4 4
A N D R I J A

29 VW GTI TREFFEN AM WORTHERSEE (2010)

Recommended Posts

E jel kakva grupica entuziasta ide 14 popodne???

posto nemogu ic 8. (subota), dali bi netko isao u nedjelju, 9.5., samo na taj dan (od jutra do navecer)?

ja bi vjerojatno išal al to neću znat do 3 dana prije jel ću moć. Ak ću ić mogu i vozit nije problem....

da nebi bilo nesporazuma, pricam o vikendu prije sluzbenog eventa, jer ocekujemo da ce tada bit za vidjet najvise kult auti...kasnije idem standard cetvrtak do subote

lama (i ostali): pa ima mjesta kod mene ;)

da nebi bilo nesporazuma, pricam o vikendu prije sluzbenog eventa, jer ocekujemo da ce tada bit za vidjet najvise kult auti...kasnije idem standard cetvrtak do subote

lama (i ostali): pa ima mjesta kod mene ;)

Nešto mi se puno razbacuješ sa slobodnim mjestima :rolleyes:

Nešto mi se puno razbacuješ sa slobodnim mjestima :rolleyes:

Pa treba GTI-a natočit :rotfl

pa nisam lazo da dijelim troskove :D

Kolega muX i ja bi išli 13. popodne ili 14. ujutro pa bi se rado priključili ekipi koja namjerava tad ići! :zivio

pa nisam lazo da dijelim troskove :D

Kad ce Lazo vozit novog GTI-a onda nece dijelit troskove... A do tad nisam nicija kuja!

Freak-ne brini idemo 13 il 14 kak se ekipa dogovori! Sad kroz koji dan otvaram topic sa dogovorima za polazak iz ZG :palacg

Ock.... ako Vojo izda.. nahebao je! Najgora opcija je da se vidimo gore i ja dođem na 2 kotača....

Vojo je sad u celibatu pa se nadam da ce sve bit ok do gore :)

ja bih išao na jedan dan s familijom, pa me zanima dan kojega bi većina ekipe išla

sve bi dao da idemo ove godine na worthersee :plac , al nazalost financije mi ne dopustaju.......nadam se da cu ic iduce godine :bok

ja bih išao na jedan dan s familijom, pa me zanima dan kojega bi većina ekipe išla

ako ides prijateljac sa dicom i gospodjom, najbolje ti je sridu ili nedilju kad nikog od ekipe nema :lol2:rotfl:lol2:rotfl

Luka_R32, tonac, nažalost ništa od mene, mislio sam 13.-14. al na*ebali su mi ispite dva dana prije navedenih datuma i onda odma opet u ponedjeljak...

Predložio bih svima da pregledaju svoje putovnice! Ja sam navrijeme uvidio da je moja istekla u prvom mjesecu pa sad treba žurno vaditi novu! :bravo:bravo:bravo

možeš ličnom do sovenije..ostalo je lutrija :)

Bagi... mislim da je vecina ona 3dana gore 13-14-15 a vjerujem da su cjene nesto i niže u te dane a vjerujem da se moze i cjenkat spešli zadnji dan.....

Najavi kad ces ich jer te u nasem taboru čeka roštilj i Heineken...a žena i dica imaju izbor: voda :)

možeš ličnom do sovenije..ostalo je lutrija :)

a kolko bi koštala ta lutrija..? :mellow:

Edited by tihca

Predložio bih svima da pregledaju svoje putovnice! Ja sam navrijeme uvidio da je moja istekla u prvom mjesecu pa sad treba žurno vaditi novu! :bravo:bravo:bravo

hehe, moja još traje do kraja godine! ovo mi je prvi put da idem gori, morat ćemo se zapit! :zivio

odo ja, sutra :palacg

sutra bi već trebalo biti ekipe, zavidim ti...

a kolko bi koštala ta lutrija..? :mellow:

Neznam al nitko me nije pitao isprave neg samo na Slo granici...

Mene ionako ne pitaju ništa na granici.....samo pokažem 'admin' iskaznicu sa vw foruma i sve rampe se dižu :lol2:lol2

4 4