FuTz 0 Posted January 10, 2010 Pozz, imam jedan problem s jednim relejem.. dakle, svako malo okine neki relej kao kad brisače uključim da svako malo obriše, tako se isto čuje jedan relej, a brisači isključeni, dakle nije taj relej mislio sam pitat ovdje, da vidim, možda nekom pada nešto na pamet... prije nego što idem osluškivat kutiju s osiguračima i relejima i tražit koji bi to mogao otprilike bit .. Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted January 10, 2010 Rekao si i sve i ništa, daj probaj bit malo određeniji. Klika ti neki relej, a nije od brisača? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted January 10, 2010 vjetojatno od zadnjeg brisaca ako nemas brisac to se i kod mene upali kad palim prednje brisace a zadnjeg nemam onda tej relej klika Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted January 10, 2010 vjetojatno od zadnjeg brisaca ako nemas brisac to se i kod mene upali kad palim prednje brisace a zadnjeg nemam onda tej relej klika vjerovatno je taj, jer meni se jedino taj relej od zadnjeg brisaca bas dosta cuje. Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted January 11, 2010 i kod mene neki relej dosta često klikče neovisno o paljenju prednjih brisača Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 11, 2010 Jel klikce uvijek ili ponekad,jel se cuje s promjenom okretaja motora,jel prestaje nakon nekog vremena,npr kako se auto zagrijava? Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted January 12, 2010 (edited) Jel klikce uvijek ili ponekad,jel se cuje s promjenom okretaja motora,jel prestaje nakon nekog vremena,npr kako se auto zagrijava? da,tak nekak kak si opisao Edited January 12, 2010 by wildD Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 12, 2010 da,tak nekak kak si opisao E 'jebga' stari,nisam opisao nego pitao al ajd. Ako vam klika relej a da ne dirate brisace u voznji samo dok je motor hladan tj dok ne postigne neku temperaturu i skljoca taman na 2500 rpm to je na Tdi-u sasvim normalno-relej grijaca koji na tom motoru ostaju radit i nakon paljenja,tzv ''Afterglow'' koji Ecu automatski gasi kad okretaji odu preko te cifre i pali kad opet padnu. Ako niste mislili na to, opet 'jebga',opisite malo detaljnije da se neigramo detekcije Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted January 13, 2010 Hm, e to sad nisam siguran, jesam palio brisače ili ne prije toga.. samo znam da na TDIju, u biti, on i je kod mene, znam da klika onaj vani skroz desno kod desnog prednjeg blatobrana čim se upali, dosta klika.. a sad za ovo jel klikao prije nego sam dirao prednje brisače, to moram vidjet, nisam siguran, dobro pa ste me napomenuli.. baš ću vidjet pa ću javit Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 13, 2010 Naprijed kod blatobrana ti kuca N75,elektroventil turbine i to takodje treba tako,kad prestane klikat onda je problem Share this post Link to post Share on other sites
FuTz 0 Posted January 13, 2010 Dobro, to klika uz taj relej na ploči releja i osigurača kod volana, jel a sad zašto klika taj relej, ne znam.. moguće da je zbog tog što si naveo prije, dakle, relej grijača kod TDI motora.. a moguće da je baš taj relej zadnjeg brisača.. probat ću točno ustanovit, ali znači da ne diram prednji brisač, da vidim hoće li onda okidati.. te naravno kasnije uz prednji brisač, pa da vidim kakvo će stanje onda biti jedino što, ja nemam brisača zadnjeg, kao ni znaka.. poznati "bad look zadnje haube".. tako da mi taj relej ni ne treba, ak se može skinut, skinuo bih ga, jer tu ručicu, tj. dio ručice za zadnji brisač uopće ne koristim, a gepek otvaram posebno na tipku koju sam ugradio, kao i "trojka" s foruma.. Share this post Link to post Share on other sites