Damir 2 Posted January 2, 2010 Zadnjih 40k km sam stavljao Rowe (njemačko, full sintetika) i trošio mi ga je oko 2dcl na 8000km. Pošto ne troši puno ulja stavio bi sad neko kvalitetnije pa bih trebao savjet koje...Castrol ili Mobil ili opet neko treće Ipak su blagdani pa da nagradim Folciku Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted January 2, 2010 shell helix diesel 10-40 Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted January 2, 2010 Castrol GTX 10W-40, zadnje dvije izmjene koristim ovo Share this post Link to post Share on other sites
Hari_kocka 0 Posted January 2, 2010 Castrol GTX 10W-40, zadnje dvije izmjene koristim ovo Isto samo 5w-40, sad se u trgovini setam oko 0w police, ali vjerovatno ce opet ici isto, potrosnja ulja je zanemariva (0.5 kg na 13000km , DA, znam da sam vec trebao mjenjati hehehe) Share this post Link to post Share on other sites
Hari_kocka 0 Posted January 2, 2010 Isto samo 5w-40, sad se u trgovini setam oko 0w police, ali vjerovatno ce opet ici isto, potrosnja ulja je zanemariva (0.5 kg na 13000km , DA, znam da sam vec trebao mjenjati hehehe) Ipak ce biti Castrol Edge 5w-40, u pon. ide zamjena Share this post Link to post Share on other sites
nenad 0 Posted January 2, 2010 moj tdi vozi na mobil supersint 5W40 Share this post Link to post Share on other sites
Golf 1.9 0 Posted January 2, 2010 i moj je na mobil 5w40, fino radi Share this post Link to post Share on other sites
VEDRAN_vw_bj 1 Posted January 2, 2010 Mobil 10W-40, koristim skoro 2 godine i nikakvih problema nije bilo, ulje je ok i nije preskupo, a ima ga svugdje za kupit. Share this post Link to post Share on other sites
Damir 2 Posted January 5, 2010 Uf, definitivno sad ide 5W40 Baš ću pogledat kak se kreću cijene od Castrola, Mobila i Shella Share this post Link to post Share on other sites
Ledeni VR6 0 Posted January 5, 2010 Mobil 10W-40, koristim skoro 2 godine i nikakvih problema nije bilo, ulje je ok i nije preskupo, a ima ga svugdje za kupit. potpis na mobil koristio 4 god na 1.6b nema zamjerki. Share this post Link to post Share on other sites
SprinteR 0 Posted January 5, 2010 Uf, definitivno sad ide 5W40 Baš ću pogledat kak se kreću cijene od Castrola, Mobila i Shella nemaš potrebe stavljat 5w40 za taj motor, osim ako ne želiš više plaćati... idi na 10w40 Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted January 5, 2010 INA Millenium 5W-40 Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted January 5, 2010 INA Millenium 5W-40 Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted January 13, 2010 Mobil iz Regnemera gdje ja uzimam je iz Njemačke a onaj iz Metroa i Bauhausa je iz Turske Sva turska ulja su ustvari ruska ulja samo spakirana u kutije od BRANDNAME proizvođača.. Imao sam Mobil Synt S 5W-40 i puno pohvale za njega. Treutno već drugu sezonu za redom vozim na Motul V300 Chrono 5W-40 i odlično. Razmišljam da pređem na Fuchs Silkolene Pro S 10W-50 Svemu svi mi kušamo razna piva i zašto ne bi motor za dušu kušao Share this post Link to post Share on other sites