0
Guest pokemon

Navigacija za Golf V

Recommended Posts

Guest pokemon

Malo sam se zainteresirao za naknadnu ugradnju dvd navigacije u moga Golfijanera, pa me tako internet nanio na svima poznati Ebay gdje sam vidio da se dotični uređaj mo??e nabaviti za jeftine pare tj. oko 500 eura, a ako ide?? na licitaciju, mo??e se proći i jeftinije. Dakle, paralelno s tim pitao sam u ovla??tenoj VW kući za naknadnu ugradnju te su mi odgovorili da uređaj ko??ta 9500kn i jo?? neki dijelovi (neznam koji točno) par tisućica i ruke sve ukupno oko 14000kn. Kad sam ja rekao da mogu izvana nabaviti za 3 puta manju cijenu, onda su mi rekli da to nije dobro, da mo??e riknuti nekakav procesor u autu, ali da oni mogu ugraditi i drugi procesor pa to na kraju izlazi cifra od oko 20000kn. Sad ja vas pitam jel to obično prodavanje magle od strane VW trgovca i navlačenje ili je to stvarno tako komplicirano za ugradit na principu sam svoj majstor? koliko sam vidio, ta navigacija je jedna kutijetina ista kao i onaj postojeći radio, samo ju u??teka?? na one postojeće konektore, spoji?? GPS antenu i zgura?? sve komplet unutra,ne? Kakve sad veze imaju nekakvi procesori i slične gluposti s navigacijom?

Guest pokemon

Pa mudraci su sigurno mislili na nekakav procesor u kompjuteru auta? I meni je to notorna gluparija jer kakve veze ima kompjuter auta sa nekakvim "dodatkom"? Pa ne ide GPS signal u kompjuter nego u tu vra??ju navigaciju,ne? Htjeli su valda ispast pametni, neznam...

Inače ti oni ne vole da se bilo ??ta ugrađuje u auto, jer ako dođe do nekih smetnji u radu elektronike, to odmah pripisuju nestručnoj ugradnji ili nekompatibilnosti uređaja ili opreme.

Mislim da je vrlo solidan izbor Garmin uređaja, a ne zahtijeva fiksnu ugradnju, a ni cijena sa hrvatskim software-om mi se ned čini pretjeranom.

Guest pokemon

Ha, izgleda da ću ipak uzeti Garmin Nuvi 660. Ima odmah u sebi i bluetooth handsfree, mp3 player i jo?? koje??ta za 4400kn. Jo?? sam se malo interesirao za ovu original navigaciju i dobio sam informaciju da je to stvarno dječja igra za ugradit, ustvari Plug&play stvar, prikopčaju se se oni konektori iza koji već u autu postoje, gps antena koja se sakrije u tu rupu i gotovo. Ali ??to i da uzmem to preko e-baya, pa kad dođe i opale mi carinu i pdv da se zaserem.Bolje mir i u??ivat u "blagodatima" banana dr??ave

Eto, vidi??, a dodatni ti je plus, da svaki tren mo??e?? navigaciju postaviti u drugi auto, i vratiti natrag kad po??eli??.

20.000 kn pa ??ta oni umi??ljaju? mo?? kupit jebote kakvu oće?? i to skoro dvi.alpine, kenwood, jvc..............biraj kakvu oće??.

koji cigani......

Guest MRX

Na tih 20000 nadoda?? jo?? 10-tak i ima?? solidnu golf tricu........... :bravo:bravo

Guest vw petica
20.000 kn pa ??ta oni umi??ljaju? mo?? kupit jebote kakvu oće?? i to skoro dvi.alpine, kenwood, jvc..............biraj kakvu oće??.

koji cigani......

Hebote,kod Zubaka mali rezervni kotač za peticu ko??ta oko 1900 kn!!!

Hebote,kod Zubaka mali rezervni kotač za peticu ko??ta oko 1900 kn!!!

taj kotač ja zovem pederska guma.

Guest vw petica
taj kotač ja zovem pederska guma.

Bila pederska ili ne,ona ko??ta 1900 kn,pa mi mo??emo pričati koliko hoćemo.Hebote kupi?? alu felgu i gumu 15" za te novce!!!

0