uKLEti 0 Posted January 2, 2010 Ekipa lijep pozdrav, evo u fazi sam uređenja i guštanja moga passata 1.6TDi 80ks 90' godina. Dobio ga od kolege za 14tkn prije godinu i pol dana i osim minimalnih lakiranja pikica ništa značajnije nije rađeno. Motor ima 241tkm nije otvaran a kupljen je u Zg-u od prvog vlasnika. Velik je vuče solidno a troši oko 4.5l/100km što mi daje van gradskih 1300km s jednim tankom. Ima servo, centralno, el.šiber i mislim da je to to... uskoro više fotki... ps. kupujem prekrivalo (orginalno), za gepek ukoliko netko ima jelte eto... lp D Share this post Link to post Share on other sites
uKLEti 0 Posted January 6, 2010 Molio bih malu pomoć od znalaca koju zaštitu staviti s donje strane auta - podnica (ista nije nikada stavljana na mog passata), te što kupiti i u kojoj količini kako bih ga nakon ove soli temeljitije zaštitio... fala lipa D Share this post Link to post Share on other sites
uKLEti 0 Posted January 9, 2010 Radilo se i na imariji, blatobrani imaju manjak boje pa da ne prohrđaju od soli jelte... Share this post Link to post Share on other sites
uKLEti 0 Posted January 9, 2010 Kupljeni su i novi pragovi (koje delamo na proljeće!), ali me iznenadila ova crna folija (original ugradnja kaže moj meho hehehe). Malo čišćenja stare boje i štih novoga... Hrđica i na svjetlima za tablicu (zadnja vrata), skinute plastike a prije toga unutarnja plastika vrata, ukrasni čepovi, šarafi... Share this post Link to post Share on other sites
uKLEti 0 Posted January 9, 2010 (edited) Opran je po prvi puta i prostor motora... Malo plavo crijevo goriva zamjenih sam! Bez mehe ajme što sam ponosan Osim ovoga zamjenjena je plastika za zrak (otvor), kod vozača te je postavljeno automatsko uključenje svjetala kod paljenja vozila nakon što prijeđe 1000rpm. U unutrašnjosti je zamijenjeno: Osvjetljenje sata, osigurač krovnog otvora, kompletna regulaciona stanica (toplo, hladno, usmjerivač zraka), s kilerom ulja za grijanje kabine... Edited January 9, 2010 by uKLEti Share this post Link to post Share on other sites
uKLEti 0 Posted January 9, 2010 (edited) Stavljen je i novi Bosch 72Ah akumulator (gelirani)... Montirane su 4x nove zimske gume Zapikana je vrlo mala rupica na loncu auspuha Promjenjeno ulje i filteri goriva i ulja te zraka Zamijenjen je i ovaj originalni volan četverokraki s novim istim iz Golfa 2 (Domi hvala ti do neba volan je glanc novi!!!), a stari ide na tapeciranje u kožu kod prijatelja tapetara u Podcrkavlje. Inače dečko mi je radio i Jaguara v6 4.0l Souvereign iz 91' godine unutarnji dio krova i kožne dijelove i svaka preporuka! (Tapetarija Brezić, Podcrkavlje, Slavonski Brod). Jedan poklopac amortizera imam a drugi potražujem ako neka dobra duša ima a ne treba mu Edited January 9, 2010 by uKLEti Share this post Link to post Share on other sites
uKLEti 0 Posted January 9, 2010 (edited) Pošto su na jednom plastičnom poklopcu pukle četiri metalne kopče koje drže isti na kotaču nabavljen je novi, opran i zamijenjen... Nakon čišćenja, bojanja temeljnom pa bijelom bojom (boja očitana u gepeku :-) vraćeni su svi plastični poklopci i naravno tablica (fen je ubrzao stvar ajmeee). Iz vlastitog iskustva miniwash i platična imitacija alu okvira ne idu zajedno pa ih više nikada ne mislim kupiti i staviti na auto! Zbog kvara zadnjeg brisača stavljen je novi i sada radi ajme... Edited January 9, 2010 by uKLEti Share this post Link to post Share on other sites
uKLEti 0 Posted January 9, 2010 Snježne radosti sa zimskim gumama! I po danu... Share this post Link to post Share on other sites