1 1
grga.patriot

nejde vise od 120 kmh

Recommended Posts

znaci ide i vuce normalni al kad stavim u 5 dode do 120 i dalje kao da nema gasa pa onda stavim u 4 nekad mozda prede 120 i 5 i opet ko da nema gasa pa me zanima dali je netko imao takvih problema i sta bi moglo biti?? ja mislim da je do nekog senzora al kojeg?? a i probao sam otpojit onaj sensor protoka zraka odmah iza zracnog filtera a onda nikako da auto dode do 120 jedva se vukao HELP!!

VAG-COM is your bitch

Spojih pa ti rekne ako imaš kod koga

dok sam imao TDIa nekad mi je jedva 130 km/h navukao a nekad išao ko sam vrag , promjenio taj MAF i sve :palacg

dok sam imao TDIa nekad mi je jedva 130 km/h navukao a nekad išao ko sam vrag , promjenio taj MAF i sve :palacg

MAF jel to ono poslje zracnog filtera???

neznam za novi ja sam imao sreču pa je kolega dovezao prije jednog golfa bez papira tako da sam samo premetnuo i gas dalje

Mene zanima jel taj MAF rikava malo po malo, odnosno samo da povremeno pomalo zašteka ili samo najednom rikne skroz do kraja i opće ne radi?

Mene zanima jel taj MAF rikava malo po malo, odnosno samo da povremeno pomalo zašteka ili samo najednom rikne skroz do kraja i opće ne radi?

prvo pocne pomalo zezat onda crkne skroz bar je meni tako

Guest mataKT

taj regulator ti je dole ljevo kod haube plasticno ti je ko neka kutija

Guest kimi1.8t
taj regulator ti je dole ljevo kod haube plasticno ti je ko neka kutija

O cemu ti to?

Kakav regulator?

Regulator cega?

O cemu ti to?

Kakav regulator?

Regulator cega?

ni meni bas nije jasno to bi jedino mogao biti taj maf sensor!!

jel ima ko u blizini vz-a da ima vag-com pa da mi provjeri to??

Edited by grga.patriot

Regulator?? možda je mislio na onaj drek(nemrem se sjetit kak se zove) kaj otvara turbo kod prevelikog pritiska..

@mataKT: nemoj se pogrešno izražavat..lijevo nije lijevo nego je to desno jer je na desnoj strani auta,gledajuć u smjeru vožnje jer se tako i gleda uvijek..naravno ak mislimo na isti "regulator"..

ako je maf, a vjerojatno je... onda ti to nece pokazati na vag comu.. tako da se ne iznenadis... eventualno ako je n75 ventil, koji je tamo kod filtera goriva i iznad kutije zraka, onda ce se on pokazati u greskama....

Al VAG - Com pokazuje vrjednost koju daj e MAF na leru pa ako nije u gabaritima znaš da nevalja!

Al VAG - Com pokazuje vrjednost koju daj e MAF na leru pa ako nije u gabaritima znaš da nevalja!

nije maf kimi je danas to provjerio i nije maf nego nesto dr a sta neznam

evo ja cu ti reci sta je meni bilo zamjenio senzora i senzora i na kraju zapekla krilca od turbine

i sad ide ko lud

evo ja cu ti reci sta je meni bilo zamjenio senzora i senzora i na kraju zapekla krilca od turbine

i sad ide ko lud

nije do turbine mjerili smo i puse 1,1 tak da ne vjerujem da je do nje pa i moj vuce do 120 normalno al vise od toga nejde!!

Pa možde puni previše pa mu ode u safe mode..... :huh:

Pa možde puni previše pa mu ode u safe mode..... :huh:

pa i to je moguce jer bi trebao 0.9 a zasto previse puni i kak se to da ako se da rjesit??

Guest kimi1.8t

Pokusaj provjeriti tanko crijevo sto ide sa usisne grane do aktuatora (WG) na turbini da nije negdje puklo, jer onda dio tlaka ide u atmosferu pa ga nema dovoljno da otvori Wastegate, i samim time smanji tlak punjenja.

1 1