DarkoDA 0 Posted January 22, 2010 1997.g. 1,6 i ali to nije bitnoo problem,, auto stalno stoji vani nema garaže i negdje prokišnjava t.j. curi voda u bunker i stalno je mokar rezrvni kotač i cjeli tepih ima li tko kakve ideje,, gledao sam oko antene i krova tu je sve suho odakle voda? što dalje naći garažu ili ? Share this post Link to post Share on other sites
mrki 0 Posted January 22, 2010 Pogledaj si gumu na bunkeru ili kao u mom slucaju dal ti mozda ne dihtaju stop svjetla.Ja sam drkario po stopikama i za rezultat se desilo da su mi suputnici na malo duljem putu uz non-stop pljusak bili mokre guzice na zadnjoj klupi jer se voda sljevala kroz bunker unutra a kod rezervnog kotaca se stvorio omanji ribnjak Share this post Link to post Share on other sites
type-r 0 Posted January 23, 2010 meni je curilo na spojevima gepeka,iznad lampi,i oko lampe,mala rupica,a poplava u autu,i sve se slijevalo do vozacevih nogu,nevjerojatno,zadnji sic mokar.ma isto ko kod mrkija. pocupo sve iz auta,lego u gepek i prema svijetlu gledao,nasao te 2-3 rupice i pocepio diht masom. otad nema problema,ujedno sam nazvao tetka da pitam koji k, i sazno da je auto lupan od iza i da je mijenjano to,tak da je fuserski napravljeno. Share this post Link to post Share on other sites
DarkoDA 0 Posted January 25, 2010 probat ću se zaključat u bunker pa nešto možda naćiii Share this post Link to post Share on other sites