9 9
Guest hobbit051

RNS 510

Recommended Posts

Previsoka je svaka ona koja se ne vidi golim okom, djabe tebi 1080p na ekranu od 7" ;)

Primijeti se golim okom,nije tolika ostrina QHD i FHD na 5.5",a kamoli 7", Edited by vw_dokii

Previsoka je svaka ona koja se ne vidi golim okom, djabe tebi 1080p na ekranu od 7" ;)

Samo sto ja na svom mobitelu jasno golim okom vidim razliku izmedju sd, hd, fullhd i 4k a to su mobiteli od 5" kako se ne bi onda skuzilo na 7 " ili 8"? Realno gledajuci da imas 7" ekran sa 800x480 i sa 1920x108 garantiram da bi i coravac skuzio koliko je Full HD ekran bolji.

Ja ne gledam kada vozim. :)

Edited by <TDI>

Ima li netko model es7900v? Kakvi su oni obzirom da su 150$?

mk5GT

Ja imam es7900v i prezadovoljan sam, sve radi perfektno zasad

Ja imam es7900v i prezadovoljan sam, sve radi perfektno zasad

Imas li mozda kameru,jel prikljucak ko na rcd-u i rns-u oem?

Nemam jos kameru, a prikljucak ti je obicni kao na kinezima, a usb prikljucak ti je kao oem

Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk

Nemam jos kameru, a prikljucak ti je obicni kao na kinezima, a usb prikljucak ti je kao oem

Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk

Aha. Hvala ti,imas pm :)

Napravio sam update firmware-a i karti (V 12), i htio bi da glasovna navigacija bude na hrvatskom jeziku, sad je engleski. Da li se to može promijeniti na RNS 510?

Imam problem pa neznam dalje.

Dobio sam navi dvd east europ I krenuo sam ga instalirati na hdd. Problem

Je nastao to su stare karte sad izbrisane a ove se ne daju instalirati jer nakon nekog vremena prebacivanja nove karte je izbacio uređaj dvd i stalno govori da ubacim dvd koji mi neće ocitati. Radi se o rsn510 passat b7 2011.

Ili bi mi netko na području Slavonije mogao staviti eventualno novi firmware i nove karte instalirati

Pozzz!

Kupio Golfa 6 i u njemu tvornički ugrađen RNS 510.

Lik prije mene koristio je samo radio i vidim da na navigaciji ima karte od West Europe.

Naime, skinu sam sve frimware od 10xx do 6xxx, snimio na CD na najnižoj brzini i radio očita CD,ja restartam (znači:SETUP+MIC+EJECT) i pojave mi se ona crvena slova oko glavnog ekrana, ugasi se i pali radio međutim ništa se ne nadograđuje, samo se pali i gasi i vrača na radio, pa kad ponovo učita CD ponovo se restarta i tako neko vrijeme, te na kraju izbaci CD ali nadogradnja ništa.

Gdje ste vi sknuli frimware by josi to mi se čini da funkcionira?

Da li imate ideju šta više da uradim?

Puno hvala!

Pozzz!

Kupio Golfa 6 i u njemu tvornički ugrađen RNS 510.

Lik prije mene koristio je samo radio i vidim da na navigaciji ima karte od West Europe.

Naime, skinu sam sve frimware od 10xx do 6xxx, snimio na CD na najnižoj brzini i radio očita CD,ja restartam (znači:SETUP+MIC+EJECT) i pojave mi se ona crvena slova oko glavnog ekrana, ugasi se i pali radio međutim nita se ne nadograđuje, samo se pali i gasi i vrača na radio, pa kad ponovo učita CD ponovo se restarta i tako neko vrijeme, te na kraju izbaci CD ali nadogradnja nita.

Gdje ste vi sknuli frimware by josi to mi se čini da funkcionira?

Da li imate ideju ta vie da uradim?

Puno hvala!

Zasto bi mjenjao firmware?

Sa firmwareom novijim dobijes na brzini malo, podrzava vece sd kartice, cesto je firmware i modan pa ima video in motion i jos neke druge sitnice. Naravno ako sve radi nema potrebe za time.

Sent from my SM-T819 using Tapatalk

Imao sam C verziju sa novijim fw trebalo mu 10 min da pocne radit kako treba. Sad imam A sa prvim fw-om i sve radi za par sekundi

A verzija i ja imao,,,radila jako fino.

nabavim original P ver i ona nijansu sporija

Čitao sam da za novije verzije rns 510 ne treba mijenjati gateway nego se može u samom uređaju namjestiti da ne vuče bateriju.

Zna li tko kako se namjesti.

Čitao sam da za novije verzije rns 510 ne treba mijenjati gateway nego se može u samom uređaju namjestiti da ne vuče bateriju.

Zna li tko kako se namjesti.

Ne znam,nisam čuo da možeš u samome uređaju,možeš preko vcds-a ovo napraviti ili foru sa osiguračima samo mana kod svakog paljenja kod moraš upisivati i dok proskenira foldere,potraje 20-30s,govorim za rcd 510.

f63d66d8a315c3776a9846669ace355b.jpg

Sent from my C103 using Tapatalk

Prijatelj mi je uzeo preko njukala

rns 510

oznaka 1T0 035 680 BX

HW H11

SW 1320

06/16

Kakva je to verzija?

Mislio sam da su B verzije zastarjele i da su prestale sa proizvodnjom prije 10 godina.

A sad vidim da ima B verzija sa LCD i ssd diskom te da se jo proizvodu.

Može li mi netko malo pojasniti.

to je samo datum kad je popravljen,. po hw bi rekao 2009 godina

to je b verzija a X znaci da je popravljana preko ovlastenog servisa.

Tako nesto ne postoji. lcd se prestala proizvoditi tamo negdje 2009 te.

znaci 2009 je godina, popravak 2016 godina

imao sam par komada takvih.

Edited by MarioIV

9 9