Ernad 0 Posted January 26, 2010 Ajd ovako potreban mi je tuning shop u Hrvatskoj koji moze da nabavi gewinde za passat 3B,najvise me zanimaju firme iz Zagreba i Rijeke,a i ostali su dobrodosli.. Potrebni su mi zbog toga sto mogu da vratim pdv 20%( mislim da je toliko) pa me izadje jeftinije,kad vratim pdv.. Pozzz Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted January 26, 2010 Scorpionu se javi,on ti ima asortiman od lowteca tako da ti njega preporucam ! Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted January 26, 2010 Moze li mi izdati racun? da vratim pdv? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 26, 2010 moze, ima firmu.. http://www.autobusnja.hr/ Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted January 26, 2010 aaa,upravo sam tu sad bio i poslao pm... Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted January 28, 2010 nejavlja mi see ovaj momak..kako bi dosao do njega na forumu,da mu ovdje posaljem PM... Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted January 28, 2010 Posalji mu tu p.m al bude ti on odg. Vjerojatno ima guzvu. Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted January 28, 2010 gabrek? tamo R32 radi pa mozda zna odmah sta imaju na lageru Share this post Link to post Share on other sites
Scorpion 0 Posted January 28, 2010 evo mene...poslat ću ti ponudu preko pm-a i da , sve se može riješiti da dobiješ povrat poreza koji je 23% ili preračunat 18,699... da ne kvarim dalje tvoj topic da se još netko može javiti! Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted January 28, 2010 evo mene...poslat ću ti ponudu preko pm-a i da , sve se može riješiti da dobiješ povrat poreza koji je 23% ili preračunat 18,699... da ne kvarim dalje tvoj topic da se još netko može javiti! hvala cekam tvoj odgovor.. Share this post Link to post Share on other sites