R32 0 Posted May 6, 2010 frce, rroco di cemo spavat bude li poplava? Pa imaš karavana Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 6, 2010 Pa imaš karavana Malo če bit gusto utroje u gepeku još ako se uvali ko sa strane Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted May 6, 2010 Idem ja u petak Gle mi idemo u petak nakon posla, nači nekih 14-15h, ovisi..navodno bi se trebali skrpat audi ekipi pa da gonimo svi zajedno Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted May 6, 2010 Mislim da malo kasnije jer ja radim do 3 a ostali malo duže Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted May 6, 2010 jel ide ko nakraju u subotu 8og? 1. Dario_ED30 2. tonac - nejdem sam... 3. moj broj. -> 098/9050809 javite sms... neznam ak ču sutra biti na forumu pa neču ni vidjeti... Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted May 7, 2010 Mislim da malo kasnije jer ja radim do 3 a ostali malo duže Cica je na godišnjem, ja isto ...do kad ti buraz radi?? a jbg, nemožemo opet prekasno da dođemo gore u 9 navečer.. Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted May 7, 2010 ide tko na kraju sad u nedjelju 9-og? Share this post Link to post Share on other sites
cico 0 Posted May 7, 2010 Cica je na godišnjem, ja isto ...do kad ti buraz radi?? a jbg, nemožemo opet prekasno da dođemo gore u 9 navečer.. e, a da si owa dwojica brača karagmazowa uzmu godišnji u petak??? pa da krenemo u neko normalno doba??? aa?? Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted May 7, 2010 e, a da si owa dwojica brača karagmazowa uzmu godišnji u petak??? pa da krenemo u neko normalno doba??? aa?? Valjda slobodni dan... :doh ali to bi bilo sexy..ili idemo ti i ja pa nek se oni šegače sa rradom.. Share this post Link to post Share on other sites
cico 0 Posted May 7, 2010 Valjda slobodni dan... :doh ali to bi bilo sexy..ili idemo ti i ja pa nek se oni šegače sa rradom.. a da da, slobodan dan , ali prwo treba rrada osposobit.. Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted May 7, 2010 webcam sa shell pumpe http://www.pmischkulnig.com/Mischkulnig/WebCam.html Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted May 7, 2010 Zanimljivi autići prolaze kroz tankštelu Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 7, 2010 Meni se sviđa ovaj limenka stol u desnom kutu i pive na njemu Miro,ponesi mi aspirine i kafetine Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted May 7, 2010 Meni se sviđa ovaj limenka stol u desnom kutu i pive na njemu Ovaj u trapericama je već 5. put nagnuo pivu i još ju nije popio Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted May 7, 2010 (edited) evo i Arjen Robben na see-u http://www.index.hr/sport/clanak/audi-robb...bil/489984.aspx Edited May 7, 2010 by Sioux Share this post Link to post Share on other sites
KR3MN1 van den BOSCH 0 Posted May 7, 2010 12.og se svi veči klubovi vračaju kuči. Bio gore ispred par sati na susretu. Share this post Link to post Share on other sites
scOOby 0 Posted May 7, 2010 ej ljudi a jel to samo meni ili i vama šteka i samo stoji slika sad sam stavil nek mi refresha svakih 5 sec. pa mi bar slike izmijenjuje...ali bi htel to da bude tečno... Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted May 7, 2010 Cica je na godišnjem, ja isto ...do kad ti buraz radi?? a jbg, nemožemo opet prekasno da dođemo gore u 9 navečer.. e, a da si owa dwojica brača karagmazowa uzmu godišnji u petak??? pa da krenemo u neko normalno doba??? aa?? Valjda slobodni dan... :doh ali to bi bilo sexy..ili idemo ti i ja pa nek se oni šegače sa rradom.. a da da, slobodan dan , ali prwo treba rrada osposobit.. Picoki jedni za dopust se bumo probali dogovorit A rrado radi i ak ti prije kreneš bum te dostigal do gori Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 7, 2010 luda sam kada moram na kompu pratiti događaje na pumpi....ludddd.... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 7, 2010 luda sam kada moram na kompu pratiti događaje na pumpi....ludddd.... Pali corrada i samo gas do pumpe Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 7, 2010 Pali corrada i samo gas do pumpe problem 1: ležim u krevetu i pijem antibiotike problem 2: sutra ujutro imam izlaganje seminara kojeg nisam ni pročitao (22:50 je na satu) ali još sam veliki optimist da ću nedjelju do pumpe i krug oko jezera... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 7, 2010 Ne daj se,uduplaj dozu da prođe to šta prije Nek ti prka bude uzor,i otkaz daje za vw ekipu Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 7, 2010 Ne daj se,uduplaj dozu da prođe to šta prije Nek ti prka bude uzor,i otkaz daje za vw ekipu ha ha...u današnje vrijeme isto ti hoćeš li ti dati ili će tebi dati otkaz, a najgora solucija da radiš a nema plaće... kakvo su vrijeme najavili za nedjelju i drugi tjedan na see-u? Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted May 7, 2010 edit: po wunderground.com zasad sve kisa do srijede, s temperaturama 15-20 po wetter.at nedjelja ok, a dalje sve do kraja iduceg tjedna kisa Share this post Link to post Share on other sites