live4turbo 0 Posted January 24, 2010 ma ljudi nema tu svađe....postavio sam pitanje zato da dobijem odgovore koji su mi potrebni....gdje sam mogo postavit to pitanje da mi je znat osim ovdje??..pa neću valjd ić od člana do člana i ispitivat ih na PM i dosađivat ljudima....htjeo sam da mi se ovdje nesto objasni..da znam šta i kako....i kimi1.8t mi je pružio priliku da se javim na PM i čovjek mi je sve u detalje objasnio...što mislim da rijetki mogu.na tome mu svaka čast .a bilo je i korisnih savjeta i na topicu....hvala na tome.a svađa je nepotrebna. u postu što je napiso kimi1.8t da moli da ga se izbriše sa foruma,mislim da je šteta da takvo znanje izgubi ovaj forum...meni je puno pomogo. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 24, 2010 Nitko ne osporava njegovo znanje Ali isto bi mogao malo ljubazniji bit kad se obraća drugim članovima A te priče 'izbrišite me' su za malu djecu,ako mu se ne 'stoji' na forumu,lipo se ne logira više i amen...869 put ponavljam,nije vrag da ga netko uz prisilu tjera da se logira i sudjeluje u radu i raspravama Share this post Link to post Share on other sites
Guest kimi1.8t Posted January 24, 2010 Nitko ne osporava njegovo znanje Ali isto bi mogao malo ljubazniji bit kad se obraća drugim članovima A te priče 'izbrišite me' su za malu djecu,ako mu se ne 'stoji' na forumu,lipo se ne logira više i amen...869 put ponavljam,nije vrag da ga netko uz prisilu tjera da se logira i sudjeluje u radu i raspravama Ti mene ocito nisi uzeo za ozbiljno. Kako je ko bio ljubazan prema meni, tako sam ja bio prema njemu. Ozirom da ovdje ima previse pametnih koji sve znaju pomavljam: MOLIM DA SE MENE KAO I MOJE PODATKE IZBRISE IZ OVOG FORUMA! Jel sad jasnije, ili to moram negdje drugdje napisati? Nadam se da ce sadasnji profil pomoci. Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted January 24, 2010 naravno da se moze sve moras imati od drugog auta kompjuter komp. instalacije sat, mjenjac od TT-a ovjese od VR-a kocnice i ako imas cca. 18-20tkn viska toliko te to otprilike kosta. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted January 24, 2010 ja sam više za roštilj i gajbu piva vecina je za to Share this post Link to post Share on other sites
Guest vjeko-vr Posted January 24, 2010 ajde da nešto dogovorimo???? Share this post Link to post Share on other sites
Guest r32-tuner Posted January 24, 2010 (edited) preljepo sto reci!opet pun topic pametnjakovica! LIVE4TURBO-nemas motor jos! kad ga kupis onda postavljaj pitanja.ljudi se svadaju radi tebe! KIMI 1.8T-ti si u obicajeno uvjek na temi o turbacima! prosipas pamet,sigurno si ti izmislio 1.8t motor! Edited January 24, 2010 by r32-tuner Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 24, 2010 preljepo sto reci!opet pun topic pametnjakovica! Pa reko da se i ti nadopišeš Share this post Link to post Share on other sites
Guest r32-tuner Posted January 24, 2010 Pa reko da se i ti nadopišeš pa vidio od tebe! Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 24, 2010 pa vidio od tebe! Ja sam Roko,moderator Roko.....a ti si? R32 Tuner....ima li koji topic o tvojim dostignučima ili samo ovako upadaš u topice sa izjavama za naslovnicu Share this post Link to post Share on other sites
Guest r32-tuner Posted January 24, 2010 (edited) nepolazem racune nikome!(dostignuća) pisem sto zelim,nikome nepsujem kao neki forumasi ovdje! ostaj dobar roko! pardon moderatore roko! Edited January 24, 2010 by r32-tuner Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted January 24, 2010 Ako več ne polažeš nikome svoje račune onda se ni ne miješaj u tuđe,osim ako nemaš nešto korisno za napisat,jer ovo dosad šta si napisa je vrlo pametno i poučno,hvala ti što postojiš i postaš lp,tvoj moderator Roko Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted January 24, 2010 (edited) da li je moguće taj motor ugraditi u golfa mk2 Evo ti primjer uzduzno postavljenog motora u duji,znam motori nisu ni slicni samo sam ti htio pokazat da je moguce 2.5 od porschea Edited January 24, 2010 by Car GTI Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted January 24, 2010 on ga misli stavit poprečno u duju Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted January 24, 2010 on ga misli stavit poprečno u duju :doh :doh Moja greska krivo sam skuzio Share this post Link to post Share on other sites
Jura31 0 Posted January 24, 2010 Evo ti primjer uzduzno postavljenog motora u duji,znam motori nisu ni slicni samo sam ti htio pokazat da je moguce 2.5 od porschea to je ok ali tu dolazi mjenjac iza diferencijal i zadnja vuca on hoce popreko kao audi TT Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 24, 2010 KIMI 1.8T-ti si u obicajeno uvjek na temi o turbacima! prosipas pamet,sigurno si ti izmislio 1.8t motor! Ajde nadji 1 ( JEDAN) post u kojemu je Miki napisao nešto krivo , a odnosi se na motor, mjenjač ili opčenito tehniku. Tko ga je lijepo pitao nešto suvislo, dobio je odgovor , TOČAN odgovor. Ja niti ne znam koliko puta sam čovjeka zvao, svaki put mi je pomogao jer je dao TOČNU informaciju, a nekakvo nagadjanje pročitano na nekom forumu. Ponovno ću napisati jedan zaključak nakon svih ovih godina tu na forumu: 1. Pitanja o ubacivanju motora su svakodnevna, tu ili na PM 2. Odgovora ima na bezbroj mjesta, samo treba tražiti. Kada sam ja pred nekoliko godina slagao 4motion u golf 2, bilo ih je do onda složeno par komada (na forumima vani) , informacije na kapaljku pa sam ipak uspio. Znači treba samo potražiti 3. Ako netko pita elementarne stvari, onda taj to neće nikad složiti (pogotovo sam) 4. Ne znam ako postoje tri auta tu koja su složena postavljenjem pitanja tu i kasnijim slaganjem u svojoj garaži 5. zaključak-ovaj topic možda ima smisla da se može kasnije ''prosipati pamet'' nekome tko se ne kuži kako i šta bi trebalo , ali od projekta , kao i obično - ništa. Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted January 24, 2010 on hoce popreko kao audi TT Ma znam ja sam krivo skuzio mislio sam da hoce ovako uzduzno motor stavit Share this post Link to post Share on other sites
zet 0 Posted January 25, 2010 dajte kakav benzin... samo dizel... kupi neki TDI 130-150ks i ne treba ti sigurno bolje ljepse i ugodnije zabave...Neces vise pozelit uci u benzinca :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
Guest vjeko-vr Posted January 25, 2010 hmmm o ukusima se ne raspravlja,ja bi benzin Share this post Link to post Share on other sites
live4turbo 0 Posted January 25, 2010 preljepo sto reci!opet pun topic pametnjakovica! LIVE4TURBO-nemas motor jos! kad ga kupis onda postavljaj pitanja.ljudi se svadaju radi tebe! KIMI 1.8T-ti si u obicajeno uvjek na temi o turbacima! prosipas pamet,sigurno si ti izmislio 1.8t motor! r32 tuner - ti izgleda stvarno neznaš šta pričaš!!! ti bi da ja uzmem motor koji košta 2000eura i tek onda postavljam pitanja o njemu???....de mi samo reci kako ti to radiš kad kupuješ auto?? jel prvo ga kupiš pa tek onda pitaš prijašnjeg vlasnika kakav je auto i u kojem je stanju.....de prvo malo promisli prije nego što bezveze pričaš...i ništa korisno ne napišeš... ovaj forum je i tu da bi prije kupovanja bilo čega pitao druge ljude koji imaju više znanja,i koji su to radili da se nebi zaletio i popušio na kraju...to je cilj svega...pitat i provjerit..pokupit savjete..a ako ti misliš suprotno ti nemoj nikoga ništa pitat,ako misliš da si najpametniji..kupi motor il auto pa ga slaži sam do mile volje....ja ću prvo pitat zato sto ima ljudi koji to znaju bolje od mene!!! Share this post Link to post Share on other sites
live4turbo 0 Posted January 25, 2010 Evo ti primjer uzduzno postavljenog motora u duji,znam motori nisu ni slicni samo sam ti htio pokazat da je moguce 2.5 od porschea ma znam ja da je moguće....ljudi svašta ubacuju....ali očito sam se krivo izrazio..pod "moguće" sam mislio da li ima previše komplikacija i kemijanja oko toga,da li se uopće isplati.. Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 25, 2010 Financijski se ne isplati kao niti bilo kakvo drugo ulaganje u auto. Share this post Link to post Share on other sites
stipe edition 0 Posted January 25, 2010 ak se ne mislis oprostit od minimalno 2500 nemoj to uopce ic radit,pricam o cifri da se kvalitetno napravi. najgore ti bi bilo da stanes na pola puta jer bi se u glavi otrijeznijo i skuzio da to nikud ne vodi,da si ulupo hrpu para a jos nije ni napola gotovo i kaj onda, ajd fino u dijelove. :doh vec videno ne samo na nasim prostorima nego i drugdje u svijetu. TUNING je vreca bez dna. sipas u nju a na kraju prazna Share this post Link to post Share on other sites
stipe edition 0 Posted January 25, 2010 Dajte kakav benzin ... samo dizel ... : rotfl Kupi neki TDI 130-150ks i ne treba ti sigurno bolje ljepse i ugodnije zabave ... neces vise pozelit UCI u benzinca: lol2: lol2 [/ quote] oce, oce pogotovo ak bude opet dizel skuplji od benzina 1litra dizela preko 9 kuna, loza 7,40kn a auto plin 4 i kusur. pa dajte se sjetite odprilike prije godinu dana nije dizela nitko htel ni pogledat svi su slinili za benzincima sa plinom. ja sam imo gti-a sa plinom i jeftinije mi je bilo nek sa tdi-em i lozom Share this post Link to post Share on other sites