9 9
Guest hobbit051

RNS 510

Recommended Posts

ako nije nikad koristen moguce da ima prasine na kontaktima i zato nece ,treba malo propuhat utor

Ako imaš mikro karticu od mobitela i mikro SD adapter možeš i na taj način isprobati. Imam ih nekoliko od 2GB koji su ostali od raznih mobitela a za test je sasvim OK da vidiš da li je problem u kartici ili nečemu drugome.

Probao sa adapterom par kartica razlicitog proizvodjaca, razlicite memorije, probao mijenjati format ali uvijek izbacu SD card error

Mozes jos pokusati ocistiti kontakte sto je Dario predlozio ali sumnjam da je do njih. Jedino da odneses nekome tko moze isprobati RNS i vidjeti u cemu je problem.

Ako je sofver u pitanju mozda bi pomagao reset RNS-a, ili ga ponovno flashat na isti ili noviji soft. Ako ni to ne pomaze onda je u hardveru problem a onda je problem malo veci. Vjerujem da je uzalud pitati vlasnika da li je SD ulaz radio i citao mp3. U kojim formatima si isprobavao mp3, WMA ili...

Koja je razlika izmedju novijeg i starijeg software-a? I koja je procedura, stavljao sam mp3 pjesme, ali probelm sto je nece nikako ucitat izbacuje error

Meni je izbacivalo error, zamjenio sam flat kabel i stavio novi utor za sd i sad je ok

Tko ti je to radio i koliko novaca?

Zanima me na koji nacin moram sprziti dvd da mi ga ocita, na dvd bi sprzio nesto pjesama (mp3) i nesto videa

aha.. Sad me zanima jos nesto, kako sprziti cd ili dvd a da rade mp3 pjesme, audio cd koji imam radi odlicno, probao sprziti normalno cd preko nero express i samo nabacao pjesme, sprzio i ne radi, izbacuje error

upravo otkrio, rns mi ne podrzava sd HC kartice, probao sam nekom starom karticom od 128mb i radi! Sad me zanima gdje kupiti takvu karticu a da nije HC ali vece memorije?

Treba dakle prvo vidjeti koja je to verzija RNS-a i onda napraviti upgrade firmware-a na zadnju verziju koja postoji, mozda se dobije i mogucnost citanja sdhc-a

Prvo neka utvrdi koji HW ima a onda dalje.

VW Radio RNS 510 Firmware Update 5274

5274 za te stare RNSe nije bas dobro

treba ga stavit na neki 3780 ili slicno

To je samo primjer kako se radi jer ih malo ima sa dobrom video snimkom i prikazom što treba.

5274 za te stare RNSe nije bas dobro

treba ga stavit na neki 3780 ili slicno

postoji 4020sw za a b sa power drain fixom

Pozdrav! Kupio sam golfa 5 1.9 2004 godina full oprema (cak originalno webasto od vw-a) i veliki MFD.. Ima mikrofon kod sijalica na nebu... RNS 510 u golfu je B verzije (H03) procitao sam da je to srednji C jaci. Eh sad me interesuje jel smijem uraditi update software-a na njemu je stari i ja mislim prvi software 0900! Citao sam da treba neki gateway zamjeniti jer izvuce bateriju u sekundi... Ako neko mooze dat savjet kako to da uradim a da ne sjebem auto odnosno rns! LP

I da zaboravio sam komande na volanu radi pojacavanje zvuka ali prebacivanje pjesama nece nikako ako neko moze reci sta to moze biti?!

9 9