dzinn16v 19 Posted December 3, 2011 Pročitaj ovaj topic pa če ti bit jasnije http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=41668 Hvala hvala poklon je extra Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 3, 2011 meni roka te erore svakodnevno. a o auto log in-u da ne pricam jer to nije sredjeno vec zadnje 2 godine. Mislim upisujem ja password uredno svaki put ali ono.. a to tako mora biti .. ovisi od browsera, otkad sam na chromu otprilike pola pola bude.. od 10 puta 5 puta me zapamti.. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted December 3, 2011 a to tako mora biti .. ovisi od browsera, otkad sam na chromu otprilike pola pola bude.. od 10 puta 5 puta me zapamti.. Mene uvijek,sviđam mu se očigledno Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted December 3, 2011 kak neces kad si prekrašan Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted December 4, 2011 (edited) ja otkad sam presao sa XPa na Win7 ne pamti me vise,a isti browser... bitno da me fejs pamti Edited December 4, 2011 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted January 6, 2012 pohebo mi se forum skroz,idem odg. nesto i moram povuc skroooz prema desno da nadjem prozorcic u kojem se pise... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 7, 2012 I meni,ne mogu odgovarat na pm-ove A za pisat u topicima muka živa Ko da je netko razvuka stranicu 150 metara u širinu Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted January 7, 2012 (edited) Od prekjučer počelo, lud sam. Stalno mi baca ovo; no pic Najvjerojatnije je do browsera (Mozilla Firefox), ali već sam sve živo i mrtvo isprobao. Problem je valjda u ovome označenome u crvenom pravokutniku. Ako tko ima kakvu ideju, ili neku opciju koju još nisam probao, nek napiše. Hvala Edited January 8, 2012 by rajkec Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted January 7, 2012 (edited) I meni,ne mogu odgovarat na pm-ove A za pisat u topicima muka živa Ko da je netko razvuka stranicu 150 metara u širinu da,to i meni... weyouyou napravio kaos Edited January 7, 2012 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 7, 2012 da,to i meni... weyouyou napravio kaos Ljudi mi šalju pm-ove a ja ne mogu odgovarat DuploVdvaYou sve poremetilo Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted January 7, 2012 da sad je u redu,sad je i normalan font Post Options-a i svega ispod Share this post Link to post Share on other sites
ZEUS 0 Posted March 18, 2012 Ok, sjebalo se nešto. Ili je to feature? U svakom topicu moram posebno klikat na reply kako bih ga vidio. Znači vidim samo prvi post i ispod njega listu reply na koju moram svaki puta kliknut ako hocu vidjeti tko je što napisao. Kako vratiti na staro? Koristim Google Chrome. Share this post Link to post Share on other sites
Penic91 0 Posted March 18, 2012 sad kad vec vidim ovaj topic pa da na pisem kaj mene malo smeta pa ovdje sat nejde tocno vec dvije godine,kaj se to neda poriktat? sve objave su zabiljezene u krivo vrijeme.... Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted March 18, 2012 (edited) @ZEUS: gore desno klikni na OPTIONS, pa DISPLAY MODES, pa switch to STANDARD MODE Edited March 18, 2012 by nizde Share this post Link to post Share on other sites
ZEUS 0 Posted March 18, 2012 : gore desno klikni na OPTIONS, pa DISPLAY MODES, pa switch to STANDARD MODE E to tražim. Zahvaljujem. Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted July 11, 2012 danas na ovo naletio , neznam jel prije bilo, ali ne vidim to kod drugih Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted July 11, 2012 danas na ovo naletio , neznam jel prije bilo, ali ne vidim to kod drugih nevažno, novo polje koje je dodano radi bolje kontrole pri registraciji novih korisnika i zaštite o bot-ova svi korisnici registrirani prije implementacije nemaju ništa u tom polju (osim ako ga ne editiraju) Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted July 11, 2012 meni npr svake prijestupne u novim postovima pokaze nesto iz projekata,sve ostalo radi i komentare baci pa po tome skuzim da je neko napravio update projekta automobila. znaci samo taj podforum. zna li netko o cemu se radi? Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted July 11, 2012 nevažno, novo polje koje je dodano radi bolje kontrole pri registraciji novih korisnika i zaštite o bot-ova svi korisnici registrirani prije implementacije nemaju ništa u tom polju (osim ako ga ne editiraju) Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted July 11, 2012 Dosta stvari ce biti rijeseno kad se Fog odluci na update. Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted July 14, 2012 sad kad vec vidim ovaj topic pa da na pisem kaj mene malo smeta pa ovdje sat nejde tocno vec dvije godine,kaj se to neda poriktat? sve objave su zabiljezene u krivo vrijeme.... Share this post Link to post Share on other sites