Speedy-RI 0 Posted April 28, 2010 Ja bi isao 13-og ujutro Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted April 28, 2010 E jel kakva grupica entuziasta ide 14 popodne??? Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted April 28, 2010 posto nemogu ic 8. (subota), dali bi netko isao u nedjelju, 9.5., samo na taj dan (od jutra do navecer)? ja bi vjerojatno išal al to neću znat do 3 dana prije jel ću moć. Ak ću ić mogu i vozit nije problem.... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted April 28, 2010 da nebi bilo nesporazuma, pricam o vikendu prije sluzbenog eventa, jer ocekujemo da ce tada bit za vidjet najvise kult auti...kasnije idem standard cetvrtak do subote lama (i ostali): pa ima mjesta kod mene Share this post Link to post Share on other sites
marin-82 0 Posted April 28, 2010 kužim ja da je to vikend prije Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted April 28, 2010 da nebi bilo nesporazuma, pricam o vikendu prije sluzbenog eventa, jer ocekujemo da ce tada bit za vidjet najvise kult auti...kasnije idem standard cetvrtak do subote lama (i ostali): pa ima mjesta kod mene Nešto mi se puno razbacuješ sa slobodnim mjestima Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted April 28, 2010 Nešto mi se puno razbacuješ sa slobodnim mjestima Pa treba GTI-a natočit Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted April 28, 2010 pa nisam lazo da dijelim troskove Share this post Link to post Share on other sites
denis76 0 Posted April 28, 2010 Kolega muX i ja bi išli 13. popodne ili 14. ujutro pa bi se rado priključili ekipi koja namjerava tad ići! Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted April 28, 2010 pa nisam lazo da dijelim troskove Kad ce Lazo vozit novog GTI-a onda nece dijelit troskove... A do tad nisam nicija kuja! Freak-ne brini idemo 13 il 14 kak se ekipa dogovori! Sad kroz koji dan otvaram topic sa dogovorima za polazak iz ZG Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 221 Posted April 28, 2010 Ock.... ako Vojo izda.. nahebao je! Najgora opcija je da se vidimo gore i ja dođem na 2 kotača.... Vojo je sad u celibatu pa se nadam da ce sve bit ok do gore Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted April 29, 2010 U celibatu je kad nezna pit,ka ni ja Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted April 29, 2010 ja bih išao na jedan dan s familijom, pa me zanima dan kojega bi većina ekipe išla Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted April 29, 2010 sve bi dao da idemo ove godine na worthersee :plac , al nazalost financije mi ne dopustaju.......nadam se da cu ic iduce godine Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted April 30, 2010 ja bih išao na jedan dan s familijom, pa me zanima dan kojega bi većina ekipe išla ako ides prijateljac sa dicom i gospodjom, najbolje ti je sridu ili nedilju kad nikog od ekipe nema Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted April 30, 2010 Luka_R32, tonac, nažalost ništa od mene, mislio sam 13.-14. al na*ebali su mi ispite dva dana prije navedenih datuma i onda odma opet u ponedjeljak... Share this post Link to post Share on other sites
Baljulji 0 Posted April 30, 2010 Predložio bih svima da pregledaju svoje putovnice! Ja sam navrijeme uvidio da je moja istekla u prvom mjesecu pa sad treba žurno vaditi novu! Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 221 Posted April 30, 2010 možeš ličnom do sovenije..ostalo je lutrija Bagi... mislim da je vecina ona 3dana gore 13-14-15 a vjerujem da su cjene nesto i niže u te dane a vjerujem da se moze i cjenkat spešli zadnji dan..... Najavi kad ces ich jer te u nasem taboru čeka roštilj i Heineken...a žena i dica imaju izbor: voda Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted April 30, 2010 (edited) možeš ličnom do sovenije..ostalo je lutrija a kolko bi koštala ta lutrija..? Edited April 30, 2010 by tihca Share this post Link to post Share on other sites
muX 0 Posted April 30, 2010 Predložio bih svima da pregledaju svoje putovnice! Ja sam navrijeme uvidio da je moja istekla u prvom mjesecu pa sad treba žurno vaditi novu! hehe, moja još traje do kraja godine! ovo mi je prvi put da idem gori, morat ćemo se zapit! Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted April 30, 2010 odo ja, sutra sutra bi već trebalo biti ekipe, zavidim ti... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 221 Posted April 30, 2010 a kolko bi koštala ta lutrija..? Neznam al nitko me nije pitao isprave neg samo na Slo granici... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted April 30, 2010 Mene ionako ne pitaju ništa na granici.....samo pokažem 'admin' iskaznicu sa vw foruma i sve rampe se dižu Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 221 Posted April 30, 2010 onda nisi još išao u Slo s tom forom Share this post Link to post Share on other sites