Pecko 0 Posted February 18, 2010 (edited) znam da je neki tip imal jednom problema jer je neko stavil v dizelaša od benzinca getribu i isto tak auto nije išel iznad 120...iako je ovo tdi a u toj priči se radilo o dvojki 1.6 dizel Edited February 18, 2010 by dario_II Share this post Link to post Share on other sites
matija_cip 0 Posted February 22, 2010 pozdrav.. pitanje, zasto ste odma izbacili da nije bosch pumpa ? mom starom na audiju 80, 1.9 TDI masina, masina nije mogla na vece okretaje, a kad je gurnes na malo vece okretaje (niža brzina saltanje) onda se pocme tresti... i promjenili smo ju i auto sad doslovno leti.. a prije toga tocno stane na 120... Share this post Link to post Share on other sites
grga.patriot 0 Posted March 6, 2010 pozdrav.. pitanje, zasto ste odma izbacili da nije bosch pumpa ? mom starom na audiju 80, 1.9 TDI masina, masina nije mogla na vece okretaje, a kad je gurnes na malo vece okretaje (niža brzina saltanje) onda se pocme tresti... i promjenili smo ju i auto sad doslovno leti.. a prije toga tocno stane na 120... evo nesto rjeseno zablombirao sam onaj dio da se ispusni plinovi nemogu vracat u usisnu i stvio novo vakum crijevo koje ide od kompa do usisne i mogu reci da je puno bolje jer sad auto ide i prek 4000 ok\min i preko 120 ali kao da mi se sad zastavlja na 140 ali nisam jos to tocno isprobao jer nisam imao bas di al u svakom slucaju neki napredak!! Share this post Link to post Share on other sites
grga.patriot 0 Posted March 6, 2010 evo nesto rjeseno zablombirao sam onaj dio da se ispusni plinovi nemogu vracat u usisnu i stvio novo vakum crijevo koje ide od kompa do usisne i mogu reci da je puno bolje jer sad auto ide i prek 4000 ok\min i preko 120 ali kao da mi se sad zastavlja na 140 ali nisam jos to tocno isprobao jer nisam imao bas di al u svakom slucaju neki napredak!! evo to je to znaci vakum crijevo od kompa do usisne i zablombirao isusne plinove da se ne vracaju u granu i auto leti!!! Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted March 6, 2010 evo to je to znaci vakum crijevo od kompa do usisne i zablombirao isusne plinove da se ne vracaju u granu i auto leti!!! Malo OT: dal se to meni samo čini ili je ovo već 55. tema s istim problemom i istim/sličnim kvarom???? Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 7, 2010 Malo OT: dal se to meni samo čini ili je ovo već 55. tema s istim problemom i istim/sličnim kvarom???? To ti se samo čini Share this post Link to post Share on other sites
vr32 0 Posted March 10, 2010 Ja se borio sa istim problem na 1Z nekoliko mjeseci i moja preporuka je ako VAG-COM pokazuje preveliki tlak prednabijanja skidaj turbo i mjenjaj wastegate; pa sad kad je već turbo dole a auto ima 200 i više tisuća km posjetiti specijaliste i reparirati turbo (lageri, balans itd....) I kraj priče o ovom problemu, jer turbo bi trebalo reparirati tj, VW rječnikom servisirati na ovakav način svakih 150000 km; a ne čekati kad TDI više nije TDI nego SDI. Share this post Link to post Share on other sites
zgboys 0 Posted March 31, 2010 zamijenio sam sve te ventile kaj pisu zatvorio egr i promijenio protočnik zraka i dalje isto gasi se turbina kada pređem u 4 3000 okretaja ili u 5 na 120 km/h Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted March 31, 2010 zamijenio sam sve te ventile kaj pisu zatvorio egr i promijenio protočnik zraka i dalje isto gasi se turbina kada pređem u 4 3000 okretaja ili u 5 na 120 km/h Posudi od nekog električnu diznu i zamijeni za probu... Share this post Link to post Share on other sites
tony_klc 0 Posted April 19, 2010 I meni se ovo dešavalo na tdi-u ali je razlog bio u prekidaču koji se nalazi na papučici kvačila! zamijenio to i auto ide normalno! Share this post Link to post Share on other sites
vr-turbo 0 Posted April 19, 2010 (edited) I meni se ovo dešavalo na tdi-u ali je razlog bio u prekidaču koji se nalazi na papučici kvačila! zamijenio to i auto ide normalno! Kvačila ili kočnice??? Jer je mene isto hebao taj prekidač od kvačila ali mi samo tempomat nije zbog tog radio, auto je išao normalno.. Edited April 19, 2010 by vr-turbo Share this post Link to post Share on other sites
Goldy 0 Posted June 29, 2010 Kvačila ili kočnice??? Jer je mene isto hebao taj prekidač od kvačila ali mi samo tempomat nije zbog tog radio, auto je išao normalno.. evo ovak vidim da se priča o temi koja i mene zeza malo.. ja imam golf 3 1.9 gt tdi 90ks i auto ide 160km/h i više neće a trebal bi barem 180 kaj ne? pa me sada zanima kaj bi to moglo bit.. vidio sam da pričate o tom nekom MAF neznam što je to. jedino ako je to ona kutijica do filtera zraka.. onaj regulator protoka zraka:? Share this post Link to post Share on other sites
matija_cip 0 Posted July 11, 2010 evo sta je kod mene na audi 80 1.9 tdi bilo... auto nije mogao u velike okretaje, kao da nije imao snage, kad sam ga na silu natjerao u visoke,znaci u nižu, masina se samo tresla i smanjivala okretaje, tocno u 5. brzini nije mogao vise od 120, i tako u 4. brzini ako 125.. napravili reparaciju boshc pumpe i sad u 3. brzini ide 120, jos max nisam probao al vozio ga u 4. brzini 160 i u 5. brzini nekih 170, dalje mi nestalo ravnine.. Share this post Link to post Share on other sites
sink.as 2 Posted July 12, 2010 sorry na upadu, imali koji kolega iz splita ili okolice da ima vag-com, da mi malo pogleda auto, placam naravno u pivi hehe moze na privat Share this post Link to post Share on other sites