grga.patriot 0 Posted January 11, 2010 znaci ide i vuce normalni al kad stavim u 5 dode do 120 i dalje kao da nema gasa pa onda stavim u 4 nekad mozda prede 120 i 5 i opet ko da nema gasa pa me zanima dali je netko imao takvih problema i sta bi moglo biti?? ja mislim da je do nekog senzora al kojeg?? a i probao sam otpojit onaj sensor protoka zraka odmah iza zracnog filtera a onda nikako da auto dode do 120 jedva se vukao HELP!! Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted January 11, 2010 VAG-COM is your bitch Spojih pa ti rekne ako imaš kod koga Share this post Link to post Share on other sites
zizz 0 Posted January 11, 2010 obicno ovo znaci da je maf otisao... Share this post Link to post Share on other sites
TheCar 0 Posted January 11, 2010 dok sam imao TDIa nekad mi je jedva 130 km/h navukao a nekad išao ko sam vrag , promjenio taj MAF i sve Share this post Link to post Share on other sites
grga.patriot 0 Posted January 11, 2010 dok sam imao TDIa nekad mi je jedva 130 km/h navukao a nekad išao ko sam vrag , promjenio taj MAF i sve MAF jel to ono poslje zracnog filtera??? Share this post Link to post Share on other sites
TheCar 0 Posted January 11, 2010 tako je odmah poslije filtera Share this post Link to post Share on other sites
grga.patriot 0 Posted January 11, 2010 tako je odmah poslije filtera sva sreca sta nije bosch pa dode 1200 kn nov!!! Share this post Link to post Share on other sites
TheCar 0 Posted January 11, 2010 neznam za novi ja sam imao sreču pa je kolega dovezao prije jednog golfa bez papira tako da sam samo premetnuo i gas dalje Share this post Link to post Share on other sites
Guest mataKT Posted January 11, 2010 regulator ocisti Share this post Link to post Share on other sites
grga.patriot 0 Posted January 11, 2010 regulator ocisti koji gdje malo objasni??? Share this post Link to post Share on other sites
VEDRAN_vw_bj 1 Posted January 11, 2010 Mene zanima jel taj MAF rikava malo po malo, odnosno samo da povremeno pomalo zašteka ili samo najednom rikne skroz do kraja i opće ne radi? Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted January 11, 2010 Mene zanima jel taj MAF rikava malo po malo, odnosno samo da povremeno pomalo zašteka ili samo najednom rikne skroz do kraja i opće ne radi? prvo pocne pomalo zezat onda crkne skroz bar je meni tako Share this post Link to post Share on other sites
Guest mataKT Posted January 11, 2010 taj regulator ti je dole ljevo kod haube plasticno ti je ko neka kutija Share this post Link to post Share on other sites
Guest kimi1.8t Posted January 11, 2010 taj regulator ti je dole ljevo kod haube plasticno ti je ko neka kutija O cemu ti to? Kakav regulator? Regulator cega? Share this post Link to post Share on other sites
grga.patriot 0 Posted January 11, 2010 O cemu ti to? Kakav regulator? Regulator cega? ni meni bas nije jasno to bi jedino mogao biti taj maf sensor!! Share this post Link to post Share on other sites
grga.patriot 0 Posted January 11, 2010 (edited) jel ima ko u blizini vz-a da ima vag-com pa da mi provjeri to?? Edited January 11, 2010 by grga.patriot Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted January 11, 2010 Regulator?? možda je mislio na onaj drek(nemrem se sjetit kak se zove) kaj otvara turbo kod prevelikog pritiska.. @mataKT: nemoj se pogrešno izražavat..lijevo nije lijevo nego je to desno jer je na desnoj strani auta,gledajuć u smjeru vožnje jer se tako i gleda uvijek..naravno ak mislimo na isti "regulator".. Share this post Link to post Share on other sites
zizz 0 Posted January 11, 2010 ako je maf, a vjerojatno je... onda ti to nece pokazati na vag comu.. tako da se ne iznenadis... eventualno ako je n75 ventil, koji je tamo kod filtera goriva i iznad kutije zraka, onda ce se on pokazati u greskama.... Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted January 12, 2010 Al VAG - Com pokazuje vrjednost koju daj e MAF na leru pa ako nije u gabaritima znaš da nevalja! Share this post Link to post Share on other sites
grga.patriot 0 Posted January 17, 2010 Al VAG - Com pokazuje vrjednost koju daj e MAF na leru pa ako nije u gabaritima znaš da nevalja! nije maf kimi je danas to provjerio i nije maf nego nesto dr a sta neznam Share this post Link to post Share on other sites
kljajic 0 Posted January 19, 2010 evo ja cu ti reci sta je meni bilo zamjenio senzora i senzora i na kraju zapekla krilca od turbine i sad ide ko lud Share this post Link to post Share on other sites
grga.patriot 0 Posted January 19, 2010 evo ja cu ti reci sta je meni bilo zamjenio senzora i senzora i na kraju zapekla krilca od turbine i sad ide ko lud nije do turbine mjerili smo i puse 1,1 tak da ne vjerujem da je do nje pa i moj vuce do 120 normalno al vise od toga nejde!! Share this post Link to post Share on other sites
joke 0 Posted January 19, 2010 Pa možde puni previše pa mu ode u safe mode..... Share this post Link to post Share on other sites
grga.patriot 0 Posted January 19, 2010 Pa možde puni previše pa mu ode u safe mode..... pa i to je moguce jer bi trebao 0.9 a zasto previse puni i kak se to da ako se da rjesit?? Share this post Link to post Share on other sites
Guest kimi1.8t Posted January 19, 2010 Pokusaj provjeriti tanko crijevo sto ide sa usisne grane do aktuatora (WG) na turbini da nije negdje puklo, jer onda dio tlaka ide u atmosferu pa ga nema dovoljno da otvori Wastegate, i samim time smanji tlak punjenja. Share this post Link to post Share on other sites