biva sankcioniran ili kaznjen.

dobro,slazem se s time.

zivimo u vremenu demokracije,svi smo koliko toliko ravnopravni na ovom forumu .

medutim nasao sam se uvrijeđen ovim

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....c=33008&hl=

naime korisnik #god dems"..(.da se razumimo nemam pojma tko je on i nemam ga zasto ne volit) se otvoreno ruga nama OBICNIM CLANOVIMA.

prvo njegov avatar. ne samo sta nije po pravilu za avatar nego je jos SCREW YOU.

drugo cijenu u oglasu nije naveo....kad ga se upitalo bahato odgovara "group:root admin"

cekaj ....sta sada?

jel on financira forum,ako treba financirat cu ga ja da budemo svi ravnopravni,ali ovakvo ruganje sa clanovima mi nije jasno.

mislim da bi on morao biti primjer ostalim clanovima.

btw nisam dosada komentirao rad foruma,ali mogu samo izjaviti zahvalu i najljepse rijeci modereatorima i adminima,izuzevsi gore spomeutogh.

nadam se da me s enece krivo interpretirat te da ce se shvatit moja poanta ...

zivwili

to sam i ja primjetio...

ali skontao da je gad dems jako jako jako rjetko na forumu i da nije bas upoznat sa novim pravilima foruma..a ono u oglasju se on malo zahebavao...

vjerujem da ce popuniti sve...

koliko sam skontao...on radi informaticku podrsku forumu

inace ne komentiram rad foruma ,iako su mi neka pravila nejasna ,postujem ih bez prigovora i filozofiranja na forumu,.,.,.ali ovaj put nisam mogao presutit.

tvoj post je upravo ono sto sam ja vec htio otvoriti ali smatram da se nista nece time promijeniti stoga nisam ga otvorio... potpisujem cijeli tvoj post.... :respekt

to sam i ja primjetio...

ali skontao da je gad dems jako jako jako rjetko na forumu i da nije bas upoznat sa novim pravilima foruma..a ono u oglasju se on malo zahebavao...

vjerujem da ce popuniti sve...

koliko sam skontao...on radi informaticku podrsku forumu

cemu onda podrugljivi avatar?

"screw you" mislim ono.LOL

jesmo svi ravnopravni?jesmo.nisam ni ja cesto na forumu pa opet postujem pravila.mozda je informaticka podrska ali krasan primjer mi daje.

bas cemo vidjet sta ce bit ako ja stavim neki avatar slican .

da ja ili ti stavimo taj avatar nebi me nitko pita za zdravlje nego permanent ban .adio pusa BOK

Edited by Mexx

tu ima istine...

al on taj avatar ima vec dosta dugo..par godina mislim da je taj avatar...

vjerujem da ce ga promjeniti..

on je radio neš sa sreverom i hostingom...

fog će ti detaljno objasnit :palacg

tu ima istine...

al on taj avatar ima vec dosta dugo..par godina mislim da je taj avatar...

vjerujem da ce ga promjeniti..

ma kazem ti covjeka NEZNAM,stvarno,niti imam ista protiv njega osobno,ali samo zelim da pravila budu ista za svakog.

toliko se prasine diglo oko tog pravila o avatarima ,tolikio natezanja,potezanja,xx topika o tome i sada vidim ovakav ...

malo se osjecam debilnio sta sam na -3 stupnja slikavao auto da bi ima OK avatar.

on je radio neš sa sreverom i hostingom...

fog će ti detaljno objasnit :palacg

odlicno....JA sam zahvalan na tome,kao i svi....

jel clan foruma? je...

jel se drzi pravila-nije.

cinejnice su iznesene....to je sve od mene.

nadam se da se nitko nece nac uvrijeden.

ja se slazem sa tobom za pravila...trebala bi za sve biti jednaka...

ali kontam da je jedini uzrok ovome na pracenje foruma ...jbg

Mexx: :bravo:bravo:respekt Potpis totalni, najveci

On ima taj avatar godinama...imao sam i ja svoj stari 100 godina pa sam ga morao mjenjati.

Nije upoznat sa pravilima jer nije cesto tu, ok i to, ali onda ga treba upozorit da promijeni to i da rjesi i sve kako treba. ISTO KAO STO BI SE I MENE! ;)

Edited by vwrudi

meex vidis da se zajebava samo :P

Group: Root Admin

Nemora :rotfl

5 i po k kn

Edited by MarioIV

MEXX Potpisujem ! mene uvijek neko nest napda brise postove itd, dok i drugi rade.

ma necu opce zapocimat pricat nist

i jos vozi rizu zumanjka narodu poznatijem pod honda :rotfl

hehehe, bilo je nedavno o njemu da nije fer zbog avatara i to, ali poslije je objasnjeno da je on podrska vwcc-u i da je tu iz tehnickih razloga i da je zasluzan za rad foruma, a sa vwom nema veze

hehehe, bilo je nedavno o njemu da nije fer zbog avatara i to, ali poslije je objasnjeno da je on podrska vwcc-u i da je tu iz tehnickih razloga i da je zasluzan za rad foruma, a sa vwom nema veze

pa ali koristi forum i oglase !

pa nije ovo plavi oglasnik. to meni ide na zivce sto su se mnogi NE vwovci regali dobar dan- i pozdrav i prvi post i sve ostalo i jednio gdje postaju je OGLAS !

znam da je to vec bilo ali me nervira !

imaju oglasnik i njuskalo i auti hr nek tamo prodaju

sve je to u redu...al nek onda koristi plavi oglasnik...tam netreba imat avatar po pravilima

edit: evo i Petar kuži stvar :palacg

Edited by Vix

Guest voda-os

uredu da je imenovani član dio kluba i da je zaslužan za neke stvari, oko njegovog rada nema pogovora, ja podržavam mexxa, i feedback tome treba služit da se nešto zamjeti i da to ima koristi od topica a ne puko prepucavanje, i mexx kao i ostali imaju pravo otvorit takav topic, čovjeku smeta, neosjeća se ravnopravan i ja ga podržavam tu, prvo od pravila da nick nesmije biti ništa uvredljivo po druge i slično, znači i nick i avatar mu krše pravila foruma i ne za malo neg je to stvarno extremno, mislim da bi jedno lagano mjenjanje avatara i nadimka riješilo stvar...a ako svaki puta sve ostaje po starom nevidim koristi od feedback-a točnije ravnopravnosti nas običnih članova...toliko...

i jos vozi rizu zumanjka narodu poznatijem pod honda :rotfl

sad je na Fordu mislim :lol2

Pik je vec objasnio kako i zasto ... ima topic tu negdje...

Zato što je to čovjek koji je digao ovaj forum a inače vozi hondu i ne zanima ga VW, no pošto je imao znanja podići forum 2004. god. ostao je admin koji i dan danas rješava probleme.

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=28743

pa ali koristi forum i oglase !

pa nije ovo plavi oglasnik. to meni ide na zivce sto su se mnogi NE vwovci regali dobar dan- i pozdrav i prvi post i sve ostalo i jednio gdje postaju je OGLAS !

znam da je to vec bilo ali me nervira !

imaju oglasnik i njuskalo i auti hr nek tamo prodaju

:aplauz :aplauz :aplauz :aplauz :aplauz

citam ovo i sramota za ovaj forum, di su sad admini i moderatori kad je sta pametno u pitanju da se jave pa makar nista ne poduzeli za uopsteno na forumu , nego znaju pojedince opominjat za avatare kao i mene eto na pm ???????????????????????''

MEXX---------------------------> CAR SI :palacg

potpis :zivio :zivio

pa nije sad to mjerilo ak je on tu neki šaraf, da može sve vrijeđat. :palacd :palacd

Guest
This topic is now closed to further replies.
0