SlaX 0 Posted December 31, 2009 alo majstore čemu vrijeđanje opet!!!! jel tko tebi mater spominjao a? šta si sad izgubio živce, glumi finjaka do kraja onda, već par puta pišeš da te razriješe dužnosti, pa onda to riješi da te i razriješe, i ne da stavljaju nekog na tvoje mjesto tko je digao topic, neg da se otvori "natječaj" za moderatorsko mjesto i gotovo... ja prvi neću priječ preko toga da ćeš ti nekome nekog *ebavat, i DA našao sam se uvrijeđen, i nemoj se izvlačit na novu godinu i pijanstvo, neg stani iza svojih riječi...i da i po ovaj put JAVNO *EBANJE MA*E PROLAZI BEZ IKAKVIH SANKCIJA...lijepo lijepo edit: prljamo, spamamo,pišemo svašta i off-topičarimo, ja prvi kažem da sam ja jedan od takvih!!!!!, ali toliko extremno da bih se išlo javno vrijeđati SVE članove foruma, e tu nisi u pravu... dobro a di si ti nasao da je on tebi mamu spomenio? da si procitao post sa mirom i u miru i na miru onda bi shvatio da nikako nije bilo u tom smislu. Share this post Link to post Share on other sites
Guest voda-os Posted December 31, 2009 (edited) FOG razriješi me dužnosti,da mogu javno pičkarat i svima jebavat mater a ne da moran glumit finjak lika evo baš tu, dobro sam vidio...i nije me briga u kom smislu...tako se nesmije pisat na forumu JAVNO u bilo kojem obliku, ako je to šala onda se i ja stvarno šalim... Edited December 31, 2009 by voda-os Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted December 31, 2009 evo ako nije problem ja bi da mi se preimenuje ime iz mateo.split u mateo.moderator Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted December 31, 2009 Ekipa Vi ste u banani. Ajmo maknut sva pravila i napravit kaos na ovom forumu, onda bi svi očito bili zadovoljni. Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted December 31, 2009 Ekipa Vi ste u banani. Ajmo maknut sva pravila i napravit kaos na ovom forumu, onda bi svi očito bili zadovoljni. Mene zaboli jedna stvar za sve to i ja bi ovakve toppice BRISAL odmah u startu jer neznam kome još nije jasno da nema više socijalizma i da nemožemo bit svi isti. Ovakvi toppici samo donose nemir.... Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted December 31, 2009 Ja Vas ne kužim... Ponašđate se ko djeca u vrtiću. il nemate pametnijeg posla, ili vam je jako dosadno u životu, pa glumite šerife tu na forumu... Radije taj trud i napor oko svađanja i istjerivanja pravde uložite u nešto drugo kaj će vam biti korisnije u životu... EOD od mene... odite pojedite nekaj i popite, a ne se glupostima u životu zamarate... Svako dobro Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted December 31, 2009 vase primjedbe su uvazene i skeco je kaznjen, ne kao obican clan, vec posto obnasa vecu duznost na forumu i portalu i trebao bi biti uzor, kaznjen je novcanom kaznom Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted December 31, 2009 evo baš tu, dobro sam vidio...i nije me briga u kom smislu...tako se nesmije pisat na forumu JAVNO u bilo kojem obliku, ako je to šala onda se i ja stvarno šalim... Vidi se da nisi bio ni na jednom susretu...!! Eto meni Roko smije to rec,smije mi i sestru dirat i mene po *upku,i jos 99% clanova. Zasto!? Zato sto je to Roko i on je jedan od onih PRVIH koje je spominjao par postova prije. Sta si se molim te uvrijedio ko da je tvoj nick stavio u istu recenicu,ohladi.. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted December 31, 2009 sinoc sam zaruzio i sad se dig'o taman iz kreveta napola krivih ociju ... i ovo sta sam 15min jedva prictao ovdje mogu reci samo SMEH! ja sam mislio da ste ovdje prvenstveno radi SEBE onda radi DRUGIH ... al vidim da je obrnuto ... iskreno PEČEJU me jaja 'ko ima kakav avatar,auto,guzu,ovo ono ak nije po pravilima dobit/dobivat ce warn/ove i bok ... tako je/ce bit jer pravila tako OCITO nalazu ... i cemu onda tjedno topić o BILOČEMUKAKVOJGLUPOSTI koju ce admin ovako i onako ispravit s vremenom (godinama),dat BAN,WARN,spank po guzi itd itd. pogledajuci gad dems je na ovom forumu ionako fosil ... taj mu ban kite ne znaci jer ga neeemaaa... acc postoji ak dodje do đumbusa na forumu da co'ek ti ispravi i bok... sta ste ga se uhvatili k'o pijan plota ... ČAVOOOS vidimo se na next meetu pa cemo dalje o GADu DEMSiću rroco Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted December 31, 2009 (edited) vase primjedbe su uvazene i skeco je kaznjen, ne kao obican clan, vec posto obnasa vecu duznost na forumu i portalu i trebao bi biti uzor, kaznjen je novcanom kaznom ha,ha jel mora sucu za prekršaje? dobra... dobro ak je čovjek pomogao u nastajanju foruma znači i da je puno visio za kompom da stvori ovaj forum,pa neka onda izdvoji tih 10 minuta da makne avatar popuni profil i to je to nema logike sad ga braniti kad se zna kolko je bilo teško "natjerati" sve ove članove foruma da se pridržavaju zadanih pravila i na kraju je uspjelo,pa nemamo kaos na forumu,jedino ako se maknu pravila pa nek ode sve u 3pm,al lakše je valjda da se upozori još tih par članova da se pridržavaju pravila ...inače me zaboli KITA,budimo in = PRAVDA i podržavam mexxa Edited December 31, 2009 by tihca Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted December 31, 2009 izgleda da s padom temperatura opadaju i kvocijenti inteligencije kod pojedinaca šala Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted December 31, 2009 da mi pravila ne brane a funkcije dopuštaju,staru bi kodinu proveo bananirajući da nam VWCC u novu godinu uđe ljep i čist... ovo je žalosno,istina je da je skeco pogrešio,al kako ste se svi okomili na to i kako se vatate za svaku sitnicu,stvarno ŽALOSNO! pa rekli ste,objavili ste,ispravit će se ... di je problem??? Eto toliko od mene,nastavite dalje tražit greške u radu foruma Konobar... daj meni,daj njima,ma daj svima BAN bar na bar 15 dana,blagdani su vrijeme kolektivnih godišpnjih odmora Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 31, 2009 U potpunosti se slažem sa Mexxom. Ako vrijede pravila za članove onda neka to bude i za vodeće na ovom forumu. Ne pridržavanjem pravila stvara se kriva slika foruma. Čini mi se da ti ljudi koji su stvorili ovaj forum trebali bi bit uzor,a ne se na ovaj način pojavljivat. Jer ako su stvorili pravila i kazne za ne pridržavanje onda nek se toga i drže Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted December 31, 2009 da mi pravila ne brane a funkcije dopuštaju,staru bi kodinu proveo bananirajući da nam VWCC u novu godinu uđe ljep i čist... ovo je žalosno,istina je da je skeco pogrešio,al kako ste se svi okomili na to i kako se vatate za svaku sitnicu,stvarno ŽALOSNO! pa rekli ste,objavili ste,ispravit će se ... di je problem??? Eto toliko od mene,nastavite dalje tražit greške u radu foruma Konobar... daj meni,daj njima,ma daj svima BAN bar na bar 15 dana,blagdani su vrijeme kolektivnih godišpnjih odmora Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted December 31, 2009 E da mi pravila dopuštaju voda-os bi već davno bio napustio ove prostore.....ali ne smijem jer se moram pridržavat PRAVILA...a voda-os evo ti nešto da se možeš pronaći u mom postu...pusa svima ja idem završit posao za ovu godinu, sist u nove Recaro-se i otvorit bocu crnog Johnnie Walker-a Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted December 31, 2009 bas pratim topic,i nije mi se dalo isat al ajd,neki ljudi koji stvarno dobro obavljaju svoje duznosti,traze razrjesenje zbog drugih . . . . . . koji ga nazivciraju i izbace covjeka iz takta,sumnjam da ce ovaj topic zazivit u 5 stranicu,i bilo bi bolje da se topic locka,ili je bolje da se cijela ekipa raspadne??zbog tu nekih prepiranja. admini i moderatori Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted December 31, 2009 E da mi pravila dopuštaju voda-os bi već davno bio napustio ove prostore.....ali ne smijem jer se moram pridržavat PRAVILA...a voda-os evo ti nešto da se možeš pronaći u mom postu...pusa svima ja idem završit posao za ovu godinu, sist u nove Recaro-se i otvorit bocu crnog Johnnie Walker-a šta ti ne piješ rakiju? Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted December 31, 2009 jesam li ja u svom prvom postu naveo da nezelim da me se krivo interpretira?JESAM. topik je otisa na totalno krivu stranu. @the fog-ovo sa novcanom kaznom nije bilo potrebno,ipak je vrijeme krize,moga je klečat na kukuruzu samo, da se razumimo nezelim biti nista osim regularnog clana na ovom ili iti jednome forumu jer mi obaveze prema vwcs-u i zivotu i prema 2 vw-a ne dozvoljavaju da imam vremena za ista osim pracenje foruma. meni bi bila kazna biti moderator. da se odma razumimo to nezelim. zapoceo sam topik mirno i nisam se odnosio napadacki prema vodstvu foruma ali vidim da ispadan drugaciji. ja bi VAS molio da me banate na 15 dana AKO SAM ICIM TO ZASLUZIO. i en zamaram se glupostima,ako su pravila foruma gluposti onda hm,.... samo nezelim placat novcanu kaznu,tako da cu se pridrzavat pravila. @medo-ako se ovaj post odnosio na MENE,ja netrazim greske na forumu,dapace nisam iznio svoje misljenje o pravilima foruma kada to misljenje nije bilo po vasem gustu,radije sam ga zadrza za sebe,ovaj put nisam tio sutit i odma ispada da se vatam za "sitnice" i trazim greske na forumu. sta se mene tice,moze jedan veliki lock. svima zelim sve najbolje i idem se vratit u garazau slagat keca,. zivwili mi svi...pusa- Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted December 31, 2009 pravila su tu da ih svi poštujemo, i svi bi trebali snositi jednake sankcije, pa da je ne znam tko.. uz mexxa sam nego kako netko može biti novčano kažnjen, na koji način? ( ispričavam se na ne znanju ) Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted December 31, 2009 pravila su tu da ih svi poštujemo, i svi bi trebali snositi jednake sankcije, pa da je ne znam tko.. uz mexxa sam nego kako netko može biti novčano kažnjen, na koji način? ( ispričavam se na ne znanju ) :rotfl :rotfl doc ce m,u uplatnica kuci za hosting Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted December 31, 2009 vase primjedbe su uvazene i skeco je kaznjen, ne kao obican clan, vec posto obnasa vecu duznost na forumu i portalu i trebao bi biti uzor, kaznjen je novcanom kaznom Koji debiliziam! Kaj će nam sa bit cilj jedni drugima izbijat pare? Još malo pa će pojedinci naći se uvrijeđeni i tužakat ljude i policiji radi nekh detalja na autu ono"kak on može nešto a ja nemogu"? Jednostavno pri*ere mi se od ovakvih tema i jednostavno forum, zajednica i pojedini čalnovi mi jednostavno tolko "padnu" u očima da to nemogu povjerovat... Share this post Link to post Share on other sites
Mario91 0 Posted December 31, 2009 (edited) :rotfl :rotfl doc ce m,u uplatnica kuci za hosting pa baš to, šta ce mi kuci doci hub na kojem pise u svrhu ne poštivanja pravila... ne kužim na koju foru netko moze napisati nekome kaznu... mogu onda i ja dobiti jednu....ne shvaćam u čemu je kvaka :rotfl edit: kolika kazna bude??? Edited December 31, 2009 by Mario91 Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 31, 2009 alo majstore čemu vrijeđanje opet!!!! jel tko tebi mater spominjao a? šta si sad izgubio živce, glumi finjaka do kraja onda, već par puta pišeš da te razriješe dužnosti, pa onda to riješi da te i razriješe, i ne da stavljaju nekog na tvoje mjesto tko je digao topic, neg da se otvori "natječaj" za moderatorsko mjesto i gotovo... ja prvi neću priječ preko toga da ćeš ti nekome nekog *ebavat, i DA našao sam se uvrijeđen, i nemoj se izvlačit na novu godinu i pijanstvo, neg stani iza svojih riječi...i da i po ovaj put JAVNO *EBANJE MA*E PROLAZI BEZ IKAKVIH SANKCIJA...lijepo lijepo edit: prljamo, spamamo,pišemo svašta i off-topičarimo, ja prvi kažem da sam ja jedan od takvih!!!!!, ali toliko extremno da bih se išlo javno vrijeđati SVE članove foruma, e tu nisi u pravu... Ne izvlačin se ja na pijanstvo.....pijan san i pijan ču ostat,i na odmoru san,i ne da mi se tu vama objašnjavat a prozivate mene i kolege non stop -di su ti admini -šta rade moderatori -i slične prozivke iz topica u topic,VI NAS PROZIVATE E PA KAD VI NAS PROZIVATE,JA OČU POSTAT ČLAN PA ČU JA MALO PROZIVAT POJEDINCE I SPAMAT KROZ TOPICE I JEBAVAT SVE PO SPISKU KAKO SAN NEZADOVOLJAN OVIM I ONIM........ Ispričavam se kao osoba bilo kom ko se naša povrijeđen i prozvan u bilo kojoj mojoj rečenici i izjavi Nisan ja kriv nikom ko ima problema u životu,i nezadovoljan je pa misli da če ovdje na forumu izliječit svoje komplekse Ko me zna,ko me upozna taj nek mi sudi,a ostatak koji samo tipka i piše a nije kadar prisustvovat nekom od meetova i družit se LIVE s ekipom taj nek me ne dira,ako mi imate šta za reć onda mi to recite u lice Petre popij jednu i u moje ime Medo konobar stiže Share this post Link to post Share on other sites
Sushi 0 Posted December 31, 2009 Čitajući ovih par stranica, čovjek bi pomislio da ekipa samo čeka neku sitnicu da bi odma razapela nekoga...God dems je prekršio više pravila i slažem se da treba dobit neku kaznu, ali i ostatak foruma treba malo više razumijevanja... Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted December 31, 2009 Mexx,moj se prošli topic nije odnosio na tebe već općenito na zbivanja po forumu u zadnje vrime. To što si ti otvorio ovaj topic je sasvim u redu,to se i očekuje od ovog podforuma i svaka ti čast,i da se razumjemo nemam ništa protiv otvaranja ovog topica ali ja ipak mislim da nije u redu sve poslje prvog posta da se odma udre drvljem i kamenjem bez da se sačeka obrazloženje,tj.rješenje problema. Ne branim god dems-a da se razumjemo,nije u pravu,kao ni njegov odgovor u oglasu koji izgleda niko osim njega nije shvatio kao šalu,ali i kao šala ne zvuči ljepo... ali ljudi moji malo razumjevanja nebi škodilo. jel prijavljen problem??? je,hvala vam na tome oće se rješit??? oće,svaki je pa će i taj jel potrebno dizat ovoliku zbrku bez da ste nam dali vremena da se problem riješi? ja mislim da nije,a Vi? I na kraju bit ću slobodan proglasit ovaj slučaj rješenim i samim time zaključit ovaj topic kao i svoje moderatorske dužnosti za ovu godinu. Također SVIM ČLANOVIMA ŽELIM SVE NAJBOLJE U 2010 GOD. L O C K Share this post Link to post Share on other sites