matija_cip 0 Posted January 11, 2010 pa mogao bi to reci da je kvar, nije mehanika i to, ali jucer mi se desni zadnji tocak dokopao zadnjeg dijela blatobrana, pogodite sta, pukao je nosac mosta, tj. nije pukao nego je pukao auto, bilo je previse trulo i to se odvalilo.. taj dio gdje dolazi drzac mosta je pravo trul i zanima me el ima neka caka il nest kak bi to mogao napravit kak treba... ja cu to nekak napravit al ak netko ima dobru ideju kako napravit rado cu poslusati... pozdravw svima i hvala... Share this post Link to post Share on other sites
ramljak 0 Posted January 12, 2010 pilaj sa drugog,i vari,il nadji dobrog iste boje,i pripitomi ga... Share this post Link to post Share on other sites
Spidey 0 Posted January 12, 2010 pa mogao bi to reci da je kvar, nije mehanika i to, ali jucer mi se desni zadnji tocak dokopao zadnjeg dijela blatobrana, pogodite sta, pukao je nosac mosta, tj. nije pukao nego je pukao auto, bilo je previse trulo i to se odvalilo.. taj dio gdje dolazi drzac mosta je pravo trul i zanima me el ima neka caka il nest kak bi to mogao napravit kak treba... ja cu to nekak napravit al ak netko ima dobru ideju kako napravit rado cu poslusati... pozdravw svima i hvala... Kao prvo, dobro si i prosao.. Sva sreca da se nisi u danom trenutku napeljo i onda ti se je u potpunosti odvojio od sasije.. E bilo bi feste na cesti.. Uglavnom, slican problem i mene ceka, samo za sada jos nije toliko strasno.. Ha, mislim da je jednostavno, sve ovisi o situaciji, ali po meni najbolje otici do limara.. Ja sam razgovarao s jednim i kaze lik da ima tih nosaca zamjenskih za kupiti, pa se skine stari, sredi se limarija na koju dolazi nosac i lijepo zavari novi.. Ako smo se dobro razumijeli Baci koju sliku.. Share this post Link to post Share on other sites
matija_cip 0 Posted January 12, 2010 evo danas sam malo radio na tom vragu, malo je gadno jer izgleda da je vlasnik vec meljao po tome, tak da je to sad sve trulo gadno, da nemam za cega zavariti drugo, pa sam cijeli dan skidao komad po komad dok nisam dosao do Lima... povario sam to kolko sam mogao i vratio sam most, pa se sad nadam da ce to drzati... ako ne onda ce biti trazenje donatora... Share this post Link to post Share on other sites