Petar 001 0 Posted May 10, 2010 Jura said: ima ljepih auteka... samo ne kužim foru sa kričavim felgama??? jura vidis da je ove godine IN imat felge u boji da se ne uklapaju uz nista na autu ko da sam znao ! ! ! Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted May 10, 2010 http://img202.imageshack.us/i/dsc00943py.jpg/ edit: smanji sliku Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted May 10, 2010 auuuuucccchhhhh ovo boli Share this post Link to post Share on other sites
Guest mt47000 Posted May 10, 2010 Dario_ED30 said: ja više nejdem gore ,plako sam kakvih šošica je bilo ,jaoooooooo ,prejebene su Pametno zboris sine Jel se moze rub uzet solo? Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted May 10, 2010 Mislim da se može uzet posebno rub ne vidim da bi bio problem ali šteta nije jeftin ! Share this post Link to post Share on other sites
Bolc 0 Posted May 10, 2010 UUUuu koja šteta ali može se svakome desit Share this post Link to post Share on other sites
larki 0 Posted May 10, 2010 sto niko nema još slika ((, ajmo nestrpljivi smo Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted May 10, 2010 Jao koja steta,manje boli kad ne vidis sliku! Share this post Link to post Share on other sites
Manuel 0 Posted May 10, 2010 uuuuuuuu koja šteta,štaje tuje. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 10, 2010 larki said: sto niko nema još slika ((, ajmo nestrpljivi smo Na koje slike misliš,ima ih 2-3 dosad Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted May 10, 2010 Nekuzim...pozdravljao ekipu i strugao ? Jedino ak je vozio bez ruku Share this post Link to post Share on other sites
larki 0 Posted May 10, 2010 rrocado said: Na koje slike misliš,ima ih 2-3 dosad ma ne mislim na sliku ožuljane felge što ima veze za felgu, ni prva ni zadnja, to se desi svakome, budes ljut par sati i onda te prode.. Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 10, 2010 sven said: Nekuzim...pozdravljao ekipu i strugao ? Jedino ak je vozio bez ruku meni rubovi strše jakoooo, djelić sekunde...doslovno pozdravljali me ljudi, ja njih, pogledao njihov auto i uhvatio bankinu... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted May 10, 2010 ma.RI.n said: meni rubovi strše jakoooo, djelić sekunde...doslovno pozdravljali me ljudi, ja njih, pogledao njihov auto i uhvatio bankinu... Ja sam imao slicnu situaciju, samo sam ja pisao poruke.. Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted May 10, 2010 Ajoj koje sranje marine bas mi jako zao Jedva cekam cetvrtak da se krene gore Share this post Link to post Share on other sites
Manuel 0 Posted May 10, 2010 Kada idete gore?Ukoluko sati? Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 10, 2010 (edited) ja idem u srijedu ponovno ali ne znam koliko ću ostati, dan,dva ili tri... Edited May 10, 2010 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted May 10, 2010 ma.RI.n said: meni rubovi strše jakoooo, djelić sekunde...doslovno pozdravljali me ljudi, ja njih, pogledao njihov auto i uhvatio bankinu... sreco koja je brzina bila odokativno prilikom ovog susreta Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 220 Posted May 10, 2010 Ove godine ste dobro zakazali s dogovorima.... il su vec to neki interni dogovori. Dakle Karlovac skupljanje ekipa do 09h ujutro na kojoj ono benz pumpi?? Tko nosi meso...izgleda da cu ja ist ponijet meso s krajnjeg juga poto vise vjerujem sebi nego ovak kad se nista nezna... Nismo svi iz ZG il te tu okolice.. neki krecu na put dosta prije stoga bi bilo dobro znat nesto cca.... Roštilji su predpostavljam preživjeli od prošle godine Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 10, 2010 (edited) corrador said: sreco koja je brzina bila odokativno prilikom ovog susreta 10 km/h, usporio ful i bam... Edited May 10, 2010 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
Manuel 0 Posted May 10, 2010 Ja idem svojom ekipom s dva auta u četvtak oko 6 h. ujutro Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted May 10, 2010 (edited) Ja mislim krenut u petak oko 07.00h iz Zagreba ako je netko da idemo zajedno nek se nadopiše 1. R32 Edited May 10, 2010 by R32 Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted May 10, 2010 ma.RI.n said: 10 km/h, usporio ful i bam... pa kako tolika steta? pari da si sa 60 doletija Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 10, 2010 corrador said: pa kako tolika steta? pari da si sa 60 doletija ne znam, probao poravnati i ne ide to lako...lupao sa velim čekićem po drugom manjem koji sam naslonio na felgu i nije išlo, baš treba uzeti bat da to ispraviš...ipak auto ima težinu.... guma je netaknuta,nema ni otiska da je takla bankinu... Share this post Link to post Share on other sites