ma.RI.n 8 Posted February 4, 2010 pukao lanac???? možda je to priča za jeftiniji uvoz....ni na razdrkanim vr6-icama nije pucao lanac pa mi je čudno da se to desilo... Dac-pretjeruješ sa komentarima...ne znam jel ti to potrebno... Share this post Link to post Share on other sites
Mac X 0 Posted February 4, 2010 pukao lanac???? možda je to priča za jeftiniji uvoz....ni na razdrkanim vr6-icama nije pucao lanac pa mi je čudno da se to desilo... Dac-pretjeruješ sa komentarima...ne znam jel ti to potrebno... Onda ga je ta prica i kostala popravka.... Share this post Link to post Share on other sites
Mac X 0 Posted February 4, 2010 Vjerujem da je gušt radit na takvim autima kad proradi bobiš smajl od uha do uha i da nemaš uši izgledaš ko hamburger Taj sam! Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 5, 2010 (edited) kako netko pazi na auto da ga ovako unisti 2004 godina, 25000 milja Edited February 5, 2010 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted February 5, 2010 Ha,ha,ima taj i "par" elektroničkih greškica,airbag,elektronika motora.... Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted February 5, 2010 (edited) 'ko zna jel taj uopce zna sta vozi Edited February 5, 2010 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted February 5, 2010 (edited) 'ko zna jel taj uopce zna sta vozi To je i meni odmah palo napamet kad sam vidio te slike....njemu je to valjda kao nama G4 1.4 Edited February 5, 2010 by Galaxy Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted February 5, 2010 (edited) To je i meni odmah palo napamet kad sam vidio te slike....njemu je to valjda kao nama G4 1.4 a Ameri ludi,sta rec' EDIT: a nekak' mi je i malo cudan za R32 ... il' mi se cini,lol... Edited February 5, 2010 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted February 5, 2010 Zašto bi bio čudan?Samo je uništen.... Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted February 5, 2010 nije to ništa, pričao sam sa jednim likom iz Dubaia, do sad ih je 8 uništio.. njemu je taj auto tamo ko nama tu najobičnija duja.. Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted February 5, 2010 evo suzdržavam se od toga da komentiram tog golfa r32 sa 30 000km i neću evo neću komentirat,lampice itd Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted February 5, 2010 evo suzdržavam se od toga da komentiram tog golfa r32 sa 30 000km i neću evo neću komentirat,lampice itd Ipak ima malo više od 30 000km,milje su u pitanju Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted February 5, 2010 bitno da je ispod 50 000km Share this post Link to post Share on other sites
toc 0 Posted February 5, 2010 dac ce dobit po pic..... he he he... Share this post Link to post Share on other sites
LamaMk1 0 Posted February 5, 2010 dac voli podj3bavat... takav je oduvijek a vi ga ne kuzite... on vozi nishan po cesti i sretan je, pustite ga nek cilja.... ima svega.. ameri se zajebavaju... ne kazu bezveze za 4 cilindra 4banger... civic type R im je mali gradski auto (kao nama lupo) i nama bi tako bilo da nam je jedan galon (3.9L) po cijeni jedne litre... Share this post Link to post Share on other sites
Maki 0 Posted February 6, 2010 kako netko pazi na auto da ga ovako unisti 2004 godina, 25000 milja ja bi rekao da se taj barem vozio ko sveti ilija, tako da moramo priznati da postoje likov koji ne respektiraju nista osim konjice, i kad ju smanje i naprave lagani damage, sell i kupuje drugo. Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted February 6, 2010 toc pogodit ću te... PS.mercedes nije najbolji,najbolji je službeni auto... evo nebum više kajlo Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted February 6, 2010 toc pogodit ću te... PS.mercedes nije najbolji,najbolji je službeni auto... evo nebum više kajlo A kaj imaš kajlat , i onako se ne voziš sa tom svojom trokrakom zvijezdom , valjda od SRAMOTE kaj te NEVEN išuto na (brzoj cesti) a ti sa svojim super sportašem Share this post Link to post Share on other sites
Ernad 0 Posted February 6, 2010 ma bez prepirkii... trebaju li kome felge od R32 da prodam I kad smo tu negdje, da li je u njih 5 X 112? Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted February 6, 2010 A kaj imaš kajlat , i onako se ne voziš sa tom svojom trokrakom zvijezdom , valjda od SRAMOTE kaj te NEVEN išuto na (brzoj cesti) a ti sa svojim super sportašem lol s obzirom da je neven uložio ZNAŠ i sam koliko u svog golfa (PS.daj mi reci kad je zadnji put auto uopće upaljen,a kamoli vožen ) reci koliko se puta na tom brzom golfu raspao mjenjač,a već od kad sam ti rekao nek taj brzi golf stane di god i kad god hoće,ne od semafora do semafora ili po autocesti)... nek se stane sa tvojim isto poznanikom žutim,koji je isto ponešto učinio na svom 190et,moj je serijala PS.hebo te mercedes,usporešuj vw sa olpm i fordom,fiatol,he heeee... ma vw je najvažnija sporedna stvar u životu,od čeg bi mi fušeri živili... vratimo se temi r32 g4,nadam se da budu kakve rege zg 032R Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted February 6, 2010 (edited) Sad vratimo se temi Dac IMAŠ PM ! Edited February 6, 2010 by R32 Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted February 6, 2010 imaš i ti jel se zna koliko je bilo štete na ovoj crnoj R32 Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted February 10, 2010 Evo i sa HR tablicama Golf 4 R32 ! Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted February 10, 2010 (edited) a nije stavio neku šmency regu sad s tim po snijegu... 4x4 FUN Edited February 10, 2010 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites