11 11
srki

Najčešći problemi na forumu

Recommended Posts

Forumski sat se ravna po serveru, server ima problema sa satom, ako netko ima zelju 5-10 puta dnevno riktati sat, ovisno kako se server zbrika, slobodno.

Nije do foruma i ne moze se srediti, bar ne dok ne dodje update na noviju verziju.

a spam botovi ubijaju već mjesec dana kad god hoću doć na forum zlonamjerni software ..bla bla daj više riješite to

a spam botovi ubijaju već mjesec dana kad god hoću doć na forum zlonamjerni software ..bla bla daj više riješite to

Uskladi avatar prema pravilima.

problem:

da se prodava ološ i ne dozvoli se komentirati.

baš klap-klap admini.

ne treba mi odgovorit, ipak če bit samo nešto glupo izmotavanje u smislu, da bi onda bilo puno komentara i prcanja. e, zato su moderatori. Ne da se sunčaju.

sas!

problem:

da se prodava ološ i ne dozvoli se komentirati.

baš klap-klap admini.

ne treba mi odgovorit, ipak če bit samo nešto glupo izmotavanje u smislu, da bi onda bilo puno komentara i prcanja. e, zato su moderatori. Ne da se sunčaju.

sas!

nema izmotavanja

u pravu si

treba dozvolit komentiranje u oglasima

čak je i dozvoljeno ako malo bolje razmisliš

kopiraš link oglasa u temu 'zanimljivi oglasi' i tamo daš svoj komentar-mišljenje-kritiku,popljucaš ili pohvališ oglas-predmet prodaje-oglašivača

vrlo jednostavno

jelda?

molim da svatko ovo procita...jer se vidi da se neki opet ne drze nekog reda....

dijelit ce se warn za OT ili bilo kakav komentar/pitanje u oglasima.imate PM funkciju pa to koristite...

nemojte samo rec da niste znali.

to je jedino uputstvo što sam ja našao. Pa ne ide samo za kritičke komentare...nego netko nešto traži, staviš mu u smislu: "e bre, ide i od tog i tog auta! nema na čemu!"

pa se isto briše.

još jedan put:

dijelit ce se warn za OT ili bilo kakav komentar/pitanje u oglasima.

i onda da...

imate PM funkciju pa to koristite...

PM: "Bok stari! Vidio sam tvoj oglas, pa znaš ti, da prodaješ stvari koje nisu realne? Oštetit češ nekoga! Nema na čemu brate, pozz!"

em...zanimljivi oglasi...neznam Roko (još uz to, to bi mogo i onda ja bacit u ambulantu za geyeve). Forum je privat, ak netko prodaje govno, onda se briše oglas, ipak nemate % od prodaje, da bi štitili ovi marketplace.

takav je moj pogled na ovo.

sas!

Ulogiram se i pojavi mi se naslovna stranica no kada idem pogledati nove postove ili svoje PM-ove izbaci me i moram se opet ulogirati da bi išta mogao pogledati,čemu dvostruko ulogiravanje? To je doslovno svaki put kada se ulogiram. Imam Win 7 i IE kao preglednik.

jelda?

to je jedino uputstvo što sam ja našao. Pa ne ide samo za kritičke komentare...nego netko nešto traži, staviš mu u smislu: "e bre, ide i od tog i tog auta! nema na čemu!"

pa se isto briše.

još jedan put:

i onda da...

PM: "Bok stari! Vidio sam tvoj oglas, pa znaš ti, da prodaješ stvari koje nisu realne? Oštetit češ nekoga! Nema na čemu brate, pozz!"

em...zanimljivi oglasi...neznam Roko (još uz to, to bi mogo i onda ja bacit u ambulantu za geyeve). Forum je privat, ak netko prodaje govno, onda se briše oglas, ipak nemate % od prodaje, da bi štitili ovi marketplace.

takav je moj pogled na ovo.

sas!

dakle

u oglasima je zabranjeno bilo kakvo komentiranje

ako imate kakvo pitanje vezano za predmet prodaje imate pm ili mob

ako mislite da je predmet loš,precjenjen ili šta god onda imate temu 'zanimljivi oglasi'

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=18055

i tu lijepo prokomentirajte sve u vezi oglasa

dobro Roko, nije ni meni ni tebi ovdje da nastavljamo ovu priču, jel bi bila možda koja opcija, da se izbriše ono neandertalsku pravilo (izgleda da je mod bio malo pijan - jer je odraz odraslog čovjega malo maglen) i da se to i tamo stavi. Jer ako nema pravila ponašanja za sub forum, onda...možemo i dalje nastavit teksas.

meni sve odgovara

može i komentari,može i bump svakih 7-8 minuta,može i za svaki šaraf poseban oglas.....samo nek tako odredu,izglasaju svi odgovorni i meni super

pa znam roko...nisam ni htio sa tobom imat to bezveznu debatu.

:fakjea KreemnniiiVONdenBOSCH pa di siiiiii,kako si mi falioooo :wub: :wub: :wub: :wub:

Uskladi avatar prema pravilima.

ja se ispričavam duboko radi povrede pravilnika, izmijeniti ću to odmah....

Bok zašto u nekim postovima mogu postaviti slike s kompa a u nekima ne?

Ja se nemogu odjaviti sa foruma uvijek sam prijavljen ?!

A ja nemogu ostat prijavljen usprkos kliku da me zapamti...

+ topici su nestali neki,poruke koje sam pobrisao su se pojavile uz napomenu da su deletane

Edited by mrki

da je,al privremeno vjerojatno

ajd dobro da je privremeno ovaj skin ubija. osobno mi se ne sviđa.

Kad idem na nečiji profil vidjeti od korisnika topics, prikaže mi uvijek samo jedan...kako vidjeti sve započete teme tog korisnika?

Od sinoc nemogu na laptopu uopce otvorit forum.....:(

Sent from my xperia arc s using Tapatalk2

ne mogu postavljati pitanja na forumu u čemu je problem

Upravo si ga postavio?!?

upravo to sam ja sinoc mislio napisati ali sam bio lijen tipkati :lol2 :lol2

11 11