tomica88 0 Posted October 8, 2014 Kome ne paše nek vrati stari skin. Share this post Link to post Share on other sites
WV Polo 1 Posted October 8, 2014 Ok je samo ovo crno nekako mrtvacko Share this post Link to post Share on other sites
Marcco 0 Posted October 8, 2014 Evo kako meni izgleda trenutno: A dolje na dnu foruma lijevo ima opcija 'Change Theme', dvije su moguće:-VWCC -IP BoardIzaberite VWCC i vidjet ćete promjenu. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted October 9, 2014 stvar navike,trazile su se promjene,i dosle su. Jednostavno i decentno. Share this post Link to post Share on other sites
kostolomac_cro 13 Posted October 9, 2014 Ja se vratio na staro, jer uopće nije vidljivo u kojoj temi je novi post, osim ako sve ručno ne pretražuješ. Share this post Link to post Share on other sites
Marcco 0 Posted October 9, 2014 Vidi se, ali treba se zagledat. Kad nema posta je crno, a kad je napisan novi post onda je tamno crvena, mada bilo bi bolje da je neka druga boja to istina da je preglednije, ali i ovako je dobro. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted October 9, 2014 vidi se ,nisam ni ja skuzio na prvu, al je tu Share this post Link to post Share on other sites
Marcco 0 Posted October 9, 2014 Može ostat i ova boja eventualno bi bilo dobro da kad se objavi novi post da se uz promenu boje i boldaju slova Share this post Link to post Share on other sites
stipe_zd 0 Posted November 6, 2014 i ja sam se uredno predstavio ali i dalje cekam aktivaciju... Share this post Link to post Share on other sites
You're in my spot 0 Posted November 8, 2014 Post mi je koliko vidim odobren u predstavljanju, podatci ispunjeni pa me zanima dal se to mora dugo da se odobri da mogu koristit forum normalno ili nešto ne štima? Pozdrav, Hvala Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted December 14, 2014 U ljudi molim pomoć. Tražim onu temu gdje su slike od radionica mislim da u binares su se nalazile. Sjećam se da je bilo puno stranica kako su radione sređene. Jel bi mi itko pomogao to naći ? Share this post Link to post Share on other sites
T o m a 3 Posted December 14, 2014 Ima ova ako si na tu mislio http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/16183-vae-garae/?hl=garaze Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted December 14, 2014 Nije ta, bilo je slika od stranih foruma. Radione koje služe samo za fotošen Share this post Link to post Share on other sites
LicanVW 0 Posted January 29, 2015 kako se slika stavi u komentar ? Share this post Link to post Share on other sites
Lima 0 Posted January 29, 2015 Ja stavljam preko tapatalka jer mi je najlakse.. Preko laptopa neznam ni ja.. Share this post Link to post Share on other sites
zupadottore 0 Posted February 12, 2015 (edited) Poštovanje,nemam mogućnost pisanja poruke u nekom topic-u niti mogu otvorit novi..Predstavio sam se,. procitao pravila, ali neznam u cemu je problem.. (Riješeno) Edited February 13, 2015 by zupadottore Share this post Link to post Share on other sites
Kova031 0 Posted February 22, 2015 (edited) Predstavio se, napisao dva posta koji čekaju odobrenje, ali i dalje ništa... LP edit: riješeno Edited February 24, 2015 by Kova031 Share this post Link to post Share on other sites
stazic 0 Posted April 8, 2015 aaaaaaaaaaaaa kad će se više riješiti problem da mogu konačno komentirati neku temu?neozbiljno totalno od strane administratora ili koga već... Share this post Link to post Share on other sites
sbgtd 0 Posted April 22, 2015 Predstavio se,otvorio temu o autu gdje sam postavio fotke ali nista dali je ovaj forum aktivan Share this post Link to post Share on other sites
barokanac 0 Posted April 25, 2015 Ista stvar i kod mene i to duze vrijeme ne mogu nista pisati. Share this post Link to post Share on other sites
ferodo 0 Posted April 26, 2015 sve sam napravio, pa da upitam, zašto nemogu još pisati u drugim temama? trebao bi nešto pitati, a nemogu ništa? i kome da se javim u vezi toga? Share this post Link to post Share on other sites
petargti 2 Posted April 28, 2015 pozdrav!htio bih promjeniti neke informacije na svom profilu ali cim stisnem save changes pojavi mi se ovaj tekst,ako moze bilo kakva pomoc bio bih zahvalan! Oops! Something went wrong! [#10218]One of the fields you filled in requires values in a specific format, but the value you supplied did not meet this format ('Website URL'). Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted April 28, 2015 izgleda da ces morati upisati neku fejk web stranicu Share this post Link to post Share on other sites
O.C.T. 0 Posted May 7, 2015 Predstavio se poslao post i nista se ne deava kako dalje .... Share this post Link to post Share on other sites