Peki 0 Posted July 14, 2012 Forumski sat se ravna po serveru, server ima problema sa satom, ako netko ima zelju 5-10 puta dnevno riktati sat, ovisno kako se server zbrika, slobodno. Nije do foruma i ne moze se srediti, bar ne dok ne dodje update na noviju verziju. Share this post Link to post Share on other sites
elvisvwvw 0 Posted July 25, 2012 a spam botovi ubijaju već mjesec dana kad god hoću doć na forum zlonamjerni software ..bla bla daj više riješite to Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted July 25, 2012 a spam botovi ubijaju već mjesec dana kad god hoću doć na forum zlonamjerni software ..bla bla daj više riješite to Uskladi avatar prema pravilima. Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted July 28, 2012 problem: da se prodava ološ i ne dozvoli se komentirati. baš klap-klap admini. ne treba mi odgovorit, ipak če bit samo nešto glupo izmotavanje u smislu, da bi onda bilo puno komentara i prcanja. e, zato su moderatori. Ne da se sunčaju. sas! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted July 28, 2012 problem: da se prodava ološ i ne dozvoli se komentirati. baš klap-klap admini. ne treba mi odgovorit, ipak če bit samo nešto glupo izmotavanje u smislu, da bi onda bilo puno komentara i prcanja. e, zato su moderatori. Ne da se sunčaju. sas! nema izmotavanja u pravu si treba dozvolit komentiranje u oglasima čak je i dozvoljeno ako malo bolje razmisliš kopiraš link oglasa u temu 'zanimljivi oglasi' i tamo daš svoj komentar-mišljenje-kritiku,popljucaš ili pohvališ oglas-predmet prodaje-oglašivača vrlo jednostavno Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted July 28, 2012 jelda? molim da svatko ovo procita...jer se vidi da se neki opet ne drze nekog reda.... dijelit ce se warn za OT ili bilo kakav komentar/pitanje u oglasima.imate PM funkciju pa to koristite... nemojte samo rec da niste znali. to je jedino uputstvo što sam ja našao. Pa ne ide samo za kritičke komentare...nego netko nešto traži, staviš mu u smislu: "e bre, ide i od tog i tog auta! nema na čemu!" pa se isto briše. još jedan put: dijelit ce se warn za OT ili bilo kakav komentar/pitanje u oglasima. i onda da... imate PM funkciju pa to koristite... PM: "Bok stari! Vidio sam tvoj oglas, pa znaš ti, da prodaješ stvari koje nisu realne? Oštetit češ nekoga! Nema na čemu brate, pozz!" em...zanimljivi oglasi...neznam Roko (još uz to, to bi mogo i onda ja bacit u ambulantu za geyeve). Forum je privat, ak netko prodaje govno, onda se briše oglas, ipak nemate % od prodaje, da bi štitili ovi marketplace. takav je moj pogled na ovo. sas! Share this post Link to post Share on other sites
Kenny 0 Posted July 28, 2012 Ulogiram se i pojavi mi se naslovna stranica no kada idem pogledati nove postove ili svoje PM-ove izbaci me i moram se opet ulogirati da bi išta mogao pogledati,čemu dvostruko ulogiravanje? To je doslovno svaki put kada se ulogiram. Imam Win 7 i IE kao preglednik. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted July 28, 2012 jelda? to je jedino uputstvo što sam ja našao. Pa ne ide samo za kritičke komentare...nego netko nešto traži, staviš mu u smislu: "e bre, ide i od tog i tog auta! nema na čemu!" pa se isto briše. još jedan put: i onda da... PM: "Bok stari! Vidio sam tvoj oglas, pa znaš ti, da prodaješ stvari koje nisu realne? Oštetit češ nekoga! Nema na čemu brate, pozz!" em...zanimljivi oglasi...neznam Roko (još uz to, to bi mogo i onda ja bacit u ambulantu za geyeve). Forum je privat, ak netko prodaje govno, onda se briše oglas, ipak nemate % od prodaje, da bi štitili ovi marketplace. takav je moj pogled na ovo. sas! dakle u oglasima je zabranjeno bilo kakvo komentiranje ako imate kakvo pitanje vezano za predmet prodaje imate pm ili mob ako mislite da je predmet loš,precjenjen ili šta god onda imate temu 'zanimljivi oglasi' http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=18055 i tu lijepo prokomentirajte sve u vezi oglasa Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted July 28, 2012 dobro Roko, nije ni meni ni tebi ovdje da nastavljamo ovu priču, jel bi bila možda koja opcija, da se izbriše ono neandertalsku pravilo (izgleda da je mod bio malo pijan - jer je odraz odraslog čovjega malo maglen) i da se to i tamo stavi. Jer ako nema pravila ponašanja za sub forum, onda...možemo i dalje nastavit teksas. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted July 28, 2012 meni sve odgovara može i komentari,može i bump svakih 7-8 minuta,može i za svaki šaraf poseban oglas.....samo nek tako odredu,izglasaju svi odgovorni i meni super Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted July 28, 2012 pa znam roko...nisam ni htio sa tobom imat to bezveznu debatu. Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted July 28, 2012 pa znam roko...nisam ni htio sa tobom imat to bezveznu debatu. KreemnniiiVONdenBOSCH pa di siiiiii,kako si mi falioooo :wub: :wub: Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted July 29, 2012 i ti si meni falio medo! Share this post Link to post Share on other sites
elvisvwvw 0 Posted August 6, 2012 Uskladi avatar prema pravilima. ja se ispričavam duboko radi povrede pravilnika, izmijeniti ću to odmah.... Share this post Link to post Share on other sites
Maci 0 Posted November 27, 2012 Bok zašto u nekim postovima mogu postaviti slike s kompa a u nekima ne? Share this post Link to post Share on other sites
svirex 0 Posted October 3, 2013 Ja se nemogu odjaviti sa foruma uvijek sam prijavljen ?! Share this post Link to post Share on other sites
daniels 1 Posted October 6, 2013 Nisam pratil neko vrijeme, to je novi izgled foruma ili sam ja kaj shebal? Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted October 6, 2013 da je,al privremeno vjerojatno Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted October 6, 2013 (edited) Ja se nemogu odjaviti sa foruma uvijek sam prijavljen ?! A ja nemogu ostat prijavljen usprkos kliku da me zapamti... + topici su nestali neki,poruke koje sam pobrisao su se pojavile uz napomenu da su deletane Edited October 6, 2013 by mrki Share this post Link to post Share on other sites
daniels 1 Posted October 10, 2013 da je,al privremeno vjerojatno ajd dobro da je privremeno ovaj skin ubija. osobno mi se ne sviđa. Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted October 28, 2013 Kad idem na nečiji profil vidjeti od korisnika topics, prikaže mi uvijek samo jedan...kako vidjeti sve započete teme tog korisnika? Share this post Link to post Share on other sites
Leo-st 5 Posted November 10, 2013 Od sinoc nemogu na laptopu uopce otvorit forum..... Sent from my xperia arc s using Tapatalk2 Share this post Link to post Share on other sites
robi64 0 Posted March 3, 2014 ne mogu postavljati pitanja na forumu u čemu je problem Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted March 4, 2014 Upravo si ga postavio?!? Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted March 4, 2014 Upravo si ga postavio?!? upravo to sam ja sinoc mislio napisati ali sam bio lijen tipkati :lol2 Share this post Link to post Share on other sites